Afriška Mango: Nov čudež Težo Izguba Dopolnilo

Boste lahko videli novice o afriški Mango na teh pop up oglasov ali pokaže na dr Oz Show. Torej, kaj točno je vse buzz o, in lahko to res pomagalo shujšati?

Ta-hujšanje dodatek, narejen iz izvlečkov semen mesnatega sadja zahodnoafriških dika gabonensis (znan tudi kot afriški mango), je pa so pohvalili za njegovo sposobnost, da pomaga zmanjšati telesne maščobe, težo in celo raven holesterola in leptina prekomerno teme, glede na nedavni študiji, objavljeni v reviji lipidi v zdravju in bolezni.

Afriški mango je rezanih za veliko plemen v Kamerunu in Nigeriji, in eno značilnost te plemeni je svoj vitek zidava, kot tudi nizko incidenco kardiovaskularnih bolezni, pravi Julius Oben, PhD., eden od primarnih raziskovalci v študiji in izredni profesor za prehranske biokemije na Univerzi iz Yaoundéja v Kamerunu.

Kliknite tukaj in preberite več o afriški Mango

Dejstva o afriški Mango za hujšanje

Po študiji, predmetov, ki so 150 mg ekstrakta ta Afriška mango seme dvakrat na dan, je pokazala pomembne izboljšave v svoje telesne teže, telesne maščobe, in obseg pasu, kot tudi pobio številke, ki označujejo boljše zdravje srca, vključno z plazme skupnega holesterola, LDL holesterola, glukoze v krvi, C – reaktivnega proteina, adiponectin in leptina ravni-vse brez spreminjanja njihovega diet ali exercise rutinsko. Dodatne študije so pokazale podobne rezultate, s predmeti, izguba teže (približno 8-10 funtov) brez drugih sprememb življenjskega sloga.

Dobra novica je, da do sedaj, brez škodljivih stranskih učinkov so poročali. To je izvleček iz hrane, ki je bila zaužita stoletij v dokaj velike količine (poročila dnevne porabe, za več kot 10 let v nekaterih plemen), Dr. Oben pravi. Nimamo vseh poročil o negativov na datum. Vendar nekaj poročil o povečan libido vložena na mojo pozornost uporabnikov VitaLean v UK. dodatek, ki vam pomaga shed funtov in občutek bolj seksi? Sliši se dobro za nas! Vendar je predobro, da bi bilo res?

Medtem ko test predmetov našel začetno izboljšave, več raziskav je treba storiti, da vidim, če bi stalno dopolnjevanje donos nobenih dodatnih koristi. Dejstvo je, Tanya Edwards, MD, internat (ena dr Oz korespondentov) napisal na njen blog, da ko poskušala dodatek, sama, ona izgubila začetno sedem funtov ampak storil vztrajati ne izgublja z uporabo (in opazil enako z njo bolnikov).

Kliknite tukaj za nakup najboljši afriški Mango

Bi poskušali izvleček afriški Mango?

Medtem ko lahko pride do nekaj začetnih koristi od tega, dodatka, žirija je še vedno izvajajo na ne glede na to, ali učinki bo trajalo, ali če boste še vedno videli rezultate z redno uporabo.

Če želite, da ga preskusite sami, se prepričajte, da pogled za izdelke, ki dejansko vsebujejo izvleček, imenovan IGOB131. veliko dodatkov na trg ne, čeprav jih ne označeni kot afriški mango.

Kliknite tukaj za nakup najboljši afriški Mango


poišče “Afriška Mango: Nov čudež Težo Izguba Dopolnilo”


Sorodni članki za “Afriška Mango: Nov čudež Težo Izguba Dopolnilo”