Proactol: Nyttig Og Omfattende Informasjon

Hva er Proactol?

Proactol er en patentert fiber komplekse (NeOpuntia) som er 100% organisk og naturlig, som binder fett i magen og undertrykker appetitten. Det er et produkt med sertifisert medisinsk utstyr (MDD 93/42/EEC) for vektkontroll. Den brukes som en vekt løsning for å hjelpe over-vekt folk å administrere deres vekt.

Proactol Plus er det nye merkenavnet og den forbedrede versjonen av Proactol. Den forbedrede nye formuleringen arbeider mer effektivt og sikkert i å fremme vekttap.

Ingrediensene i Proactol

 • Fiber kompleks av Opuntia Ficus Indica
 • Kalsium hydrogen fosfat dihydrate
 • Mikrokrystallinsk cellulose
 • Magnesiumstearat
 • Povidon
 • Silica

Alle ingrediensene som brukes i proactol er 100% naturlig og ubehandlet. De er også fri for allergener, kunstig farge, smaker, salt og konserveringsmidler.

Dette fett dokumentordneren inneholder et kompleks av to fibre, en ikke-løselig, den andre løselig. Den viktigste ingrediensen er tatt fra en kaktus kalt Opuntia ficus-indica.

Den aktive ingrediensen er bekreftet av Frankrike ECOcert SAS som økologisk plante kilde, ingen løsemidler brukes i utvinning og konserveringsmidler. UK Vegetarian Society sertifisert også det som 100% grønn ingrediens, egnet for vegetarianere og GMO gratis sertifisering.

Kjøpe Proactol Plus | Besøk Proactol Plus offisielle nettsted

Proactol fungerer?

Ja, det fungerer. Proactol kliniske studier viste at det bidratt til å binde opp til 27,4% av kosttilskudd fett i magen, noe som gjør dem ufordøyelig og kan ikke bli absorbert til kroppen, fører til naturlige disponering av slike fett sammen med avføring. Som sådan, blir mindre kolesterol fett absorbert inn i kroppen.

Vitamin galle Salt Studiens resultat viser at den patenterte fiber komplekse ingrediensen fra Opuntia ficus-indica i Proactol diett piller kan samle noen av galle syrer og gjør dem utilgjengelige for fordøyelsen av lipider av bukspyttkjertelen lipase. Dette bremser ned fordøyelsesprosessen å gjøre brukere ikke føler seg sulten for en lengre tid dermed senke ønsket å spise noe som resulterer i mindre mat er fortært.

Når mindre mat blir svelget kombinert med mer fett i maten blir fjernet, en vil selvsagt se en tapt i vekt. I gjennomsnitt hjalp Proactol dens brukernes å miste 2-4 lbs per uke.

Kjøpe Proactol Plus | Besøk Proactol Plus offisielle nettsted

Hvordan det fungerer?

Proactol fungerer som fett bindemiddel binde kosttilskudd fett i magen, forhindrer den fra å bli absorbert inn i kroppen systemet, og dermed la det gikk ut naturlig. Etter å ha spist, vil fett i maten flyte fritt på toppen av magen. På komme i kontakt med kosttilskudd fett, vil ikke-løselig fiber i pillene binde med dem umiddelbart å danne en væske gel. Størrelsen på denne gel er for stor til å bli absorbert av kroppen, derfor det vil være naturlig gikk ut av kroppen systemet.

Proactol pluss også fungerer som en appetitt suppressant å redusere mat cravings ved å utsette fordøyelsen prosessen. Løselig fiber i pillene kombinere med gallesyrer i magen for å danne en svært tyktflytende løsning å bremse ned fordøyelsen, og også forsinkelser kosttilskudd glukose absorpsjon inn i blodstrømmen. Som et resultat, forbrukerne føle deg full for en lengre tid som i returnerer resultater i redusert sug etter mat fører til mindre matforbruk.

Som et resultat av disse to prosessene, nemlig bindingen og utslipp av kosttilskudd fett, samt undertrykt appetitt, vil vekttap naturlig oppstår; særlig når det brukes sammen med sunn livsstil, slanking plan og trening.

Kjøpe Proactol Plus | Besøk Proactol Plus offisielle nettsted

Rapporterte bivirkninger av Proactol

 • løs avføring
 • flatulens
 • underlivs ubehag
 • fordøyelsesbesvær

Alle disse bivirkningene er ikke alvorlige heller er sykehusinnleggelse kreves. Ingen langsiktig eller uttak uønskede hendelser var noen gang dokumentert. Imidlertid tar mer enn ti piller i en dag kan forårsake ubehag i magen, og samråd med en lege er tilrådelig. Fiber ingrediensene i pillene absorbere mye av vannet i tarm og dette gjør avføringen tørr og vanskelig å bli eliminert. For å unngå forstoppelse, pass på å drikke nok vann mens du er på Proactol.

Kjøpe Proactol Plus | Besøk Proactol Plus offisielle nettsted

Hvem bør ikke bruke Proactol?

Dette produktet er definitivt ikke for mennesker med fordøyelsesproblemer, mageproblemer og diabetikere.

Hvordan ta

Sørg for å følge anbefalingene dosering på etiketten av flasken. Ta 2-3 piller umiddelbart etter hvert viktigste måltid med et glass vann. Ikke overstige 9 piller i en dag.

Proactol der hvor å kjøpe

Proactol er bare tilgjengelig for salg online. Du kan kjøpe den fra dens funksjonær website.

Kjøpe Proactol Plus | Besøk Proactol Plus offisielle nettsted


Søker etter “Proactol: Nyttig Og Omfattende Informasjon”

 • ficus fiber slanke tabletter
 • ficus fibre før eller etter mat?
 • hva er ficus fibre

Relaterte artikler for “Proactol: Nyttig Og Omfattende Informasjon”