Kje Kupiti Kril Olje?

Move over ribjega olja, je novi fant na blok, ki je ne samo srce prijazen, vendar lahko pomaga z PMS simptomi preveč.

Kaj je kril olje?

Kril so drobne, kozice, kot raki živijo v morjih okrog Antarktike. Kljub njihovi velikosti, kril olje je bogato s hranili. Tako kot ribje olje, to olje vsebuje omega-3 maščobnih kislin, vendar to tudi ponašanje zaščitne antioksidativne lastnosti, ki vsebujejo vitamine A, D in E, in močan spojino imenovano Astaksantin.

Plus vsebujejo tudi dostojno količino fosfolipidi – molekul, ki so pomembne za celične komunikacije, srce, jetra in možgani zdravje. Gram na gram, kril zagotavlja visoko raven več hranil iz enega vira. Domneva se, da to edinstveno kombinacijo naredi krila olje boljše ribe olja za različne zdravstvene pogoje.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kako uporabljati kril olje?

Kril ne prodaja kot živilo, tako da če boste dobili priložnost obiskati Antarktiko ujeti svojo lastno, naslednji najboljša stvar je, da nakup krila olje v kapsulah ali tekoči obliki. Kako mi lahko pomaga? Zmanjšati predmenstrualnega sindroma (PMS) – študija 70 žensk v alternativne Medicine pregledu ugotovljeno, da dopolnjuje s kril olje zmanjša obdobje povezane bolečine, neugodje in čustveni simptomi.

Zmanjšujejo vnetje – 2007 študija, objavljena v Journal of American College of Nutrition ugotovila, da odvzemu 300 mg kril nafte dnevno zmanjša znaki vnetja v udeležencev, ki trpi zaradi bolezni srca in/ali artritis za 31 odstotkov, po 30 dneh. Pri bolnikih z artritisom, so tudi opozoriti ‘ pomembne izboljšave v raven bolečine in togost.

Koliko potrebujejo krila olje?

Obstaja ni priporočen dnevni vnos v Združenem kraljestvu za kril in idealno odmerek res odvisno, kaj želite doseči. Za PMS, 1000-2000mg na dan je bilo ugotovljeno, da je koristno in za kardiovaskularne ali protivnetno koristi, 1500-3000mg lahko učinkovito. Bodite previdni, če imate kakršne koli lupinarjev alergije. In če jemljete zdravila za redčenje krvi, posvetovati svojega zdravnika preden poskušate kril olje dodatek.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

Kje kupiti kril olje dodatki

Vse blagovne znamke, kril olje Dodatki niso ustvarjeni enako.

Kakovosti je pomembno. Trenutno le nekaj družb, so bili sposobni oblikovati načine za letino kril olje za uporabo v dodatki za uporabo v humani medicini, ker kril začeli hitro razpadejo v trenutku, ko zapustijo vodo. Ti dobavitelji kril olje ponavadi nekaj zato, ker je mlada in zelo nerazvita trga in zdrava pamet potrošniku želeli biti obveščeni o tem, kaj iskati na etiketi, da bi dobili najboljšo vrednost.

Kril olje vsebuje v želatinastih kapsul, najpogosteje od 500 miligramov. To je storil predvsem zato, ker olje, sčasoma, interakcijo z želatino stene kapsule, je mehčanje in omogoča za uhajanje-manjše notranje površine kapsule, manj možnosti za uhajanje.

Nekaj kril olje kapsule so manjši kot drugi, ki vsebujejo samo 300 mg namesto 500 mg, ki vsebujejo druge blagovne znamke. Tako tudi ob tri od teh, da bi dobili 10 odstotkov manj hranilnih snovi, kot če ste bili ob dveh kapsul 500 mg. Razumeti, da je taktika, da bi kril olje prodajo, da mislite, ste dobili veliko, plačujejo manj za isto stvar, pa plačaš manj, ker ste dobili manj. Izračun vaše cene na mg ugotoviti, ali ste dobili dober posel. Če kril olje je naprodaj po zelo nizki ceni, prenesti na to.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani

EPA/DHA omega-3 so razlog, da bi bodisi kril olje ali ribje olje, vendar ne pozabite, da ker omega-3 so vezani na fosfolipidi, se absorbira v telesu učinkoviteje. Zato:

Vsebnost fosfolipidov kril nafte je pomembno dopolnilo. Fosfolipidi so kaj razlikovati kril olje iz ribjega olja, in ki bi hranil kril olje vsebuje več na voljo za vaše celice. Najboljši kril olje vsebuje najmanj 400 mg na 1.000 mg odmerek. Preverite nalepko – če ni navedena vsebnost fosfolipidov, prenesti na izdelek. Proizvajalec je trudi, da bi prodajo na potrošnikov nevednosti. Če vsebnost fosfolipidov zanemarljiva-kot 5 mg boste našli na nekatere oznake – to ni res kril olje, in jih boste plačevali za nekaj, da je treba veliko cenejši. Bodite prepričani, da ste dobili, kar si plačal.

Končno, kril olje dopolnila so še poceni ni. Kril olje je težko letino in proces, zato je dražji prav zdaj kot ribje olje. V času, cene lahko stopi dol ali morda včasih vam prodajo na kril olje, vendar če ste razmišlja odkup kril olje dopolnjujejo in videti zelo poceni cena za to, se zavedajo, da si morda ne boste odkup kril olje sploh. Stara Poslovica, boste dobili kar ste plačali za, res velja tukaj. Pazite kril olje za prodajo, poceni.

Prihodnost cene ribjega olja lahko pridejo bolj v skladu s cenami nafte kril, ker hladno vodo vrst, iz katerih rib je narejen nafte upada. To pomeni, da ribiška plovila, ki bo moral tveganega dlje in več ujeti količina rib, ki se lahko izvede v ribjega olja in ribje olje cene bodo morali ustrezno poveča. In povpraševanje po omega-3 dopolnila zelo hitro narašča zaradi količino informacij o številne koristi za zdravje. Ki bo dal še večji pritisk na staleže rib, poskrbite za višje cene ribje olje, in izdelavo kril bolj iskan po viru.

Cena kril olje

Cene za 60 kapsul 500 mg na internetu segajo od $30 nafte kril.

Kliknite tukaj za nakup krila olje iz uradne spletne strani


poišče “Kje Kupiti Kril Olje?”

  • krilovo olje kje kupiti
  • ribje olje kje kupiti
  • ribje olje cena
  • krill olje
  • krill olje kje kupiti
  • katero krilovo olje je najboljše
  • ribje olje kupiti
  • kje kupiti krilovo olje
  • katero krilovo olje
  • krill olje in ribje olje

Sorodni članki za “Kje Kupiti Kril Olje?”