Acai Og Acai Berry

Acai bær kommer fra et palmetre i Sør-Amerika. Mens en tradisjonell mat det for århundrer, så vel som en behandling for diaré, har Acai nylig blitt populært i USA på grunn av dens antatte helsemessige fordeler.

Hvorfor folk ta Acai?

Acai bær inneholder en rekke stoffer som kan øke helse. For en, Acai bær synes å ha svært høye nivåer av antioksidanter, sammenlignes med tyttebær, men høyere enn blåbær, jordbær og andre frukter. I laboratoriet studier vises antioksidanter å beskytte celler fra skade som kan føre til sykdommer som kreft, i tillegg til muligens direkte hemme veksten av enkelte typer kreft. Stoffer i Acai bær kan redusere betennelse og kunne redusere spredningen av kreftceller. Også, noen lab studier av Acai ekstrakter førte til positive effekter på blod fartøy som kunne være nyttig for mange ulike medisinske tilstander.

Acai bær inneholder også sunn fettsyrer, for eksempel oljesyre, en av de samme oljene finnes i olivenolje.

Men er de potensielle fordelene ved Acai basert på foreløpige laboratorium studier. Så langt vet vi ikke omfanget av acais mulige helsemessige fordeler i mennesker.

Acai har vært solgt som kosttilskudd for forhold som høy kolesterol, hjerteproblemer, allergi og kreft. Disse bruker av Acai er ubevist.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille

Hvor mye Acai bør du ta?

Mens Acai er en uprøvd behandling, har den en lang historie med bruk i tradisjonell medisin, som tilbyr en riktig veiledning til noen av bruksområdene.

Kan du få Acai naturlig fra mat?

Acai frukt er en vanlig mat i enkelte områder av Sør-Amerika. I USA er den tilgjengelig på noen helse matbutikker og supermarkeder. Acai er også en ingrediens i noen juice, drinker, brennevin, gelé, iskrem og andre matvarer. Det er også brukt som en naturlig konditorfarge.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille

Hva er risikoene ved å ta Acai?

  • Bivirkninger. Når spist som en mat, synes Acai å være trygg. Siden de ikke er godt studert, er typisk bivirkninger av Acai kosttilskudd ikke kjent.
  • Risikoer. Det er mulig at Acai kan utløse eller forverres hevelse, høyt blodtrykk, magesår eller intestinal blødning. Hvis du bruker Acai, sjekk med en lege før du får en MRI, fordi det er en mulighet det kan forstyrre testen.
  • Interaksjoner. Hvis du tar noen medisiner regelmessig, snakk med legen din før du begynner å bruke Acai kosttilskudd. De kan samhandle med over-the-counter legemidler som ibuprofen og andre NSAID smertestillende, i tillegg til reseptbelagte legemidler for smerte. Ikke ta Acai uten første snakker med legen din hvis du tar kreft narkotika, fordi det kan blokkere deres effektivitet. Ikke bruk Acai sammen med andre antioksidant kosttilskudd uten legen din godkjenning.

Når Acai bær er spist som mat, vises de trygt. Men gitt mangelen på bevis om sikkerheten av Acai kosttilskudd, de er ikke anbefalt for barn eller for kvinner som er gravid eller ammer.

Klikk her for å kjøpe Pure Acai Berry slankepille


Søker etter “Acai Og Acai Berry”

  • gravid acai
  • acai bær kreft
  • acai sammen med medisin
  • diare acai bær
  • høyt blodtrykk og acai bær
  • kan gravide spise acai
  • kan man spise acai når man er gravid?

Relaterte artikler for “Acai Og Acai Berry”