Έχοντας sagging ή drooping βλεφαρίδες μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως το ίδιο μπορεί να εμποδίζουν την όραση σας. Σημειώστε ότι μπορείτε να γεννηθούν με drooping βλεφαρίδες ή την ίδια ανάπτυξη όπως σας ηλικία. Drooping βλεφαρίδες μπορεί επίσης να προκληθεί από ασθένεια.

Ιατρική αναφέρεται ως blepharoplasty, καλλυντικά πλαστικό χειρούργους εκτελούν απαθέστατα ανελκυστήρα χειρουργική διόρθωση drooping ή sagging βλεφαρίδες. Η χειρουργική αποσκοπεί στη βελτίωση της την εμφάνιση του βλεφαρίδες σας επάνω (και κάτω), ανανέωσης προσώπου εμφάνιση σας, καθιστώντας σας φαίνονται rested και με ευκολία. Μπορείτε επίσης να λάβετε απαθέστατα αισθητική χειρουργική θεραπεία για άλλους λόγους, όπως:

  • Έχοντας λίπος καταθέσεις – κάποιοι έχουν καταθέσεις λίπους για τους βλεφαρίδες, που εμφανίζονται ως puffiness. Αυτές μπορούν να καταργηθούν μέσω απαθέστατα ανελκυστήρα αισθητική χειρουργική.
  • Περίσσεια δέρματος – μπορείτε να έχετε περίσσεια δέρματος που γίνονται χαλαρά για σας επάνω βλεφαρίδες. Τέτοια όχι μόνο μεταβάλλουν την καμπύλη της σας επάνω βλεφαρίδες αλλά επίσης μπορούν να βλάψουν το όραμά σας. Τέτοια μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω αισθητική πλαστική χειρουργική του βλεφαρίδες σας. Έχοντας σακούλες κάτω από τα μάτια σας μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, που μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω αισθητική πλαστική χειρουργική του σας κάτω βλεφαρίδες.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Λλο ανελκυστήρα αισθητική χειρουργική είναι μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε ενήλικες με υγιή προσώπου ιστών και των μυών. Σας δεν χρειάζεται να έχουν ζωή απειλεί ή υγείας προϋπόθεση όπως διαβήτη, που μπορούν να επηρεάσουν την επούλωση σας. Τον τρόπο ζωής σας πρέπει να είναι υγιή. Ειδικότερα, πρέπει να λάβετε blepharoplasty θεραπεία εάν είστε καπνιστής. Είναι πιθανό να λάβετε απαθέστατα ανελκυστήρα θεραπεία ενώ είστε ξύπνιοι. Επειδή δεσμεύεστε να είναι ανήσυχοι, δεσμεύεστε να λαμβάνετε φάρμακα άγχος πριν από τη θεραπεία.

Για την εξάλειψη του πόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας, χειρουργός σας είναι συνδεδεμένο με ένεση numbing φάρμακα γύρω από τα μάτια σας πριν από μικροσκοπικά περικοπές σε πάει πάσο ή χρησιµοποιώντας της βλεφαρίδες σας. Χειρουργός σας μετακινείται στη συνέχεια να καταργήσετε το χαλαρό δέρμα και επιπλέον λιπώδη ιστό πριν από την τροποποίηση επί το αυστηρότερο σας απαθέστατα μύες. Είσθε υποχρεωμένη να την λάβετε ράμματα για κομμένα θέσεις.

Λλο ανελκυστήρα χειρουργική είναι συνήθως μια διαδικασία θεραπείας εξωτερικής παραμονής και δεν απαιτεί διαμονή σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Όπως με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία χειρουργικά, απαθέστατα ανελκυστήρα καλλυντικά πλαστικά μεταχείρισης παρουσιάζει ποικίλες κινδύνους και επιπλοκές. Ενώ κάποιες επιπλοκές αμέσως μετά την ανάκτηση, άλλοι μπορούν να παραμείνουν μόνιμα.

Δυσκολία να κλείνει τα μάτια, διπλή όραση και πρήξιμο στις βλεφαρίδες είναι μερικές από τις επιπλοκές που εξαφανίζεται μετά την επούλωση. Μπορεί να έχετε μόνιμη ανισότητα των βλεφαρίδες κατά την επούλωση. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μόλυνσης κατά την επούλωση περίοδο. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις επιπλοκές με υγιή μετά πρακτικές και ορθή υγιεινή.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Επανεξέταση Lifter καπάκι ματιών

Σας πιθανώς συνειδητοποίησε ότι δεν είναι ένα εύκολο καθήκον και βρουν μια αποτελεσματική λύση για την sagging και baggy καλαίσθητα μάτια.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που σας υπόσχονται όλων των ειδών τα ωραία πράγματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι παίρνουν πολύ χρόνο για να αρχίσουν να δουλεύουν και δεύτερον, οι περισσότεροι δεν Φτηνές καθόλου.

Αισθητική χειρουργική είναι έξω από την ερώτηση για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα επειδή ασκεί ορισμένα επίπεδα κινδύνου, είναι ακριβό και την περίοδο της αποκατάστασης μπορεί να είναι μακρύς και δύσκολος.

Τι είναι μάτι μυστικά μάτι καπάκι Lifter;

Lifter καπάκι ματιών μυστικά μάτι είναι ένα από τα σπάνια προϊόντα στην αγορά που θα μπορούσαν να ζουν στην ουσία των ισχυρισμών. Είναι πραγματικά μια απλή και άμεση λύση για baggy καλαίσθητα μάτια.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί;

Όταν εφαρμόζετε hypoallergenic αυτοκόλλητα λωρίδες για τα καπάκια επάνω μάτι, τους θα άρει τις βλεφαρίδες απαλά μέχρι μια πιο φυσική θέση. Και όταν εφαρμόζετε το πήγμα πετρελαίου για τις ταινίες, θα είναι πολύ μεγαλύτερη πρόσφυση και ταινίες θα παραμείνουν στη θέση κάθε μέρα εδώ και καιρό.

Ποιός μπορεί να χρησιμοποιήσει Lifter καπάκι ματιών;

Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους και εκείνων που είναι αλλεργική στα πετρελαίου μπορεί να θέλετε να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό τους. Δεν είναι μόνο για γυναίκες. ανδρών να τις χρησιμοποιήσετε ως καλά. Βασικά όποιος θέλει μεγάλη εμφάνιση στα μάτια να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Το αυτοκόλλητων ταινιών είναι βολική για όλους μάτι σχήματα και μεγέθη. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Πόσο καιρό της Γάζας τελευταία;

Κάθε λωρίδα θα πρέπει επιτέλους σας στη μέση 10-12 ώρες πριν χρειαστεί να εφαρμόσετε ένα νέο. Είναι πολύ άνετα να φορούν και δεν προκαλεί απολύτως ερεθισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ταινίες όσο συχνά σας αρέσει; Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όλη μέρα κάθε μέρα ή μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μόνο από τα Σαββατοκύριακα, γιορτές κλπ.

Πόσο κάνει κόστος και πού να αγοράσουν;

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του οφθαλμού μυστικά για προμήθεια 29.99 GBP για 1 μήνα

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Eye Secrets από την επίσημη ιστοσελίδα