Μπορεί να έχετε δει τις ειδήσεις σχετικά με το αφρικανικό μάνγκο στις εν λόγω pop up διαφημίσεις ή προτεινόμενα για την παρουσίαση Oz Δρ. Τι ακριβώς είναι όλα το buzz σχετικά με, και αυτό πραγματικά βοηθά να χάσετε βάρος;

Αυτό το συμπλήρωμα απώλεια βάρους, από εκχυλίσματα σπόρων της τα σαρκώδη φρούτα Δυτικής Αφρικής Irvingia gabonensis (επίσης γνωστή ως αφρικανική μάνγκο), είναι να επαινεί για την ικανότητά του να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού λίπους, βάρος και ακόμη και χοληστερόλης και την λεπτίνη επιπέδων σε υπέρβαρα θέματα, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα λιπιδίων στην υγεία και την ασθένεια.

Αφρικανικό μάνγκο ήταν μία συρραφή για πολλές φυλές του Καμερούν και της Νιγηρίας, και ένα χαρακτηριστικό της αυτές τις φυλές είναι λεπτή κατασκευή τους, καθώς και χαμηλή συχνότητα εμφάνισης της καρδιαγγειακής νόσου, λέει Julius Oben, PhD., ένας από τους πρωτογενείς ερευνητές στην μελέτη και αναπληρωτής καθηγητής διατροφής Βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο της Γιαουντέ στο Καμερούν.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το αφρικανικό μάνγκο

Αλήθειες για το αφρικανικό μάνγκο για απώλεια βάρους

Σύμφωνα με τη μελέτη, θέματα που πήρε 150 mg εκχύλισμα σπόρων αυτό αφρικανικό μάνγκο δύο φορές την ημέρα που παρουσίασαν «σημαντικές βελτιώσεις» το σωματικό τους βάρος, σωματικό λίπος, και Περιφέρεια μέσης, καθώς και μια slew αριθμών που αναφέρουν καλύτερη υγεία της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένης της ολικής χοληστερόλης πλάσματος LDL χοληστερόλης, γλυκόζης αίματος, C – reactive protein, adiponectin και λεπτίνη επίπεδα — όλα αυτά χωρίς να αλλάζουν τους ρουτίνα διατροφής ή άσκησης. Πρόσθετες μελέτες έχουν δείξει παρόμοια αποτελέσματα, με θέματα που έχουν να χάσουν βάρος (περίπου 8-10 λίρες) χωρίς να κάνει άλλες αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Τα καλά νέα είναι ότι, μέχρι στιγμής, χωρίς δυσμενείς παρενέργειες έχουν αναφερθεί. Αυτό είναι ένα απόσπασμα από μια τροφή που καταναλώνεται για αιώνες σε αρκετά μεγάλες ποσότητες (εκθέσεις της ημερήσιας κατανάλωσης για περισσότερα από 10 χρόνια σε ορισμένες φυλές), Dr. Oben λέει. Δεν έχουμε οποιαδήποτε εκθέσεις του αρνητικά για την ημερομηνία. Ωστόσο ορισμένες αναφορές για αυξημένη λίμπιντο έχουν επισημανθεί μου από τους χρήστες του VitaLean στο UK. ένα συμπλήρωμα που σας βοηθά να ρίξει λίρες και αισθάνονται sexier; Ακούγεται καλό μας! Αλλά είναι πολύ καλές για να είναι αλήθεια;

Ενώ θέματα δοκιμής, βρήκε αρχική βελτιώσεις, περισσότερες ερευνητικές ανάγκες πρέπει να γίνουν για να δείτε εάν συνεχούς supplementation θα αποφέρουν τυχόν πρόσθετες παροχές. Στην πραγματικότητα, M.Ed. Tanya Edwards, MD, (ένας των ανταποκριτών του Δρ Oz) έγραψε στο blog της ότι όταν αυτή προ-σπάθησε συμπλήρωμα τον εαυτό, αυτή έχασε μια αρχική επτά λίρες, αλλά δεν did παραμένουν χαμένοι με συνεχούς χρήσης (και παρατηρήσει το ίδιο με την ασθενείς).

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν καλύτερα αφρικανικό μάνγκο

Θα πρέπει να προσπαθήσετε αφρικανικό μάνγκο απόσπασμα;

Ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια αρχική παροχή από τη λήψη του συμπληρώματος, η κριτική επιτροπή είναι ακόμη σε θα διαρκέσει το εφέ ή όχι ή αν θα συνεχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα με τακτική χρήση.

Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε μόνοι σας, φροντίστε να αναζητήσουν προϊόντα που περιέχουν στην πραγματικότητα το εκχύλισμα που ονομάζεται IGOB131. δεν πολλά συμπληρώματα στην αγορά, έστω και αν αυτοί είναι χαρακτηρισμένη ως αφρικανικό μάνγκο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν καλύτερα αφρικανικό μάνγκο