Може да сте видели новини за Африка манго на тези изскачащи реклами или представени на д-р Оз шоуто. Така че какво точно е всички бръмча за, и тя наистина може да помогне да отслабнете?

Тази добавка за отслабване, направени от екстракт от семена на Западна Африка месести плодове Irvingia gabonensis (известен също като Африка манго), се похвали за способността му да помогне за намаляване на мазнините в тялото, тегло и дори холестерол и лептин нива по наднормено тегло предмети, според едно неотдавнашно проучване, Публикувано в списание липиди в здраве и болест.

Африка манго е важен за много племена в Камерун и Нигерия, и една характеристика на тези племена е тънък строя, както и ниска честота на сърдечно-съдови заболявания, казва Юлий Oben, р., един от основните изследователи в изследването и асоцииран професор по храненето биохимията в Университета на Яунде в Камерун.

Щракнете тук, за да прочетете повече за Африка манго

Фактите, на Африка манго за загуба на тегло

Според проучването, предмети, които взеха 150 мг от този африкански манго семена екстракт два пъти на ден, показа значителни подобрения в теглото си тяло, тялото мазнини и обиколка на кръста, както и уби на числата, които показват по-добро здравето на сърцето, включително плазма общ холестерол, LDL холестерол, кръвна глюкоза, С – реактивен протеин, адипонектин и нива на лептин-всичко без да се променя рутинните им диета или упражнения. Допълнителни изследвания показват подобни резултати, с теми, загуба на тегло (около 8-10 паунда) без да правите други промени на начина на живот.

Добрата новина е, че, досега, без нежелани странични ефекти са докладвани. Това е извадка от храна, която е бил използван от векове в доста големи количества (доклади на ежедневно потребление за повече от 10 години в някои племена), д-р Oben казва. Ние нямаме никакви доклади на негативи към днешна дата. Въпреки това някои доклади на повишено либидо са били доведени до вниманието ми от потребителите на VitaLean във Великобритания. добавка, която ви помага да хвърли лири и се чувстват по-секси? Звучи добре за нас! Но това е прекалено хубаво, за да е истина?

Докато тест предмети намерихте първоначално подобрения, повече изследвания трябва да се направи, за да видите, ако непрекъснато допълване ще дават някакви допълнителни ползи. В действителност, Таня Едуардс, MD, M.Ed., (един от д-р Оз кореспонденти) пише в блога си, че когато тя се опита добавка, себе си, тя губи първоначалните седем паунда, но не губят с продължава използването (и забелязал същото с нея пациенти).

Щракнете тук, за да купят най-добрите африкански манго

Трябва да опитате африканско манго екстракт?

Докато може да срещнете някои първоначалното обезщетение от като добавка, журито е все още върху дали последиците ще продължи, или ако ще продължавате да виждате резултати при редовна употреба.

Ако искате да го тествате сами, трябва да потърсите продукти, които всъщност съдържат екстракт от наречен IGOB131. не много добавки на пазара, въпреки че те са означени като Африка манго.

Щракнете тук, за да купят най-добрите африкански манго