Afrikanske Mango: Den Nye Mirakel Vekttap Supplement

Du kan ha sett nyheten om afrikanske Mango på disse pop up-annonser eller omtalt på the Dr. Oz Show. Så hva er alt snakket om, og det virkelig kan hjelpe deg å miste vekt?

Denne vekttap supplement, laget av ekstrakter av frø av kjøttfulle frukt vestafrikanske Irvingia gabonensis (også kjent som afrikanske mango), blir rost for sin evne til å bidra til å redusere kroppsfett, vekt og selv kolesterol og leptin nivåer i overvektig fag, ifølge en fersk studie publisert i tidsskriftet lipider i helse og sykdom.

Afrikanske mango var en stift for mange stammer i Kamerun og Nigeria, og en karakteristikk av disse stammene er deres slim bygge, i tillegg til lave forekomsten av hjerte-og karsykdommer, sier Julius Oben, PhD., en av de primære forskerne i studien og førsteamanuensis i ernæringsmessige biokjemi på universitetet av Yaoundé i Kamerun.

Klikk her for å lese mer om afrikanske Mango

Fakta om afrikanske Mango for vekttap

Ifølge studien, fag som tok 150 mg av denne afrikanske mango seed extract to ganger om dagen viste betydelige forbedringer i deres kroppsvekt, kroppsfett, og midje omkretsen, i tillegg til massevis av numre som angir bedre hjerte helse, inkludert plasma total kolesterol, LDL Kolesterol, blodsukker, C – reaktivt protein, adiponectin, og leptin nivåer-alt uten å endre sin diett eller trening rutine. Flere studier har vist lignende resultater med fag å miste vekt (ca 8-10 pounds) uten å gjøre andre endringer i livsstil.

Den gode nyheten er at, så langt er ingen negative bivirkninger rapportert. Dette er et utdrag fra en mat som har blitt brukt i århundrer i ganske store mengder (rapporter om daglige forbruk i mer enn 10 år i enkelte stammer), Dr. Oben sier. Vi ikke har noen rapporter om negativer hittil. Men noen rapporter om økt libido har blitt brakt til min oppmerksomhet av brukere av VitaLean i UK. et supplement som hjelper deg å utgyte pounds og føler mer sexy? Høres bra ut for oss! Men er det for godt til å være sant?

Mens test fag fant opprinnelig forbedringer, forskning mer må gjøres for å se hvis kontinuerlig kosttilskudd ville gi noen ekstra fordeler. Faktisk, Tanya Edwards, MD, M.Ed. (en av Dr. Oz korrespondenter) skrev på sin blogg at da hun prøvde supplement selv, hun mistet en innledende syv pounds, men ikke taper med fortsatte bruk (og la merke til det samme med hennes pasienter).

Klikk her for å kjøpe beste afrikanske Mango

Bør du prøve afrikanske Mango ekstrakt?

Mens du kan oppleve noen innledende fordel fra å ta supplement, er juryen fortsatt ute på om effekten vil vare eller hvis du vil fortsette å se resultater med regelmessig bruk.

Hvis du vil teste den ut selv, må du se etter produkter som faktisk inneholder ekstrakt kalt IGOB131. mange kosttilskudd på markedet ikke, selv om de er merket som afrikanske mango.

Klikk her for å kjøpe beste afrikanske Mango


Søker etter “Afrikanske Mango: Den Nye Mirakel Vekttap Supplement”

  • mirakel vekttap
  • afrikansk mango kosttilskudd
  • afrikansk mango prøvepakke
  • mirakelvekttap

Relaterte artikler for “Afrikanske Mango: Den Nye Mirakel Vekttap Supplement”