Piros Málna Táplálkozás

Piros málna nem csak egy finom fruit–they van nagy tápértékű. Egyszer csak elérhető nyár közepén málna most lehet élvezte friss, szárított vagy fagyasztott évben.

Tápérték málna

Vörös málna a nagyon magas élelmi rost. Akár 20 százaléka a teljes tömeg rost alkotja. Ők is egy jó forrása a C-vitamin, B-vitamin, folsav, mangán, réz, magnézium és vas. Egy pohár vörös málna biztosít félpanziós ajánlott napi adag C-vitamin, 60 százaléka az RDA mangán és 33 százaléka az RDA az optikai.

Eszik egy pohár vörös málna nyújt Önnek a tápértéke, és akkor fog csak fogyaszt 60 kalóriát.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat

Egészségügyi előnyei málna

Vörös málna magas a polifenolok és antioxidánsok, és az ORAC értéke 4900.They tartalmaznak nagy mennyiségű ismert, ellagic sav, egy polifenol anticarcinogenic tulajdonságait nagyra becsülik. A kutatások azt mutatják, hogy a növény fenol lehet egy hatékony rák visszafolyásgátló és a gátló. Elligic sav ismert rákkeltő vegyi anyagok, renderelés inaktív kötődik.

Vörös málna is magasak az antocianinok, ezek az úgynevezett flavanoid vegyületek. A bogyók piros szín felelősek. Antocianinok már kimutatták, hogy megvédje a szervezetet a szív betegség és a demencia. Ők is hasznos a vénák és a keringési rendszer erősítése. Érdemes megjegyezni, hogy a szerzés ezek a vegyületek a whole foods, mint a vörös málna, úgy tűnik, hogy előnyösebb, hogy azokat a kiegészítő formában.

A vörös málna növény levelei generációk gyógyászati célokra használták. Általában átitatott-ba egy tea, vörös málna levelek használtak egyszerű a tünetek, megfázás, torokgyulladás és hasmenés.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat

Kijelölés

Málna megy rossz nagyon gyorsan. Friss málna beszerzési napon belül kell fogyasztani. Válassza ki a cég, és van egy gazdag, mély színű bogyók. Kerülje a bogyók, amelyek puha vagy hogy mutat akármi jel-ból véraláfutás vagy penész.

Tárolás

Mivel málna el olyan gyorsan, gond kell lenni megfelelő tárolását. Távolítsa el a bogyók a tartályból, és dobja ki olyan is, amely a sérült, vagy penészes. Ez megakadályozza őket abban, hogy szennyezik a többiek. A málna helyezze vissza a tartályba mosdatlan és két napig a hűtőben tároljuk.

Vörös málna a fagyasztóba legfeljebb egy évig tárolhatók. Málna befagyasztására, megmossuk, és egy papír törölköző segítségével óvatosan pat száraz. Ezután szét a málna a cookie lapon, ügyelve arra, hogy nem tömeg a bogyók. A cookie-lapot át a fagyasztó, és hagyd, hogy körülbelül egy óra fázik. Ha a bogyók már fagyott, helyezze azokat egy zacskót, fagyasztó. Citromlé, hogy segítsen megőrizni a színes bogyók adhat meg.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat

Málna tippek

Fagyasztott málna leolvasztása gyorsan és könnyen hozzá a gabona, a joghurt vagy a palacsintát. Ezek kevert tejjel és turmixokat kevernek. Málna is, hogy érdekessége, hogy saláták.

Kattintson ide vásárolni málna kivonat


Megkeresi a “Piros Málna Táplálkozás”

  • pirosmálna
  • vörös málna
  • málna levél tea keton

Kapcsolódó cikkek “Piros Málna Táplálkozás”