Acai Bær Helsefordeler Og Bivirkninger

Har du hørt om acai berry? Vil du vite mer om de helsemessige fordelene av acai bær og berry juice? Acai bær er svært spioneringen av markedsførere som sier det er en av de elite super mat med egenskapene for anti-aldring og vekt-tap. Noen produsenter bruker acai bær i kosmetikk- og skjønnhetsprodukter. Men støtter vitenskapelige studier som disse påstander om acai fordeler?

Hva er acai berry?

Den acai berry er en tommen-lang rødlig, lilla frukt. Det kommer fra acai palmetre (Euterpe oleracea), som er innfødt til Sentral- og Sør-Amerika.

Forskning på acai berry har fokusert på sin mulig antioksidantaktivitet. Teoretisk sett, det aktiviteten kan forebygge sykdommer forårsaket av oksidativt stress som hjertesykdom og kreft.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille

Er acai berry sunt?

Acai inneholder flere stoffer kalt antocyaniner og flavonoider.

Ordet anthocyanin kommer fra to greske ord betyr plante og blå. Anthocyaniner er ansvarlig for rødt, lilla og blå fargetoner i mange frukter, grønnsaker og blomster. Matvarer som er rikeste i antocyaniner — som blåbær, røde druer, rødvin og acai — er svært sterkt farget, alt fra deep purple til svart.

Antocyaniner og flavonoider er kraftige antioksidanter som hjelper til å forsvare kroppen mot livets stressfaktorer. De kan også spille en rolle i kroppens celle beskyttelsessystem. Frie radikaler er skadelig biprodukter produsert av kroppen. Spise en diett rik på antioksidanter kan forstyrre aldring og sykdommen prosessen ved å nøytralisere frie radikaler.

Ved å lessening den destruktive kraften til frie radikaler, kan antioksidanter bidra til å redusere risikoen for noen sykdommer, som hjerte sykdommer og kreft.

Er det kjente helsemessige fordeler av acai bær?

Noen studier viser at acai fruktkjøtt har en svært høy antioksidant kapasitet med enda mer antioksidanter innhold enn tranebær, bringebær, blackberry, jordbær eller blåbær. Studier er pågående, skjønt, og juryen er fortsatt ute.

Folk spise acai bær for å løse ulike helsemessige forhold. Men så langt acai bær har ingen kjente helse fordeler som er annerledes enn andre lignende frukt.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille

Kan acai bær løft vekttap?

Forskere lærer mer om funksjonelle kraften i super mat, for eksempel acai berry. Selv om acai er spioneringen i noen vekttap produkter, har få studier testet fordel for acai i å fremme vekttap.

For nå, masse forskning støtter spise en diett rik på antioksidanter. Det er ingen tvil om at bær og andre frukter er en viktig del av enhver sunn diett å fremme vekttap. Juryen fortsatt ute på om det er noe spesielt med acai’s evne til å kaste overskytende pounds.

Hvorfor er acai bær brukt i skjønnhetsprodukter?

Noen kosmetikk- og skjønnhetsprodukter inneholder acai olje i ingredienslisten. Det er fordi acai olje er en drivkraft for antioksidanter.

Studier viser at acai olje kan være et trygt alternativ til andre tropiske oljer brukes i skjønnhetsprodukter som ansikts og kropp kremer, anti-aldring hud terapier, sjampo og balsam, og andre produkter. Når acai olje er behandlet og deretter lagret langsiktige, fortsatt antioksidant nivået høy.

Har acai bær og acai juice noen bivirkninger?

Hvis du har stemt allergier eller har en kjent overfølsomhet overfor acai bær eller lignende, kan du unngå denne frukten. Når spist i moderate mengder, skjønt, er acai trolig trygt.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille


Søker etter “Acai Bær Helsefordeler Og Bivirkninger”

  • juice plus bivirkninger
  • acai fordeler
  • acaibær bivirkninger

Relaterte artikler for “Acai Bær Helsefordeler Og Bivirkninger”