Acai: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og Advarsler

Acai, er et palmetre som er vidt distribuert i den nordlige delen av Sør-Amerika. Bær er brukt til å lage medisin.

Folk bruker acai for slitasjegikt, høyt kolesterol, erektil dysfunksjon (ED), vekttap og fedme, avgiftning, og for å forbedre generell helse. Acai vunnet popularitet i Nord-Amerika etter som fremmes av Dr. Nicholas Perricone som en Superfood for alder trosse skjønnhet på Oprah Winfrey show.

Som en mat, er acai berry spist rå og som en juice. Saften er også brukt kommersielt som en drikke og i iskrem og gelé likører.

I industrien, er acai berry brukt som en naturlig lilla mat fargestoff.

Hvordan virker det?

Acai inneholder kjemikalier som er antioksidanter. Antioksidanter er antatt å beskytte kroppens celler fra de skadelige effektene av kjemiske reaksjoner med oksygen (oksidasjon). Ifølge noen undersøkelser har acai mer antioksidanter innhold enn tranebær, bringebær, blackberry, jordbær eller blåbær.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille

Ikke tilstrekkelig bevis for:

  • Leddgikt.
  • Høyt kolesterol.
  • Bedre generell helse.
  • Andre forhold.

Flere bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av acai.

ACAI bivirkninger & sikkerhet

Det er ikke nok informasjon til å vite om acai er trygt. Hvis du er gravid eller bryst-mating, er det best å holde på den sikre siden og unngå bruk.

Drikker rå acai juice har vært knyttet til utbrudd av en sykdom som kalles amerikanske trypanosomiasis eller Chagas sykdom.

ACAI dosering

Den riktige dosen av acai, avhenger av flere faktorer som brukerens alder, helse, og flere andre betingelser. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon til å finne et passende utvalg av doser for acai. Vær oppmerksom på at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante instruksjonene på produktetiketter og konsultere apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille

Acai bær helsefordeler

Den acai berry er en drue som frukt som er høstet fra acai palmetrær, som er innfødt til regnskogen i Sør-Amerika. Acai bær er viden touted som en såkalt super mat, med talsmenn hevder at de er nyttig for en rekke helsemessige bekymringer, inkludert leddgikt, kreft, vekttap, høyt kolesterol, erektil dysfunksjon, avgiftning og forbedre generell helse.

Acai bær kan være en god kilde til antioksidanter, fiber og hjerte-sunt fett. Men forskning på acai bær er begrenset, og påstander om de helsemessige fordelene av acai har ikke blitt bevist.

Mange frukter foruten acai bær gir antioksidanter og andre næringsstoffer som er viktige for helsen. Men hvis du ønsker å prøve acai, sjekk din lokale helsekost eller gourmet butikker-acai kan bli fortært rått, i tablettform, drikker som juice, smoothies eller energidrikker eller andre matvarer som gelé eller iskrem.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille


Søker etter “Acai: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og Advarsler”

  • acai iinteraksjoner
  • acai slitasjegikt
  • acaibær artrose
  • bruke acai i mat

Relaterte artikler for “Acai: Bruker, Bivirkninger, Interaksjoner Og Advarsler”