Μετακίνηση πάνω ιχθυέλαιο, υπάρχει ένα νέο παιδί για το μπλοκ που δεν είναι μόνο καρδιά-φιλικό, αλλά μπορεί να βοηθήσει με τα συμπτώματα του PMS πάρα πολύ.

Τι είναι το κριλ πετρέλαιο;

Κριλ είναι μικροσκοπικά, γαρίδες-όπως μαλακόστρακα που βρέθηκαν στις θάλασσες γύρω από την Ανταρκτική. Παρά το μέγεθός τους, το πετρέλαιο κριλ είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Όπως το πετρέλαιο ψαριών, αυτό το λάδι περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αλλά διαθέτει επίσης προστατευτική αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που περιέχουν βιταμίνες Α, D και E, και μια ισχυρή Ένωση που ονομάζεται Ασταξανθίνη.

Συν επίσης περιέχουν μια αξιοπρεπή ποσότητα φωσφολιπίδια – μόρια σημαντικά για κυτταρική επικοινωνία, καρδιά, συκώτι και τον εγκέφαλο υγείας. Ανά γραμμάριο, κριλ παρέχει υψηλά επίπεδα πολλές θρεπτικές ουσίες από μία πηγή. Πιστεύεται ότι αυτός ο μοναδικός συνδυασμός κάνει το πετρέλαιο κριλ ανώτερη από έλαια ψαριών για μια ποικιλία παθήσεων.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το πετρέλαιο κριλ;

Κριλ δεν πωλείται ως τρόφιμα, έτσι εκτός αν έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Ανταρκτική για να πιάσει το δικό σας, το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να αγοράσει το πετρέλαιο κριλ σε κάψουλες ή σε υγρή μορφή. Πώς μπορεί να με βοηθήσει; Ελαττώσει το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) – μια μελέτη της 70 γυναίκες στην αναθεώρηση εναλλακτικής ιατρικής διαπίστωσαν ότι τη συμπλήρωση με το πετρέλαιο κριλ μείωσε περίοδο που σχετίζονται με τον πόνο, δυσφορία και συναισθηματικά συμπτώματα.

Μειώνουν τη φλεγμονή – μια 2007 μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα του το αμερικανικό κολλέγιο της διατροφής διαπίστωσε ότι λήψη 300 mg ιχθυέλαιο μειώνεται καθημερινά σημάδια της φλεγμονής σε συμμετέχοντες που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις και/ή αρθρίτιδα από 31 τοις εκατό μετά από 30 ημέρες. Στους ασθενείς η αρθρίτιδα, σημείωσαν επίσης ‘ σημαντικές βελτιώσεις στα επίπεδα της πόνος και δυσκαμψία.

Πόσο χρειάζεται το πετρέλαιο κριλ;

Δεν υπάρχει καμία συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα κριλ και την ιδανική δόση πραγματικά εξαρτάται από το τι θέλετε να επιτύχετε. Για PMS, 1000-2000mg ημερησίως έχει βρεθεί να είναι χρήσιμη και για καρδιαγγειακά ή αντιφλεγμονώδη οφέλη, 1500-3000mg μπορεί να είναι αποτελεσματική. Είναι προσεκτικός εάν πάσχετε από οποιοδήποτε είδος αλλεργίας οστρακοειδή. Και εάν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν δοκιμάσετε ένα συμπλήρωμα πετρελαίου κριλ.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Πού να αγοράσετε τα συμπληρώματα πετρελαίου κριλ

Όλα τα εμπορικά σήματα των συμπληρωμάτων πετρελαίου κριλ δεν είναι δημιουργημένος ίσος.

Ποιότητα είναι σημαντική. Επί του παρόντος, μόνο λίγες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να βρείτε τρόπους να συγκομιδή το πετρέλαιο κριλ για χρήση στα συμπληρώματα για τον άνθρωπο, επειδή κριλ αρχίζουν να αποσυντίθενται γρήγορα τη στιγμή που αφήνουν το νερό. Αυτοί οι προμηθευτές του πετρελαίου κριλ τείνουν να είναι λίγα, επειδή είναι μικρά και σε μεγάλο βαθμό υπανάπτυκτη αγορά, και το μυαλό των καταναλωτών θα θέλουν να είναι πεπειραμένος για τι να ψάξει σε μια ετικέτα για να πάρει την καλύτερη αξία.

Το πετρέλαιο κριλ είναι που περιέχονται σε κάψουλες ζελατίνης, συχνότερα των 500 χιλιοστόγραμμα κάθε. Αυτό γίνεται κυρίως επειδή το πετρέλαιο θα, πάροδο του χρόνου, να αλληλεπιδρούν με τους τοίχους ζελατίνη της κάψουλας, μαλακώστε και επιτρέποντας για διαρροή-ο μικρότερος η εσωτερική επιφάνεια της κάψουλας, τόσο λιγότερες πιθανότητες για διαρροή.

