Τι είναι το κριλ πετρέλαιο;

Κριλ είναι μικρές γαρίδες-όπως θαλάσσια καρκινοειδή που ανήκουν στο γένος του είδους Euphausia. Σε ορισμένα είδη, κριλ (είδους Euphausia superba), χρησιμοποιείται για να κάνουν κριλ πετρελαίου, η οποία πρόσφατα έχει αποδειχθεί να είναι ανώτερη σε περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με τα ιχθυέλαια με πολλούς τρόπους.

Από πού προέρχεται το πετρέλαιο κριλ;

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, κριλ μπορούν να βρεθούν στον Ανταρκτικό Ωκεανό, επίσης γνωστή ως το Νότιο Ωκεανό. Πρόκειται για τον ωκεανό που περιβάλλει την Ανταρκτική, και συγκομίζονται το κριλ αυτής της περιοχής για την παραγωγή πετρελαίου κριλ, καθώς και για τη χρήση στην υδατοκαλλιέργεια.

Κριλ οφέλη του πετρελαίου

Υπάρχουν τρία σημαντικά θρεπτικά συστατικά για το πετρέλαιο κριλ. Ακριβώς όπως τα ιχθυέλαια, το πετρέλαιο κριλ περιέχει υψηλά επίπεδα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Ως εκ τούτου, κανένα όφελος των ιχθυελαίων ισχύει και για το πετρέλαιο κριλ. Ωστόσο, το πετρέλαιο κριλ επίσης περιέχει συστατικά απών από τα ιχθυέλαια συμπεριλαμβανομένων των ωμέγα-3 φωσφολιπίδια, καθώς και ένα είδος αντιοξειδωτικό γνωστό ως Ασταξανθίνη.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Κριλ Oil οφέλη για Bodybuilding

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν αποδειχθεί να είναι επωφελής για bodybuilding λόγω τους αναβολικές ιδιότητες και τη δυνατότητα να αυξήσει τη δύναμη μυών. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας «Ωμέγα 3 οφέλη για Bodybuilding». Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα έχουν επίσης αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις που είναι ευεργετική για την ανάκτηση και την κοινή υποστήριξη.

Κριλ Oil οφέλη ως αντιοξειδωτικό

Τα αντιοξειδωτικά είναι επωφελής για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων των δυνητικά επιτάχυνση χρόνοι αποκατάστασης και τη βελτίωση της γενικής υγείας.

Κριλ Oil οφέλη για τη γενική υγεία

Εκεί είναι στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το πετρέλαιο κριλ είναι ανώτερη ιχθυέλαιο, όταν πρόκειται για τη βελτίωση της γενικής υγείας. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι, όταν δίνεται σε ίσο ή ακόμη και σε μικρότερες δόσεις, το πετρέλαιο κριλ ήταν σε θέση να βελτιώσει καλύτερα επίπεδα χοληστερόλης, γλυκόζης και τριγλυκεριδίων στο αίμα σε σύγκριση με το πετρέλαιο ψαριών. Αυτό σημαίνει ότι το πετρέλαιο κριλ είναι καλύτερο για την υγεία της καρδιάς, και είναι μια καλύτερη θεραπεία για καρδιαγγειακά νοσήματα σε σύγκριση με το πετρέλαιο ψαριών.

Κριλ Oil οφέλη για το Προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο

Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο ή PMS είναι μια κατάσταση που υπέστη μερικές γυναίκες κατά τη διάρκεια περιόδων πριν από την εμμηνόρροια τους. Χαρακτηρίζεται από επώδυνες κράμπες και μια συναισθηματική συμπτώματα. Αν και δεν είναι ιατρικά επιβλαβείς, συμπτώματα μπορεί να είναι πολύ σοβαρή και μπορεί να κάνει μερικές γυναίκες κλινήρης. Μια μελέτη έδειξε ότι το πετρέλαιο κριλ ήταν πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία του PMS, συμπεριλαμβανομένου πόνου και συναισθηματικές διαταραχές, και τα αποτελέσματά της ήταν ανώτερη από την ισοδύναμη δόση ιχθυελαίου.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Κριλ πετρελαίου αρνητικά & παρενέργειες

Ένα δυναμικό μειονέκτημα το πετρέλαιο κριλ είναι η τιμή. Ακόμα κι αν το ιχθυέλαιο μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό από το πετρέλαιο ψαριών, γενικά είναι σημαντικά πιο ακριβά από ό, τι το αντίστοιχο ποσό του πετρελαίου ψαριών.

Κριλ είναι ασφαλή για κατανάλωση και γενικά πάσχει από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όταν λαμβάνονται σε συνιστώμενες δόσεις. Σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια, το πετρέλαιο κριλ τείνει να μην προκαλέσει παλινδρόμηση ή άλλα γαστρεντερικά προβλήματα. Ωστόσο, έχει αναφερθεί ότι μπορεί να προκαλέσει λιπαρότητα του δέρματος.

Κριλ πετρελαίου συνιστάται δόσεις και το χρονοδιάγραμμα συστατικό

Ένα γραμμάριο δόσεις του πετρελαίου κριλ έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματική για τη μείωση της χοληστερόλης και τη βελτίωση συμπτώματα PMS. Πρόκειται λοιπόν για τις συνιστώμενες για αυτό το συστατικό. Γενικά, το πετρέλαιο κριλ συμπληρώματα έρχονται σε μικρότερα μεγέθη που εξυπηρετούν σε σύγκριση με κάψουλες ιχθυελαίου. Αυτά μπορούν να ληφθούν για όλη την ημέρα με τα γεύματα.

Συμπληρώματα πετρελαίου κριλ

Κριλ πετρελαίου μπορεί να βρεθεί ως ένα αυτόνομο συμπλήρωμα σε μορφή κάψουλας. Εξαιτίας της αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις, μπορεί επίσης να βρεθεί σε κάποια κοινή υποστήριξη συμπληρώματα. Το πετρέλαιο κριλ Ποσειδώνα (NKO) είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μορφή του πετρελαίου κριλ που βρίσκεται συνήθως στα κορυφαία κριλ πετρελαίου συμπληρώματα. Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα που έχει μελετηθεί επαρκώς, και επομένως είναι η συνιστώμενη μορφή του πετρελαίου κριλ.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα