Fakta Om Bringebær Keton

Krav for rask og enkel vekttap gjør raskt denne lille supplement populære. Men faktisk fungerer det? Lær alle fakta om bringebær keton, og om det vil fungere for deg.

Nylig, mange av dere har spurt meg om bringebær ketoner og deres evne til å krympe mirakuløst fett. Tross alt, har det vært få en forfjamset av medieoppmerksomhet. Kosttilskudd er touted som et nummer én fett tap mirakel, men er det virkelig sant? Er bringebær ketoner det nyeste våpenet i arsenalet mot overflødig fett? Kan du virkelig bare kjøpe fettforbrenning i en flaske?

Kjendiser leger og vekttap gurus både er touting fordelene med bringebær keton, den nyeste mirakelkur i Ardenneroffensiven. Tillegget har blitt så populært at helsekostbutikker selv har problemer med å holde tritt med etterspørselen. Men betyr det virkelig fungerer? Les videre for gode, dårlige og stygge på denne tilsynelatende magiske pillen.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus

Hva er bringebær keton?

Bringebær keton er en aromatiske sammensatte finnes i bringebær som, når inntatt i store doser, er sagt å øke kroppens produksjon av adiponectin, et protein som brukes til å regulere stoffskiftet, samt kroppens bryte ned fett butikker. For å innta den anbefalte 100-mg tabletter som kreves for å påvirke disse endringene, men må en forbruke 90 pounds av bringebær per dag. Som et resultat, er sammensatt produsert syntetisk i laboratorier og forbrukes i pilleform.

Effekter av bringebær keton

Ifølge Dr. Mehmet Oz-America’s (og Oprah Winfrey) favoritt lege-vendt-TV star-bringebær keton er intet mindre enn et mirakel vekttap . Likening effekten av bringebær keton på fett celler som i flytende nitrogen på ballonger, lover Dr. Oz at, når den brukes sammen med et balansert kosthold og mosjon, supplement vil føre til dramatiske fysiske endringer. Ifølge Dr. Oz, bringebær keton i hovedsak triks kroppen din til å tro det er tynn.

Hvordan bringebær keton produsentene hevder det hjelper vekttap

Ifølge produsentenes krav regulere bringebær ketoner hormon adiponectin, som har en tendens til å være til stede på lavere nivåer i mennesker med fedme enn de uten. Noen studier viser at økende adiponectin nivåer kan hjelpe behandle insulin problemer som type 2 diabetes og Metabolsk syndrom ved å øke insulinfølsomhet. Insulinresistens er en viktig faktor i fedme og type 2 diabetes Metabolsk syndrom. Bringebær ketoner kan også regulere noradrenalin, som kan føre til en liten økning i kroppstemperatur.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus

Ingenting nytt om bringebær ketoner

Bringebær keton kosttilskudd har eksistert i år. Faktisk, har de vært markedsført internasjonalt siden 1960-tallet. I stedet, er det all omtalen som er nytt som produsenter prøver å tjene penger på folks villighet til å prøve noe for å miste vekt.

Bringebær keton studier

Påstander om bringebær ketoner synes å oppstå fra to småskala gnager studier. I den første studien viste forskerne stoffet effektivitet i undertrykke fett ansamling i mannlige mus. I et sekund, som ble utført på et lite utvalg av mus, syntes bringebær keton å forhindre fett ansamling i mus matet en høy fett diett. Så langt, finnes ingen menneskelige studier viser effektiviteten av bringebær ketoner for fett tap hos mennesker, selv om anekdotiske bevis synes å antyde det kan være nyttig i noen tilfeller.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus

Hvordan gnager studier oversetter til mennesker?

Ifølge Johns Hopkins medisinske, musen og menneskelige genomer er om lag 85 prosent det samme, og det er derfor mus er så ofte brukt som en første base for å studere menneskets biologi, genetikk og sykdom. Dette betyr at noen funn i gnagere vil være i samsvar med funnene i mennesker mens andre vil ikke. Til slutt, den beste fastsettelsen av hvor vellykket et supplement vil være hos mennesker kan bare komme fra nøye kontrollert, fagfellevurderte, vitenskapelige menneskelige studier. Bringebær ketoner har ennå å møte denne standarden. De gnager studiene er ikke støttet opp av solide menneskelige studier, og heller ikke har dette uregulert stoffet blitt studert hos mennesker å bestemme kontraindikasjoner og mulige bivirkninger.

Hva med anekdotiske bevis?

Mens vitenskapelige studier er objektive, kan ikke anekdotiske rapporter bli vurdert objektive bevis fordi de er basert på subjektive menneskelige rapportering. Slike bevis kan påvirkes av hype, forventninger og bekreftelse bias, gjengi det ikke nødvendigvis gyldig. Anekdotiske bevis kan være et godt grunnlag for å danne en testbar hypotese, men bare kontrollert vitenskapelige menneskelige studie kan bestemme en ekte sammenheng mellom bringebær ketoner og vekttap.

Ingen positiv korrelasjon kan etableres mellom bringebær ketoner og menneskelige vekttap på denne tiden.

Andre krav

I kjølvannet av bringebær ketoner siste medier suksess, noen produsenter legger til andre krav til deres produkt, også. En som jeg har sett ganske mye er at bringebær ketoner er anti-aldring. Mens det er sant de inneholder antioksidanter som bekjemper frie radikaler skader, er det en stor strekning å kalle dem en anti-aldring mirakel. Hvis du ønsker å bekjempe aldring, spise en overlegen anlegg basert diett med naturlige antioksidanter, og som overlater ikke mye tilstopping avfall i kroppen din. Ikke bare prøve å kjøpe det utelukkende med en pille.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus

Liten kontroll

FDA priser bringebær ketoner som GRAS (vanligvis anerkjent som trygt); Byrået har ikke testet, eller programmet støtter noen av vekt tap påstandene om bringebær keton. Mange produsenter leverer også andre ingredienser i deres kosttilskudd, for eksempel noradrenalin (som kan heve blodtrykket), hoodia capsaicin, koffein og andre mulig thermogenic (fettforbrenning) ingredienser. Disse ingrediensene kan ha en rekke negative, og muligens farlige bivirkninger.

Potensielle farer

Ikke inkludert i sprøytenarkoman er potensielle farene ved bringebær ketoner. Fordi de regulerer kroppens frigjøring av noradrenalin, fører det til en topp i kroppstemperatur som kan også føre til en midlertidig metabolske økning. Dessverre, sammen med øke kroppstemperatur, noradrenalin kan også øke blodtrykk og hjertefrekvens. Personer med diabetes, hjertesykdommer, høyt blodtrykk, KOLS og astma bør unngå bringebær ketoner, som kan forverre de ovennevnte forholdene.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus

Den nederste linjen

Den nederste linjen på de fleste mirakel produktene spioneringen for vekttap-inkludert bringebær ketoner-er at de er gimmicker. Jeg liker ikke gimmicker. Mens så mange folk ville heller kjøpe et supplement heller enn å endre hva de spiser, det er ingen mirakel pille for vekttap, og bruke pengene på slike er, i beste fall en sløsing med penger. I verste fall, kan disse pillene ha bivirkninger og uregulerte ingredienser som kan skade din helse.

Den beste måten å gå ned i vekt, oppbevare den av og være sunn er å spise en diett av hele, natural foods i moderasjon, og få Regulær øvelse. Du trenger ikke å bli med et dyrt treningsstudio-du kan ta en rask 30 minutters spasertur fem dager per uke eller utvikle en hjem yoga praksis.

Mens det kan hende at gnager forskning lovende på bringebær ketoner, er det langt fra avgjørende. Ingen menneskelige studier eksisterer som kan sikkerhetskopiere disse påstandene. Ikke kast bort penger på en gimmick uten bevist effektivitet verifisert av storskala kontrollerte vitenskapelige menneskelige studier.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus

Utover vekttap

Mens jeg forstår et ønske om å gå ned i vekt, er det ingen mirakel-produkt som kommer til å gjøre det skje for deg. Å miste vekt bør være del av et generelt program for bedre, mer levende helse. Selv om et mirakel-produkt kan faktisk hjelpe deg å smelte bort pounds uanstrengt, hvis du fortsetter å spise bearbeidet mat, sukker og kjemikalier, vil du se svært lite forbedring i din helse. The Beauty Detox System gir et program som fokuserer på god helse, med vektkontroll og økt skjønnhet som et uunngåelig resultat. Hele naturlig mat å spise og leve en sunn livsstil er den beste måten å forbedre hvordan du ser og føler.

Klikk her å kjøpe Raspberry Ketone Plus


Søker etter “Fakta Om Bringebær Keton”

  • fakta om bringebær
  • raspberry ketone farlig?
  • bringebær keton i norge
  • bringebær keton farlig
  • raspberry ketone helsekost
  • bringebær ketoner lovlig
  • noen som har prøvd bringebær ketoner
  • bringebær sykdom
  • bringebær helsekost
  • bringebær ketoner helsekost

Relaterte artikler for “Fakta Om Bringebær Keton”