Grønn Te Tilskudd – Hva Du Trenger å Vite?

Grønn te tilskudd er ofte spioneringen som en naturlig middel for en rekke helseproblemer. Kosttilskudd inneholder grønn te-ekstrakt, et stoff som er vist seg å være i rik på antioksidanter.

Disse antioksidantene inkluderer epigallocatechin-3-gallate (EGCG), som er ansett å være den aktive bestanddel av grønn te ekstrakt. Mange grønn te tilskudd inneholder også theanine, en aminosyre som er antatt å produsere en beroligende effekt.

Bruksområder for grønn te tilskudd

Grønn te tilskudd er påstått å tilby en rekke helsemessige fordeler, inkludert:

  • vekttap
  • kreftforebygging
  • kreftbehandling
  • forebygging av hjerte-og karsykdommer
  • senking av blodtrykk

Grønn te vs grønn te tilskudd

Tilgjengelig i kapsel og flytende form, grønn te tilskudd er ofte markedsføres som et middel til å øke antioksidantegenskaper inntaket uten å måtte drikker flere kopper av grønn te daglig. Men har mest vitenskapelige studier hittil fokusert på helseeffektene av inntak av grønn te som en drikke (i stedet for i tillegg-skjemaet).

Klikk her for å kjøpe Koutea fra offisielle hjemmeside

Fordelene med grønn te tilskudd

Selv om forskning på grønn te tilskudd er begrenset, antyder studier at grønn te tilskudd kan tilby følgende helsefordeler:

1) Prostatakreft forsvar

I en 2009 studie av 26 menn diagnostisert med prostatakreft, hadde de som tok fire kapsler av grønn te ekstrakt daglig en betydelig reduksjon i visse markører som signal prostata kreft progresjon. Hver fire-kapsel dose levert tilsvarer ca 12 kopper brygget grønn te; behandlingsperioden varierte fra 12 dager til 73 dager, med en gjennomsnittlig tid på 34,5 dager.

2) Kaldt og influensa forebygging

Grønn te tilskudd kan bidra til demme opp for kaldt og influensa, ifølge en studie publisert i 2007. I tre måneder tok en gruppe av friske voksne enten en proprietær formel av grønn te ekstrakt eller en placebo-kapsel to ganger om dagen. Ved slutten av studien, hadde de tar grønn te tilskudd opplevd færre kaldt og influensa symptomer og færre dagene av sykdommen sammenlignet med de som tar placebo.

3) Senke kolesterol

En studie publisert i 2003 antyder at, når sammenkoblet med en lite mettet fett diett, bruk av grønn te tilskudd kan hjelpe holde kolesterol i sjakk. Studien involverte 240 voksne, alle hadde mildt til moderat forhøyet kolesterol nivåer på studien start. Studere resultatene viste at de som tok grønn te ekstrakt i kapsel form for 12 uker hadde en større nedgang i LDL ( dårlig ) kolesterol enn deltakerne som tok en placebo-kapsel for samme tidsrom.

Klikk her for å kjøpe Koutea fra offisielle hjemmeside

Er grønn te tilskudd trygt?

Hittil har er lite kjent om bivirkninger og sikkerhet bekymringer knyttet til bruk av grønne kosttilskudd. Siden mange grønn te tilskudd inneholder koffein, er det viktig å ta forsiktighet hvis du er bekymret for koffein-relaterte bivirkninger (for eksempel angst, økt hjertefrekvens og blodtrykk og forverring av sår symptomer).

Det er også viktig å merke seg at frie radikaler renovasjonsarbeider (antioksidanter) er uønsket under kjemoterapi behandling, som de — i teorien — kan minke aktiviteten til narkotika.

Hvordan å bruke grønn te tilskudd

Hvor mye grønn te-ekstrakt per kapsel varierer fra supplement til supplement. Det er imidlertid ingen etablerte anbefalt dose for grønn te ekstrakt. Hvis du vurderer bruk av grønn te tilskudd, snakk med din helsepersonell om hvilken dose kan være passende for du.

Klikk her for å kjøpe Koutea fra offisielle hjemmeside


Søker etter “Grønn Te Tilskudd – Hva Du Trenger å Vite?”

  • grønn te kapsel
  • grønn te kapsler tilbud
  • anbefalt dose grønn te ekstrakt
  • grønn te ekstrakt bivirkning
  • theanine bivirkninger

Relaterte artikler for “Grønn Te Tilskudd – Hva Du Trenger å Vite?”