Κόκκινο κρασί και κάτι σε κόκκινο κρασί ονομάζεται resveratrol μπορεί να είναι υγιή καρδιά. Μάθετε τα πραγματικά περιστατικά, καθώς και διαφημιστική εκστρατεία, σχετικά με το κόκκινο κρασί και τον αντίκτυπό της στην καρδιά σας.

Κόκκινο κρασί, με μέτρο, έχει εδώ και καιρό θεωρηθεί ως καρδιά υγιή. Το αλκοόλ και ορισμένων ουσιών στο κόκκινο κρασί ονομάζεται αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις από την αύξηση των επιπέδων του καλή χοληστερόλης και την προστασία από βλάβη της αρτηρίας.

Ενώ τα νέα σχετικά με το κόκκινο κρασί μπορεί να ακούγεται μεγάλη, αν μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το βραδινό σας γεύμα, οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί ενθαρρυντική κανέναν να αρχίσουν να πίνουν αλκοόλ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολύ αλκοόλ μπορεί να έχει πολλές επιβλαβείς επιπτώσεις στο σώμα σας.

Ακόμα, πολλοί γιατροί συμφωνούν ότι κάτι σε κόκκινο κρασί φαίνεται να βοηθήσει την καρδιά σας. Είναι πιθανό ότι τα αντιοξειδωτικά, όπως τα φλαβονοειδή ή μια ουσία που ονομάζεται resveratrol, έχει καρδιά-υγιή οφέλη.

Πώς είναι το κόκκινο κρασί καρδιά υγιή;

Κόκκινο κρασί φαίνεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη καρδιά-υγιή οφέλη από άλλα είδη αλκοόλ, αλλά είναι πιθανό ότι το κόκκινο κρασί δεν είναι καθόλου καλύτερα από ό, τι μπύρα, λευκό κρασί ή ποτό για την υγεία της καρδιάς. Δεν υπάρχει ακόμη καμία σαφής ένδειξη ότι κόκκινο κρασί είναι καλύτερη από ό, τι άλλες μορφές του αλκοόλ, όταν πρόκειται για την δυνατή καρδιά-υγιή οφέλη.

Αντιοξειδωτικά σε κόκκινο κρασί που ονομάζονται πολυφαινόλες μπορεί να προστατέψει την επένδυση των αιμοφόρων αγγείων στην καρδιά σας. Μια πολυφαινόλη ονομάζεται resveratrol είναι μια ουσία στο κόκκινο κρασί που έχει πάρει την προσοχή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Ρεσβερατρόλη στο κόκκινο κρασί

Resveratrol μπορεί να είναι ένα βασικό συστατικό στο κόκκινο κρασί που βοηθά στην αποτροπή βλαβών στα αγγεία, μειώνει την κακή χοληστερίνη και αποτρέπει θρόμβων στο αίμα.

Οι περισσότερες έρευνες σχετικά resveratrol έχει γίνει σε ζώα, δεν τους ανθρώπους. Έρευνα σε ποντίκια που resveratrol δείχνει ότι το αντιοξειδωτικό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία τους από την παχυσαρκία και διαβήτη, οι οποίες είναι ισχυρή παράγοντες κινδύνου για τις καρδιακές παθήσεις. Ωστόσο, οι διαπιστώσεις αυτές αναφέρθηκαν μόνο σε ποντίκια, δεν σε ανθρώπους. Επιπλέον, για να πάρει την ίδια δόση ρεσβερατρόλης που χρησιμοποιούνται στις μελέτες ποντίκια, ένα πρόσωπο θα πρέπει να πίνουν πάνω από 60 λίτρα κόκκινου κρασιού κάθε μέρα.

Κάποια έρευνα δείχνει ότι η ρεσβερατρόλη θα μπορούσε να συνδεθεί με μειωμένο κίνδυνο της φλεγμονής και την πήξη του αίματος, τα οποία μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις. Απαιτείται περισσότερη έρευνα πριν είναι γνωστό αν ρεσβερατρόλης ήταν η αιτία για το μειωμένο κίνδυνο.

