Proactol: Koristno In Izčrpnih Informacij

Kaj je Proactol?

Proactol je patentiran vlaken kompleksna (NeOpuntia), ki je 100 % organsko in naravno, ki veže maščobe v želodcu in zavira apetit. Je izdelek certificiran medicinski pripomoček (MDD 93/42/EGS) za telesne teže. Uporablja se kot težo upravljanje rešitev za pomoč ljudem prekomerna telesna teža upravljati svoje teže.

Proactol Plus je novo blagovno znamko in izboljšana različica Proactol. Okrepljeno nove formulacije deluje bolj učinkovito in varno pri spodbujanju hujšanje.

Sestavine Proactol

 • Fiber kompleks Opuntia Ficus Indica
 • Kalcij vodik fosfat dihidrat
 • Mikrokristalna celuloza
 • Magnezijev stearat
 • Povidon
 • Silicijev dioksid

Vse sestavine, uporabljene v proactol so 100 % naravno in nepredelano. So tudi brez alergenov, umetnih barvil, okusov, soli in konzervansov.

Ta maščoba vezivo vsebuje kompleks dveh vlaken, netopnih eno, druge topne. Glavna sestavina je vzeta iz kaktus imenuje Opuntia ficus-indica.

Zdravilna učinkovina je bila preverjena z ECOcert France SAS kot vir organskih rastlinskih, brez topila ekstrakcije in konzervans brezplačno. UK Vegetarian Society tudi potrjeno kot 100 % zelena sestavina, primerna za vegetarijance in brezplačno certificiranje GSO.

Nakup Proactol Plus | Obiščite Proactol Plus uradna stran

Ali Proactol delu?

Ja, to tovarna. Proactol kliničnih študij je pokazala, da pomagal povezati do 27,4 % prehranskih maščob v želodcu, zaradi česar prebavljiva in ne more se absorbira v telo, vodi do naravnih odstranjevanja maščob skupaj z blata. Kot taka manj maščob holesterola se absorbira v telo.

Rezultat vitamina žolčnih soli študija kaže, da patentirano vlaken kompleksne sestavine iz Opuntia ficus-indica v Proactol tablete za hujšanje lahko zbrati nekaj žolčnih kislin in česar ni na voljo za presnovo lipidov z trebušne slinavke lipaza. To počasi vozite niz prebaven proces, zaradi česar uporabnikom ne počutite lačen za daljši čas, zato znižuje željo, da bi jedli, posledico manj hrane porabi.

Ko je manj hrane je zaužiti skupaj z več maščob iz živila odstranjuje, eno naravno glej izgubil v teži. V povprečju je Proactol pomagal svojim uporabnikom, da izgubijo lbs 2-4 na teden.

Nakup Proactol Plus | Obiščite Proactol Plus uradna stran

Kako to deluje?

Proactol deluje kot maščoba vezivo zavezuje prehranskih maščob v želodcu, preprečuje, da bi se absorbira v telesu sistem, in zato najemnin je naravno onesvestil. Po jedi, maščob v hrani bo prosto plavajo na vrhu želodca. Ob prihajajo v stik z prehranskih maščob, netopnih vlaken v tablete bo vežejo z njimi nemudoma obliki gela, tekočine. Ta gel je prevelika absorbira v telo, zato ga bo seveda opravil iz sistema telesa.

Proactol plus deluje tudi kot zaviralec apetita za zmanjšanje hrane cravings z odlašanjem prebavo proces. Topne vlaknine v tablete združiti z žolčnih kislin v želodcu v obliki zelo viskozno raztopino, ki upočasni prebavo in tudi zamude absorpcijo prehranskih glukozo v krvni obtok. Kot rezultat, se potrošniki počutijo polno za daljši čas, ki v zameno rezultate v zmanjšano cravings za živila, ki vodijo k manjši porabi živil.

Zaradi teh dveh postopkov, in sicer vezave in odvajanje prehranskih maščob, kot tudi zatreti apetit, hujšanje bo spontano pojavljajo; še posebej ko ga uporabljamo skupaj z zdravim načinom življenja, dieto načrt in vaja.

Nakup Proactol Plus | Obiščite Proactol Plus uradna stran

Opisani neželeni učinki Proactol

 • mehko blato
 • napenjanje
 • nelagoden občutek v trebuhu
 • prebavne motnje

Vsi ti stranski učinki niso resni niti ne zahteva hospitalizacijo. Ni dolgoročna ali umik neželeni dogodki so bili doslej dokumentirani. Ob več kot desetih tablete na dan lahko povzroči nelagodje v želodcu, pa je priporočljivo posvetovanje z zdravnikom. Sestavine fiber tablete absorbirajo veliko vode v črevesju in to naredi blato, suho in težko izločiti. Da se prepreči zaprtje, poskrbite, da pijete dovolj vode na Proactol.

Nakup Proactol Plus | Obiščite Proactol Plus uradna stran

Kdo ne sme uporabljati Proactol?

Ta izdelek je definitivno ni za ljudi z prebavne težave, težave z želodcem in diabetike.

Kako zavzeti

Poskrbite, da sledite odmerki, natisnjeni na etiketi steklenice. 2-3 Tablete takoj po vsakem glavnem obroku s kozarcem vode. Največ 9 tablete na dan.

Proactol kje kupiti

Proactol je le na voljo za prodajo na spletu. Kupite ga lahko s svoj uradnik tkalec.

Nakup Proactol Plus | Obiščite Proactol Plus uradna stran


poišče “Proactol: Koristno In Izčrpnih Informacij”

 • opuntia ficus-indica stranski ucinki

Sorodni članki za “Proactol: Koristno In Izčrpnih Informacij”