Αξιώσεις της απώλειας βάρους γρήγορα και χωρίς κόπο, γρήγορα κάνουν αυτό το μικρό συμπλήρωμα δημοφιλή. Αλλά πράγματι λειτουργεί; Μάθετε όλα τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με φραμπουάζ Κετόνη και αν θα λειτουργήσει για σας.

Πρόσφατα, παρτίδων από εσάς ζητούν μου σχετικά με φραμπουάζ Κετόνες και την ικανότητά τους να συρρικνώνονται ως εκ θαύματος λίπος. Σε τελική ανάλυση, αυτό έχει γίνει αποδέκτης πυρετώδη προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Συμπλήρωμα διατροφής είναι γίνεται αποδεχτό ότι αποτέλεσε ως απώλεια λίπους κατά νούμερο ένα θαύμα, αλλά πραγματικά αληθεύει; Οι κετόνες φραμπουάζ ο νέος όπλο στο οπλοστάσιο εναντίον περίσσεια λίπους; Μπορεί πραγματικά απλά αγοράζετε καύσης λίπους σε ένα μπουκάλι;

Celebrity γιατρούς και ομοειδείς γκουρού απώλεια βάρους touting τα οφέλη της φραμπουάζ κετόνη, το πιο πρόσφατο θαύματα στη μάχη των Αρδεννών. Το συμπλήρωμα έχει γίνει τόσο δημοφιλές ότι καταστήματα υγιεινής διατροφής ακόμη επισημαίνατε συνεχίζοντας με τη ζήτηση. Αλλά πραγματικά λειτουργεί; Διαβάστε για το καλό, το κακό και το άσχημο σε αυτό υποτίθεται ότι μαγικό χάπι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus

Τι είναι το βατόμουρο Κετόνη;

Φραμπουάζ Κετόνη είναι μια αρωματική Ένωση βρέθηκε σε σμέουρα, που λέγεται ότι όταν προσλαμβάνεται σε υψηλές δόσεις, να αυξήσει την παραγωγή του σώματος του adiponectin, μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιούνται για να ρυθμίζουν το μεταβολισμό σας, καθώς και του οργανισμού διάσπαση της αποθήκες λίπους. Προκειμένου να ingest τη συνιστώμενη δόση 100-milligram απαιτείται να επηρεάσουν τις αλλαγές αυτές, ωστόσο, θα έπρεπε να καταναλώσει 90 λίρες σμέουρων ανά ημέρα. Ως αποτέλεσμα, η Ένωση παράγονται συνθετικά στα εργαστήρια και καταναλώνονται σε μορφή χαπιών.

Τα αποτελέσματα της φραμπουάζ Κετόνη

Σύμφωνα με την Δρ Oz Μεχμέτ – της Αμερικής (και της Oprah Όπρα Γουίνφρεϊ) αγαπημένο αστέρι ιατρός-στράφηκε-τηλεόραση — φραμπουάζ κετόνη είναι θαύμα απώλεια βάρους . Likening η επίδραση του φραμπουάζ Κετόνη στο λιποκυττάρων του υγρού αζώτου για μπαλόνια, Δρ Oz υπόσχεται ότι, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, το συμπλήρωμα θα επιφέρει δραματικές αλλαγές φυσική. Σύμφωνα με Δρ Oz, φραμπουάζ κετόνη ουσιαστικά κόλπα το Σώμα σας νομίζει πως είναι λεπτή.

Πώς φραμπουάζ κετόνη κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι αυτό βοηθά στην απώλεια βάρους

Σύμφωνα με ισχυρισμούς των κατασκευαστών, φραμπουάζ κετόνες ρυθμίζουν την ορμόνη adiponectin, που τείνει να είναι παρόν σε χαμηλότερα επίπεδα στα άτομα με παχυσαρκία από αυτές χωρίς να. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνοντας τα επίπεδα της adiponectin μπορεί να βοηθήσει θεραπεία ινσουλίνης θέματα όπως διαβήτη τύπου 2 και μεταβολικού συνδρόμου, αυξάνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Αντίσταση στην ινσουλίνη είναι παράγοντας-κλειδί στη παχυσαρκία, διαβήτη τύπου 2 και μεταβολικού συνδρόμου. Φραμπουάζ κετονών μπορούν να ρυθμίζουν επίσης νορεπινεφρίνης, που μπορούν να προκαλέσουν μια πολύ μικρή αύξηση της θερμοκρασίας του Σώματος.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus

Κάτι καινούριο φραμπουάζ κετόνες

Φραμπουάζ κετόνη συμπληρώματα έχουν εδώ και χρόνια. Στην πραγματικότητα, αυτοί που διατέθηκαν στο εμπόριο διεθνώς από τη δεκαετία του 1960. Αντίθετα, είναι όλα τα δημοσιότητα που είναι νέα, καθώς οι κατασκευαστές προσπαθούν να αξιοποιήσουν την επιθυμία των πολιτών να προσπαθήσουν κάτι να χάσετε βάρος.