Resveratrol σε σταφύλια, συμπληρώματα και άλλα τρόφιμα

Η ρεσβερατρόλη στο κόκκινο κρασί που προέρχεται από το δέρμα των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το κρασί. Επειδή το κόκκινο κρασί ζυμώνεται με σταφύλι δέρματα περισσότερο από ό, τι είναι το λευκό κρασί, το κόκκινο κρασί περιέχει περισσότερα ρεσβερατρόλη. Απλά τρώει τα σταφύλια, ή πίνοντας χυμό σταφυλιών, έχει προταθεί ως ένας τρόπος για να πάρετε ρεσβερατρόλη χωρίς την κατανάλωση αλκοόλ. Κόκκινο και μοβ χυμούς σταφυλιών μπορεί να έχουν κάποια από τα ίδια καρδιά-υγιή οφέλη του κόκκινου κρασιού.

Άλλα τρόφιμα που περιέχουν κάποιες ρεσβερατρόλη περιλαμβάνουν τα φυστίκια, βατόμουρα και cranberries. Δεν είναι γνωστό πόσο ευεργετική τρώνε σταφύλια ή άλλα τρόφιμα μπορούν να συγκριθούν με πόσιμο κόκκινο κρασί, όταν πρόκειται για την προώθηση υγεία της καρδιάς. Το ποσό της ρεσβερατρόλης στο φαγητό και το κόκκινο κρασί μπορεί να ποικίλει ευρέως.

Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα είναι επίσης διαθέσιμα. Ενώ οι ερευνητές δεν έχω βρει καμία βλάβη σε λήψη συμπληρωμάτων resveratrol, τα περισσότερα από τα ρεσβερατρόλης στο τα συμπληρώματα δεν μπορεί να απορροφηθεί από το σώμα σας.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς αλκοόλ βοηθά την καρδιά;

Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι μέτριες ποσότητες όλων των τύπων αλκοόλης επωφελούνται από την καρδιά σας, όχι μόνο αλκοόλ που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί. Είναι σκέφτηκε ότι το αλκοόλ:

  • Αυξάνει τη χοληστερόλη λιποπρωτεϊνών υψηλής πυκνότητας (HDL), την καλή χοληστερόλη
  • Μειώνει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος
  • Βοηθά στην πρόληψη αρτηρία ζημία που προκαλείται από υψηλά επίπεδα των χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνών (LDL) χοληστερόλη, η κακή χοληστερόλη

Πίνουν με μέτρο — ή δεν είναι καθόλου

Πιθανά καρδιά-υγιή οφέλη του κόκκινου κρασιού φαίνονται ελπιδοφόρες. Όσους πίνουν μέτριες ποσότητες αλκοόλ, συμπεριλαμβανομένων κόκκινο κρασί, φαίνεται να έχουν έναν χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα πριν να γνωρίζουμε εάν το κόκκινο κρασί είναι καλύτερη για την καρδιά σας, από ό, τι άλλες μορφές του αλκοόλ, όπως η μπύρα ή οινοπνευματώδη ποτά.

Ούτε το American Heart Association ούτε το εθνικό καρδιά, πνευμόνων και αίματος Ινστιτούτο ότι σας συνιστούσαμε να ξεκινήσετε κατανάλωση αλκοόλ, ακριβώς για να αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις. Αλκοόλ μπορεί να είναι εθιστικό και μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τα άλλα προβλήματα υγείας.

Υπερβολική κατανάλωση αυξάνει τον κίνδυνο για υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων, ηπατική βλάβη, παχυσαρκία, ορισμένων τύπων καρκίνου, ατυχήματα και άλλα προβλήματα. Επιπλέον, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τακτικά μπορεί να προκαλέσει μυοκαρδιοπάθεια — αποδυναμωθεί καρδιακό μυ-προκαλώντας συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας σε μερικούς ανθρώπους. Εάν έχετε καρδιακή ανεπάρκεια ή μια αδύναμη καρδιά, θα πρέπει να αποφεύγετε εντελώς αλκοόλ. Αν πάρετε ασπιρίνη καθημερινά, θα πρέπει να αποφύγετε ή να περιορίσετε το αλκοόλ, ανάλογα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Επίσης δεν πρέπει να πίνετε αλκοόλ αν είστε έγκυος. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους του αλκοόλ, Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τις συγκεκριμένες συστάσεις για σας.

Αν πίνετε ήδη το κόκκινο κρασί, το κάνουν με μέτρο. Μέτρια κατανάλωση ορίζεται ως ο μέσος όρος των δύο ποτά ημερησίως για τους άνδρες και ένα ποτό την ημέρα για τις γυναίκες. Το όριο για τους άνδρες είναι υψηλότερη, επειδή οι άνδρες γενικά βαρύνει περισσότερο και να έχετε περισσότερο από ένα ένζυμο που μεταβολίζει το οινόπνευμα από ό, τι γυναίκες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα