крил масло обезщетения, дозировка и странични ефекти

Какво е крил нефт?

Крил са малки скариди подобни морски ракообразни, които принадлежат към Euphausia род. Някои видове, антарктически крил (Euphausia superba), се използва за направата на крил масло, което наскоро доказа, че се чувствате в хранителното съдържание в сравнение с рибено масло в много отношения.

Откъде идват от крил масло?

Както подсказва името им, антарктически крил могат да бъдат намерени в Антарктика океан, известен също като Южния океан. Това е около Антарктика океан, и крилото на тази област са прибрани за производство на крил масло, както и за използване в аквакултурите.

Крил масло обезщетения

Има три основни хранителни компоненти на крил масло. Точно като рибно масло, крил масло съдържа високи нива на омега 3 мастни киселини. Следователно всяко ползата от рибеното масло също се прилага за масло крил. Въпреки това крил масло също съдържа компоненти отсъства от рибено масло, включително Омега 3 фосфолипиди, както и типа на антиоксидант известен като астаксантин.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Крил масло обезщетения за културизъм

Омега 3 мастни киселини са създадени да бъде от полза за бодибилдинг заради анаболни свойства и потенциал за увеличаване на мускулната сила. Повече подробности могат да бъдат намерени в нашата статия, Омега 3 ползи за културизъм. Омега 3 мастни киселини също имат противовъзпалителен ефект, което е полезно за възстановяване и съвместна подкрепа.

Крил масло обезщетения като антиоксидант

Антиоксидантите са полезни за много причини, включително потенциално ускоряване на възстановяване пъти и подобряване на общото здраве.

Крил масло обезщетения за общи здравеопазване

Има доказателства, които предполагат, че крилото масло е превъзхожда рибено масло, когато става въпрос за подобряване на общото здраве. Едно проучване установи, че когато дадени равни или дори по-ниски дози, крил масло е в състояние да се подобри по-добре холестерол, глюкоза и триглицеридни нива в кръвта в сравнение с рибено масло. Това означава, че крилото масло е по-добре за здравето на сърцето, и е за по-добро лечение на сърдечно-съдови заболявания в сравнение с рибено масло.

Крил масло обезщетения за предменструален синдром

Предменструален синдром или предменструален синдром е състояние, претърпени от някои жени по време на периоди преди менструация. Тя се характеризира с болезнени спазми и емоционални симптоми. Въпреки че това не е медицински вредни, симптомите могат да бъдат много тежки и може да направи някои жени прикован към леглото. Едно проучване показа, че крилото масло е много ефективен при лечение на PMS, включително болка и емоционални разстройства, и неговите ефекти са превъзхожда тази на еквивалентна доза от рибено масло.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт

Крил масло негативи & странични ефекти

Един потенциален спад на крил масло е цената му. Въпреки че крил масло може да бъде по-ефективен от рибено масло, обикновено е значително по-скъпи от еквивалентната сума на рибено масло.

Крил е безопасна за консумация и е обикновено свободен от сериозни странични ефекти, когато се приема в препоръчваните дози. За разлика от рибено масло масло крил тенденция да не предизвика отлив или други стомашно-чревни проблеми. Въпреки това това е съобщено, че тя може да предизвика подмазване на кожата.

Крил масло се препоръчва дози и съставка времето

Един грам дози на крил масло е установено, че са ефективни за намаляване на холестерола и подобряване на симптомите на ПМС. Това е поради това се препоръчва за тази съставка. Като цяло крил масло добавки идват в по-малки обслужващи размери в сравнение с капсули рибено масло. Те могат да бъдат взети през целия ден с храна.

Крил масло добавки

Крил масло може да се намери като самостоятелен добавка под формата на капсули. Поради си противовъзпалителни ефекти тя също може да се намери в някои добавки съвместно подкрепа. Нептун крил масло (Елза) е патентована форма на крил масло, което се среща често в Топ крил масло добавки. Това е марка, която е проучен добре и затова е препоръчителна форма на крил масло.

Щракнете тук, за да купуват крил масло от официалния сайт


Търси “крил масло обезщетения, дозировка и странични ефекти”

  • antarkticheski skaridi
  • strani4ni efekti na kril oil
  • zkaridi ili kril
  • антарктически скариди – крил (krill oil)
  • кои са номер едно продукти за отслабване
  • крил масло
  • масло от антарктически крил
  • рибено масло дозировка

Статии за “крил масло обезщетения, дозировка и странични ефекти”