Φραμπουάζ κετόνη μελέτες

Οι ισχυρισμοί σχετικά με φραμπουάζ κετόνες φαίνεται να προκύπτουν από δύο μικρής κλίμακας μελέτες σε τρωκτικά. Στην πρώτη μελέτη, ερευνητές απέδειξαν την αποτελεσματικότητα της ουσίας στην καταστολή συσσώρευση λίπους στα αρσενικά ποντίκια. Σε μια δεύτερη, που πραγματοποιήθηκε σε ένα μικρό δείγμα των ποντικιών, φραμπουάζ κετόνη φαινόταν να αποφεύγεται η συσσώρευση λίπους στα ποντίκια τρέφονται δίαιτα υψηλή σε λιπαρές ουσίες. Μέχρι σήμερα, μελέτες σε ανθρώπους δεν υπάρχουν δείχνει την αποτελεσματικότητα των σμέουρων κετόνες για απώλεια λίπους στους ανθρώπους, αν και μη δημοσιοποιημένα στοιχεία φαίνεται να υπονοεί μπορεί να είναι χρήσιμη σε ορισμένες περιπτώσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus

Πώς μελέτες τρωκτικό μεταφράσετε στον άνθρωπο;

Σύμφωνα με Johns Hopkins ιατρική, ποντίκι και ανθρώπινων γονιδιωμάτων είναι περίπου το 85 τοις εκατό το ίδιο, για το λόγο αυτό ποντίκια τόσο συχνά χρησιμοποιούνται ως μια αρχική βάση για τη μελέτη της ανθρώπινης βιολογίας, γενετικής και ασθένειας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες διαπιστώσεις στα τρωκτικά θα είναι συνεπής με τις διαπιστώσεις στους ανθρώπους ενώ άλλοι δεν θα. Τελικά, τον καλύτερο προσδιορισμό της επιτυχίας θα είναι ένα συμπλήρωμα στον άνθρωπο μόνο μπορεί να προέρχεται από προσεκτικά ελεγχόμενη, ομοτίμων, επιστημονικές μελέτες σε ανθρώπους. Φραμπουάζ κετόνες δεν έχουν ακόμη να πληρούν το πρότυπο αυτό. Οι μελέτες σε τρωκτικά δεν είναι αντίγραφα από στερεά μελέτες σε ανθρώπους, ούτε έχει μελετηθεί αυτή άναρχη ουσίας στον άνθρωπο για να προσδιορίσετε τις αντενδείξεις και τις πιθανές παρενέργειες.

Τι συμβαίνει με μη δημοσιοποιημένα στοιχεία;

Ενώ οι επιστημονικές μελέτες έχουν στόχο, ανεκδοτικά εκθέσεων μπορεί να θεωρηθεί αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία επειδή βασίζονται σε υποκειμενικές ανθρώπινης αναφοράς. Αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να επηρεαστούν από δημοσιότητα, προσδοκίες και επιβεβαίωση μεροληψία, καθιστούν όχι απαραίτητα έγκυρο. Μη δημοσιοποιημένα στοιχεία ενδέχεται να είναι μια εξαιρετική βάση για τη διαμόρφωση ενός αναπτύξετε υπόθεση, αλλά μόνο ελεγχόμενη επιστημονική ανθρώπινη μελέτη μπορεί να καθορίσει μια πραγματική αντιστοιχία μεταξύ φραμπουάζ Κετόνες και απώλεια βάρους.

Μπορεί να διαπιστωθεί καμία θετική συσχέτιση μεταξύ φραμπουάζ Κετόνες και απώλεια ανθρώπινου βάρους αυτήν τη στιγμή.

Άλλες απαιτήσεις

Μετά την πρόσφατη επιτυχία μέσα φραμπουάζ κετόνες, ορισμένοι κατασκευαστές προσθέτουν άλλες αξιώσεις τους προϊόν, καθώς και. Ένα που έχω δει αρκετά είναι τα φραμπουάζ κετόνες anti-aging. Ενώ αληθεύει ότι περιέχουν αντιοξειδωτικά που πολεμήσει ζημίας ελεύθερων ιδεόγραμμα, είναι μια μεγάλη έκταση να τις αποκαλούν anti-aging θαύμα. Αν θέλετε για την καταπολέμηση της γήρανσης, τρώνε ένα ανώτερο φυτό με βάση δίαιτα με φυσικά αντιοξειδωτικά, και που δεν αφήνουν πολλά είνα αποβλήτων στο Σώμα σας. Δεν προσπάθησε να το αγοράσουν αποκλειστικά και μόνο με ένα χάπι.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus

