Υπάρχουν πολλά θρεπτικά συμπληρώματα με βάση αυτές τις μέρες. Όπως επιστήμη προφθάνει με τη φύση, βρίσκουμε νέα ισχυρές ιδιότητες σε τα φυσικά πράγματα γύρω μας. Στην πραγματικότητα τρόφιμα και τα θρεπτικά συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλη την υδρόγειο για σκοπούς βελτίωσης επούλωση και αυτο για χιλιάδες χρόνια. Πολλοί άνθρωποι και μάλιστα ολόκληρος πολιτισμός του βασίζονταν αποκλειστικά σε τους.

Και το καλό είναι ότι τα συμπληρώματα που βασίζεται σε φυσικά συστατικά δεν χρειάζεται μια συνταγή και είναι συνήθως δωρεάν παρενέργεια. Όταν αγοράζετε ένα συμπλήρωμα διατροφής για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, είναι πάντα καλό να δείτε μερικές κλινικές μελέτες σχετικά με τα συστατικά, για να δείξουν ότι είναι αποτελεσματική.

Είναι μεγάλος ο αριθμός του βάρους απώλεια προϊόντα όπως χάπια και τα συμπληρώματα που είναι στην αγορά. Αλλά ότι το γεγονός είναι ότι όλα αυτά δεν είναι αποτελεσματικά. Εταιρείες κάνουν πολλές υποσχέσεις με προϊόντα αλλά τι πραγματικά λειτουργεί για σας; Ήρθε η ώρα να αλλάξει το προϊόν σας και να πάρει το χάπι απώλειας βάρους Meratol. Δεν υπάρχει καμία οποιοδήποτε προϊόν που είναι τόσο αποτελεσματική όσο Meratol, Meratol που καίει σας επιπλέον λίπος και να μετατραπείς με λεπτό τρόπο, δεν το πιστεύω.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Meratol από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα οφέλη της Meratol:

 • Αύξηση του μεταβολισμού
 • Αύξηση ενεργητικότητας
 • Αυξήσει την προσοχή και η εγρήγορση
 • Μείωση της κόπωσης
 • Πρόσληψη υδατανθράκων μπλοκ
 • Μειώσει τους πόθους τροφίμων
 • Μειώστε την πρόσληψη θερμίδων
 • Κάψετε θερμίδες

Τι είναι Meratol;

Meratol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει η πιπεριά (τσίλι), φραγκόσυκο, καφέ άλγη και καφεΐνη. Έχει αναπτυχθεί να επαινέσει μια κανονική ισορροπημένη διατροφή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει την προσοχή και η εγρήγορση, τα οποία είναι χρήσιμο όταν έχετε ένα γκολ! Υποστηρίζει απόδοση και χωρητικότητα, άσκηση αντοχής. Meratol ™ μπορεί επίσης να βοηθήσει την αύξηση των αποβολών και να υποστηρίξει το σώμα, διατηρώντας ένα υγιές καθεστώς.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Meratol από την επίσημη ιστοσελίδα

Εδώ είναι μερικές κλινικές μελέτες που βρήκα στο Meratol…

Κάκτοι-νέα ™ του διουρητική δράση σε γυναίκες δείχνει κατακράτηση νερού.

 • Πολύ θετικά αποτελέσματα σε έναν κανονικό πληθυσμό (ΔΜΣ μεταξύ 20 & 25):
 • Προοδευτική επαγωγή της μαζικής απώλεια νερού σώματος (συνδεδεμένο με η διουρητική δράση που έχουν ήδη τονιστεί κατά τη μελέτη της in vivo αρουραίος)
 • Περιορισμός του λίπους αύξηση μάζας
 • Βοήθεια για τον έλεγχο του βάρους / μέτρια απώλεια βάρους
 • Καμία πλευρά επίδραση στην αρτηριακή πίεση
 • Διατηρηθεί ισορροπία ορυκτών

Ένα ιδιαίτερα δεκτική πληθυσμού επιβεβαιώνει τις δυνατότητες διαχείρισησ ΒΆΡΟΥΣ & ευημερία του συστατικού κάκτοι-νέα ™

Αυτά τα αποτελέσματα προτείνουν ότι οι κάκτοι-νέα ™ θα μπορούσε να έχει ευεργετική επίδραση σε κάποιο είδος της κυτταρίτιδας (λιπώδη, υδατικό ή μικτή κυτταρίτιδα)…

Για παράδειγμα, η σημαντική επίδραση κάκτοι-νέα ™ που παρατηρούνται στην μείωση περιφέρειας του αστραγάλου είναι να συνδεθούν με την υδατική κυτταρίτιδα .

ID-Alg ™ s-διαχείριση βάρους επίδραση σχετικά με υπέρβαρες γυναίκες

Αυτή είναι η πρώτη κλινική μελέτη που αποσκοπεί να αξιολογήσει τις ιδιότητες διαχείρισης βάρους του ID-alG ™ (εκχύλισμα ένα καφέ φύκια) στα ανθρώπινα.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα σε ποντίκια ήταν ήδη πολύ θετικά: επεσήμαναν ότι ID-alG ™ ήταν σε θέση να μειώσει το αρνητικό αποτέλεσμα μιας hypercaloric διατροφής στο σώμα βάρος και το σωματικό λίπος κέρδος.

Αυτή η κλινική μελέτη σχεδιάστηκε για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα στα ανθρώπινα. Μια πρώτη κλινική μελέτη, το κριτήριο ένταξης επιτρέπεται ένα ευρύ φάσμα του ΔΜΣ: από 28 έως 39.

Σαν συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι αυτή η μελέτη ήταν επιτυχής και επιτρέπει να επιβεβαιώσω το πλήρες φάσμα τωνΔιαχείριση βάρους ιδιότητες του ID-alG ™: τον έλεγχο του βάρους, μείωση του λίπους αποθήκευσης / ελέγχου θερμιδική πρόσληψη λίπους μάζας σώματος, χωρίς τροποποίηση απογοήτευση ούτε τον τρόπο ζωής…

Επιπλέον, καμία παρενέργεια και δεν ανεπιθύμητο συμβάν αναφέρθηκαν, που αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ID-alG ™ ως συστατικό αποτελεσματική διαχείριση του βάρους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Meratol από την επίσημη ιστοσελίδα

Τα capsaicinoids και κόκκινη πιπεριά

Οξείδωση υδατανθράκων ήταν σημαντικά υψηλότερο και οξείδωση λιπιδίων σημαντικά χαμηλότερο, σε το κόκκινο καυτό πιπέρι δίαιτα στη διατροφή ελέγχου.

Την προσθήκη κόκκινης πιπεριάς αυξήθηκαν σημαντικά οξείδωση των λιπιδίων στο HF γεύμα, ενώ το ίδιο να μειωθεί σημαντικά η οξείδωση υδατανθράκων στα γεύματα HC. Τα παραπάνω ευρήματα έχουν δείξει ότι κόκκινο πιπέρι που αυξάνει τόσο διατροφή προκληθείσα θερμογένεση οξείδωσή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε Meratol από την επίσημη ιστοσελίδα