Μερικές κάψουλες ιχθυελαίου κριλ είναι μικρότερο από άλλους, που περιέχουν μόνο 300 mg όχι το 500 mg που περιέχουν άλλες μάρκες. Έτσι, ακόμη και λαμβάνοντας τρία από αυτά, θα παίρνετε 10 τοις εκατό λιγότερο από τα θρεπτικά συστατικά από ό, τι αν έπαιρναν δύο από τις κάψουλες 500 mg. Καταλάβετε ότι αυτό είναι μια τακτική για να κάνει μια πώληση πετρελαίου κριλ, να σας κάνει να σκεφτείτε ότι παίρνετε μια συμφωνία, πληρώνουν λιγότερο για το ίδιο πράγμα, αλλά πληρώνετε λιγότερο γιατί παίρνουν λιγότερο. Υπολογίσει σας τιμή ανά mg για να καθοριστεί εάν ή όχι είστε να πάρει μια καλή συμφωνία. Αν το πετρέλαιο κριλ είναι στην πώληση σε μια πραγματικά χαμηλή τιμή, να περάσει σε αυτό.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA/DHA είναι ένας λόγος για να λάβουν είτε Κριλ λάδι πετρελαίου ή τα ψάρια, αλλά να θυμάστε ότι επειδή το ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συνδέονται με φωσφολιπίδια, απορροφώνται στο σώμα σας πιο αποτελεσματικά. Ως εκ τούτου:

Το ποσό των φωσφολιπιδίων ένα το πετρέλαιο κριλ είναι σημαντικό συμπλήρωμα. Φωσφολιπίδια είναι τι διακρίνει κριλ πετρελαίου από το πετρέλαιο ψαριών, και που κάνουν το πετρέλαιο κριλ θρεπτικά συστατικά που περιέχουν περισσότερη διαθέσιμη για κυττάρων σας. Το καλύτερο Κριλ λάδι περιέχει τουλάχιστον 400 mg ανά 1.000 mg δόση. Ελέγξτε την ετικέτα-εάν δεν εμφανίζεται το ποσό των φωσφολιπιδίων, μετακυλίσει το προϊόν. Ο κατασκευαστής προσπαθεί να κάνει μια πώληση σε άγνοια των καταναλωτών. Εάν το ποσό των φωσφολιπιδίων είναι αμελητέα – όπως το 5 mg θα βρείτε στις ετικέτες κάποια-δεν είναι πραγματικά το πετρέλαιο κριλ, και σας θα πρέπει να πληρώνουν για κάτι που θα πρέπει να είναι πολύ λιγότερο ακριβά. Να είστε βέβαιος ότι παίρνετε τι πληρώνετε για.

Τέλος, τα συμπληρώματα πετρελαίου κριλ είναι δεν είναι ακόμα φτηνό. Το πετρέλαιο κριλ είναι δύσκολο να συγκομιδή και διαδικασία, έτσι είναι πιο ακριβά αυτή τη στιγμή από το πετρέλαιο ψαριών. Εγκαίρως, τιμές μπορεί να κατέβει ή μπορείτε να βρείτε μερικές φορές μια πώληση πετρέλαιο kril, αλλά εάν θεωρείτε το πετρέλαιο κριλ ένα συμπλήρωμα και δείτε μια πολύ φθηνή τιμή για αυτό, να γνωρίζετε ότι μπορεί όχι να αγοράζει το πετρέλαιο κριλ καθόλου. Η παλαιά παροιμία, παίρνετε τι πληρώνετε για, πραγματικά ισχύει εδώ. Beware των κριλ πετρελαίου για τα φτηνά πώληση.

Μέλλον ιχθυελαίου τιμές μπορεί να ευθυγραμμιστούν περισσότερο με τις τιμές του πετρελαίου κριλ, επειδή το κρύο νερό είδη από τα οποία αλιεύουν το πετρέλαιο γίνεται μειώνονται. Αυτό σημαίνει ότι τα αλιευτικά σκάφη θα πρέπει να βγείτε μακρύτερα και πλέον να πιάσει την ποσότητα των ψαριών που μπορούν να γίνουν σε ιχθυέλαιο, και ιχθυελαίου τιμές θα πρέπει να αυξηθεί αναλόγως. Και η ζήτηση για Ωμέγα-3 συμπληρώματα αυξάνεται πολύ γρήγορα λόγω του όγκου των πληροφοριών σχετικά με τους πολλά οφέλη για την υγεία. Που θα ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στα αποθέματα ψαριών, για υψηλότερες τιμές ιχθυελαίου, και καθιστώντας κριλ πιο περιζήτητοι μετά την πηγή.

Τιμή των κριλ πετρελαίου

Τιμές για 60 κάψουλες 500 mg στο διαδίκτυο κυμαίνονται από $30 του πετρελαίου κριλ.

Χτυπήστε εδώ για να αγοράσετε κριλ πετρελαίου από την επίσημη ιστοσελίδα