Έλεγχο με το μικροσκόπιο

Οι κετόνες ποσοστά φραμπουάζ FDA ως ΓΚΡΑ (που γενικά αναγνωρίζεται ως ασφαλές) · Ωστόσο, ο οργανισμός δεν έχει δοκιμαστεί ούτε υποστηρίζει τις αξιώσεις απώλεια βάρους που έκανε σχετικά με φραμπουάζ κετόνη. Πολλοί κατασκευαστές περιλαμβάνουν επίσης άλλα συστατικά στα συμπληρώματα τους, όπως νορεπινεφρίνης (η οποία μπορεί να αυξήσει την πίεση του αίματος), hoodia, καψαϊκίνη, η καφεΐνη και άλλες thermogenic δυνατόν (καύση λίπους) συστατικά. Αυτά τα συστατικά μπορεί να έχει έναν κεντρικό υπολογιστή της αρνητική, και ενδεχομένως επικίνδυνα, παρενέργειες.

Ενδεχόμενους κινδύνους

Δεν σε πιστεύω η δημοσιότητα περιλαμβάνονται οι πιθανοί κίνδυνοι από τα φραμπουάζ κετόνες. Επειδή αυτοί ρυθμίζουν την κυκλοφορία του οργανισμού της νορεπινεφρίνης, προκαλεί ένα συλλέκτη στην θερμοκρασία του Σώματος που μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινή αύξηση του μεταβολισμού. Δυστυχώς, μαζί με αυξάνοντας την θερμοκρασία του Σώματος, νορεπινεφρίνης μπορεί επίσης αύξηση της πίεσης του αίματος και καρδιακός ρυθμός. Άτομα με διαβήτη, καρδιακή συνθήκες, υψηλή πίεση αίματος, COPD και άσθμα πρέπει όλα να αποφευχθεί φραμπουάζ κετόνες, η οποία μπορεί να επιδεινώσει τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus

Η κάτω γραμμή

Η κάτω γραμμή για τα περισσότερα προϊόντα θαύμα αποδεχτό ότι αποτέλεσε για απώλεια βάρους — συμπεριλαμβανομένων φραμπουάζ κετόνες — οι τεχνάσματα. Δεν μου αρέσουν τα τεχνάσματα. Ενώ τόσοι πολλοί άνθρωποι θα μάλλον αγοράζουν ένα συμπλήρωμα όχι να αλλάξετε τι τρώνε, υπάρχει καμία «θαυματουργό χάπι» για την απώλεια βάρους, και οι δαπάνες σας χρήματα για τέτοιες είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μια σπατάλη χρημάτων. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτά τα χάπια μπορούν να έχουν παρενέργειες και άναρχη συστατικά που μπορεί να βλάψει την υγεία σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος, φυλάξτε και υγιές είναι να φάει μια δίαιτα ολόκληρη, φυσικές τροφές σε μετριοπάθεια και να λάβετε τακτική άσκηση. Δεν χρειάζεται να ενταχθεί ένα ακριβό γυμναστήριο – μπορείτε να λάβει μια σκευών 30 λεπτά με τα πόδια πέντε ημέρες την εβδομάδα ή να αναπτύξει μια πρακτική της γιόγκα σπίτι.

Ενώ τρωκτικού έρευνα ενδέχεται να εμφανιστούν πολλά υποσχόμενο στις κετόνες φραμπουάζ, είναι κατηγορηματικά. Μελέτες σε ανθρώπους δεν υπάρχουν που να μπορούν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αυτών των ισχυρισμών. Δεν αποβλήτων χρήματα σας σχετικά με ένα τέχνασμα χωρίς αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα επαληθεύεται από μεγάλης κλίμακας ελεγχόμενη επιστημονικές μελέτες σε ανθρώπους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus

Πέρα από την απώλεια βάρους

Ενώ κατανοώ την επιθυμία να χάσετε βάρος, δεν υπάρχει θαυματουργό φάρμακο που πρόκειται να συμβούν για εσάς. Να χάσουμε βάρος πρέπει να είναι μέρος ενός συνολικού προγράμματος για καλύτερη και πιο ζωντανού υγείας. Ακόμη και αν ένα προϊόν θαύμα πράγματι μπορούσα να σας βοηθήσω λιώσουν λίρες χωρίς κόπο, εάν συνεχίσετε να τρώνε επεξεργασμένα τρόφιμα, ζάχαρη και χημικών προϊόντων, τότε θα δείτε πολύ μικρή βελτίωση στην υγεία σας. Η ομορφιά απεξάρτηση συστήματος παρέχει ένα πρόγραμμα το οποίο επικεντρώνεται σε καλή υγεία σας, με τον έλεγχο του βάρους και αυξημένης ομορφιάς όπως το αναπόφευκτο αποτέλεσμα. Τρώει όλη φυσικές τροφές και ζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι τα καλύτερα τρόπος βελτίωσης πώς το βλέπει και την αισθητική.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσουν των Raspberry Ketone Plus