Resveratrol είναι σε όλη την είδηση, αυτές τις μέρες. Ιστορίες από τα καταπληκτικά οφέλη της ρεσβερατρόλης μπορεί ακόμα να τους απρόσεκτους αιφνιδιάσει. Γνωρίζατε ότι η ρεσβερατρόλη έχει ιδιότητες καταπολέμηση του καρκίνου. Ότι η ρεσβερατρόλη στο κόκκινο κρασί είναι πιστεύεται ότι είναι υπεύθυνη για το γαλλικό παράδοξο.

Ότι τα αντι-γήρανσης οφέλη της ρεσβερατρόλης είναι τόσο ισχυρό το γεγονός ότι ορισμένοι έχουν βαπτιστεί ρεσβερατρόλη η Κρήνη της νεολαίας ‘ ρεσβερατρόλη είναι ένα αντι-φλεγμονώδη, αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, χαμηλώνει το σάκχαρο και επεκτείνει τη ζωή. Αυτά δεν είναι εξωφρενικό αξιώσεις — και μελετώνται κλινικά δοκιμαστεί οφέλη της ρεσβερατρόλης.

Αυτό είναι γιατί η ρεσβερατρόλη είναι μια τέτοια συναρπαστική σύνθετες, και γιατί σας ακούμε τόσα πολλά για αυτό.

Κάποτε, κόκκινο κρασί ήταν θεωρείται η καλύτερη πηγή της ρεσβερατρόλης οφέλη. Ευτυχώς, σήμερα είναι εύκολο για οποιονδήποτε να λάβει αυτό που ορισμένοι αποκαλούν το κόκκινο κρασί χάπι να αποκομίσουν όλα τα οφέλη της εκατοντάδες, ή ακόμη και χιλιάδες, μπουκάλια κόκκινο κρασί σε κάθε δόση. Τα οφέλη της ρεσβερατρόλης είναι εκπληκτικά ισχυρό.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Ρεσβερατρόλη πηγές

Οι περισσότεροι και δημοφιλή πηγές της ρεσβερατρόλης είναι σε κόκκινο κρασί και σταφύλια. Το αντιοξειδωτικό των ελάχιστων ποσοτήτων βρίσκονται επίσης στα φιστίκια, αλλά δεν χρησιμοποιούνται σε συμπληρωματικές αιτήσεις. Αντ ‘ αυτού, οι εγκαταστάσεις ζιζανίων Ιαπωνικά κόμπος είναι μια πολύ κοινή πηγή της ρεσβερατρόλης εκχυλίσματα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Μερικοί άνθρωποι απλά πιείτε ένα ποτήρι ή δύο από το κόκκινο κρασί κάθε μέρα για να απολαύσετε τα οφέλη για την υγεία της ρεσβερατρόλης. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα Ρεσβερατρόλη συμπλήρωμα παρέχει τα οφέλη της εκατοντάδες, και χιλιάδες, μπουκάλια κόκκινο κρασί σε κάθε χάπι. Ρεσβερατρόλη Συμπληρώματα απολύτως είναι ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθούν από τα οφέλη της ρεσβερατρόλης.

Έρευνα σχετικά με ρεσβερατρόλη οφέλη

Πολυάριθμες μελέτες έχουν διεξαχθεί σχετικά με διάφορα δήθεν ρεσβερατρόλη οφέλη. Μελέτες που έγιναν κυρίως σε πειραματόζωα, και ενώ η ανθρώπινη αναζήτηση είναι πολλά υποσχόμενο, είναι ακόμη στο αρχικό του στάδιο. Η τρέχουσα έρευνα σε ρεσβερατρόλη οφέλη πόντους με ρεσβερατρόλη, έχοντας καταπληκτική αντιγηραντικές ιδιότητες, ως εκ τούτου να βαπτιστεί Η πηγή της νιότης. Σε πολλές αρένες ιατρική έχει συμφωνηθεί ότι η ρεσβερατρόλη παρέχει πολλά οφέλη υγείας για τους ανθρώπους που περιλαμβάνουν κατάλληλες ποσότητες του στη διατροφή τους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα

Ρεσβερατρόλη και αντι-γήρανσης

Επιπλέον ρεσβερατρόλη οφέλη περιλαμβάνουν τον καρκίνο καταπολέμηση και την απώλεια βάρους. Επίσης, πιστεύεται ότι η ρεσβερατρόλη που λειτουργεί ως αποτελεσματική αντι-γήρανσης συστατικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ρεσβερατρόλη θεωρείται για να υποκινήσει το γονίδιο SIRT1. Αυτό το γονίδιο είναι το ένα είναι υπεύθυνο για τη μείωση λίπους καταστήματα κατά τη διάρκεια των χαμηλών θερμίδων δίαιτες. Ωστόσο, η διέγερση του γονιδίου φαίνεται επίσης να βοηθήσει να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Απαιτείται περαιτέρω μελέτη, αλλά πολλοί άνθρωποι ορκίζονται από τα αντι-γήρανσης οφέλη της ρεσβερατρόλης στη διατροφή τους. Τους ανθρώπους που ψάχνουν για επιπλέον τρόπους για να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης μπορεί να δοκιμάστε την εισαγωγή αυτού του αντιοξειδωτικού τους αγωγής υγείας ως έναν τρόπο ενίσχυσης σε αυτό.

Ρεσβερατρόλη έκθεση για 60 λεπτά

Το στριφογυρίζω ρεσβερατρόλη οφέλη φτάσει σε πίσσα πυρετό, όταν το αντιοξειδωτικό χαρακτηρίστηκε για την καλά σεβαστή ειδήσεις δείχνουν 60 λεπτά. Ανταποκριτής Morley Schafer μίλησε με τους γιατρούς και ερευνητές όσον αφορά τα διάφορα δήθεν υγεία οφέλη της ρεσβερατρόλης, θα φέρει την προσοχή του εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Γενικά όσοι μπορεί να ήταν απρόθυμοι να θεωρήσετε τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό το προϊόν, ήταν πολύ εντυπωσιασμένος ότι μια σημαντική εμφάνιση όπως 60 λεπτά θα διαθέτουν τόσο φανερά. (Πότε ήταν η τελευταία φορά ακούσει τόσα πολλά καταπληκτικά, επιστημονικά αποδεδειγμένη οφέλη χωρίς παρενέργειες)

Από τότε, η δημοτικότητα της ρεσβερατρόλης ως συμπλήρωμα έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Αναλύονται, επανεξετάσαμε και Βαθμολογήθηκε με τον καλύτερο ρεσβερατρόλη συμπληρώματα-έλεγχο έξω μας ρεσβερατρόλη Κριτικές για να συγκρίνετε τα συμπληρώματα resveratrol και να δούμε ποια συμπλήρωμα resveratrol είναι το καλύτερο.

Ζουν μια μακρύτερη, υγιέστερη και ευτυχέστερη ζωή αξιοποιώντας τα οφέλη της ρεσβερατρόλης!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ρεσβερατρόλη από την επίσημη ιστοσελίδα