Ernæring Af Røde Hindbær

Røde hindbær er ikke kun en lækker fruit–they har store næringsværdi. Kun én gang tilgængelige sommeren, hindbær kan nu være påskønnes friske, tørrede eller frosne året rundt.

Næringsværdi af hindbær

Røde hindbær er meget høje i dietary fiber. Op til 20 procent af deres samlede vægt består af fiber. De er også en god kilde til C-vitamin, B vitaminer, folsyre, mangan, kobber, magnesium og jern. En kop røde hindbær giver halvdelen den anbefalede daglige tilfoersel af C-vitamin, 60 procent af RDA for mangan og 33 procent af RDA til fiber.

Spise en kop røde hindbær giver dig med alle denne næringsværdi og du vil kun forbruger 60 kalorier.

Klik her for at købe hindbær Extract

Sundhedsmæssige fordele ved hindbær

Røde hindbær er høje i antioxidanter og polyfenoler og har en ORAC værdi på 4900.They indeholder høje niveauer af indelukke kendt som ellaginsyre, en polyphenol værdifuldt for sine anticarcinogenic egenskaber. Forskning viser, at denne plante fenol kan være en effektiv kræft forebyggelsen og inhibitor. Elligic syre er kendt for at binde årsag til kræft kemikalier, gengiver dem inaktive.

Røde hindbær er også høje er Anthocyaniner (drueskalsfarve), disse er kendt som flavanoid forbindelser. De er ansvarlige for bær rød farven. Anthocyaniner (drueskalsfarve) har vist sig at beskytte kroppen mod hjertesygdomme og demens. De er også nyttige i styrkelse af vener og kredsloeb. Det er værd at bemærke, at få disse forbindelser fra hele fødevarer, ligesom røde hindbær, synes at være mere gavnlig, tager dem supplere formularen.

Blade af rød raspberry planten har været anvendt i generationer til medicinske formål. Normalt præget i en te, er blevet brugt røde raspberry blade til lette symptomerne på forkølelser, sår struber og diarre.

Klik her for at købe hindbær Extract

Markering

Hindbær gå dårlig meget hurtigt. Friske hindbær bør indtages inden dage efter køb. Vælg bær, der er fast og har en rig, dyb farve. Undgå bær der er bløde eller at vise nogen tegn på beskadigelser eller Skimmelsvamp.

Oplagring

Da hindbær omkomme så hurtigt, skal pleje skal tages for korrekt opbevaring. Fjern bær fra beholderen og smide nogen sårede eller mugne TSI’er. Dette vil forhindre dem i forurener de andre. Placere hindbær tilbage i beholderen uvaskede og opbevare i køleskabet i op til to dage.

Røde hindbær kan opbevares i fryseren i et år. Hvis du vil fryse hindbær, vaske dem og bruge et papir håndklæde til forsigtigt pat tør. Næste, spredes hindbær på en cookie ark og Sørg for ikke at crowd skimmelsvampen. Overføre arket cookie til fryseren og lad dem fryse til ca. en time. Når bær har frosset, skal du placere dem i en fryser taske. Du kan tilføje citronsaft til bær til at hjælpe med at bevare deres farve.

Klik her for at købe hindbær Extract

Hindbær Tips

Frosne hindbær afrim hurtigt og nemt kan føjes til korn, yoghurt eller pandekager. De kan blandes med mælk og blandes i smoothies. Hindbær gør også en interessant tilføjelse til salater.

Klik her for at købe hindbær Extract


Søger efter “Ernæring Af Røde Hindbær”

  • hindbær næringsværdi
  • ellaginsyre hindbær
  • frysning hindbær uvaskede
  • hindbær ernæring
  • hindbær extrat
  • hindbær værdi
  • mugne bær

Relaterede artikler til “Ernæring Af Røde Hindbær”