Детоксикация е процес на изчистването на токсините от тялото или неутрализиране или преработката им и изчистване на излишната слуз и задръстванията. Много от тези токсини идват от нашата диета, употреба на наркотици и околната среда на въздействието, така и интензивни.

Вътрешно мазнини, особено окислява мазнини и холестерол, свободни радикали и други дразнещи молекули действа като токсини. Лошо храносмилане, мудност на дебелото черво и дисфункция, намалена функцията на черния дроб и лошо елиминиране през бъбреците, дихателни пътища, както и кожата всички добави към повишена токсичност.

Детоксикация включва диетични и начина на живот промени, които намаляват приема на токсините и подобряване на елиминиране. Избягване на химикали, от храни или други източници, рафинирана храна, захар, кофеин, алкохол, тютюн и много наркотици спомага за намаляване на натоварването на токсин. Тези промени начина на живот са пряк резултат от избори, които правите в живота си.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Detox от официален сайт

Прочистване на дебелото черво

Червата движения са в основата на вашето здраве. Ако не разполагате най-малко 1 изхождане на ден, вече сте пеша си път към болестта. Тялото на човека не се е променило много през последните няколко хиляди години… обаче диета на човека със сигурност е променила много. Всички рафинирана захар, бяло брашно, хормон/антибиотици напълнени меса, ние непрекъснато поемат представляват нападение на телата ни.

Непрекъснато ние нарушаваме нашите тела от консумирането на храни, ужасно. Рак на дебелото черво е втората водеща причина за смъртните случаи на рак в САЩ Така че трябва да бъдат премахнати всички задръствания и токсините, и той трябва да започва с очистване на червата. Един от най-честите проблеми на червата, които хората опит днес е запек. Запек система е една в която е бавен преход време на токсични отпадъци.

Вече транзитното време, по-дълъг токсични отпадъци въпрос седи в червата ни, която им позволява да се разлага, ферментира и вероятно се абсорбира отново. Колкото по-дълго на тялото е изложена на гниене храна в червата, по-голям риск от развитие на болестта. Дори и с едно изхождане на ден вие все още ще има най-малко три пъти стойността на отпадъци въпрос гниене в дебелото черво си по всяко време.

Заболяването обикновено започва с токсични дебелото черво. Тези, които имат по-малко движения на червата са укриването потенциално плодородна почва за сериозни заболявания. Редки или лошо качество изхождания за продължителен период от време може да бъде много опасно за вашето здраве.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Detox от официален сайт

Правилното двоеточие чистя програма премахва със слуз плака от дебелото черво.

Здрави дебелото черво тежи около 4 килограма. Един Аутопсията разкри двоеточие заглушиха with20 килограми на слизестата табелка, засегнати! Правилното двоеточие чистя и детоксикация програма подготвя тялото си за оптимално здраве чрез премахване на плака със слуз.

Билкови дебелото черво прочистване, използвайки psyllium, вътрешно почистване на билки и други природни двоеточие почистващи продукти, е съществена част от добър детоксикация програма. Добра чревна почистване програма ще ви помогне да се отървете от паунда на фал миришещи хранителни остатъци, които могат да бъдат засегнати в дебелото черво. Лицето на един типичен Западните диета притежава осем ястия на непреработените храни и отпадъчните материали в дебелото черво, докато лицето на високо влакна диета притежава само 3.

Всеки един може да се възползва от добър двоеточие чистя програма

Тъй като дебелото черво се удря със сухи гнилостните отпадъци, неговата форма и функция са засегнати по много различни начини. Тя може да се простират като балон в определени области, или развиват дивертикули (торбички на стените на червата, които могат да се заразят), или падат върху себе си (пролапсни двоеточие). Всички от тези дебелото черво малформации значително влошават си дебелото черво, на способността си да функционира, което от своя страна поставя тежки щам на храносмилателните органи и жлези и засяга хранителни вещества асимилация и абсорбция. Дебелото черво е канализационната система на тялото и ако не се лекува правилно, може да се натрупват токсични отрови, които се абсорбират в кръвта. Това от своя страна може да доведе до много заболявания.

Отново тук виждаме аксиома на унция на превенцията, се прилагат от нарастващия брой на здравето съзнание американци, които се прилагат своите знания и като по-голяма отговорност за тяхното здраве и за здравето на техните семейства …

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Detox от официален сайт

Затлъстяване, глад сред изобилие

Този Пан-епидемията отразява присъщи социални злини на съвременната американското общество. Докато ние сме всички знаем, че затлъстяването е причинено главно от липсата на движение и неправилно хранене, то е повече от това, това е мощен огледало по отношение на съвременния живот. Ние са станали снизходителен нация. Ние са хванати себе си по много начини от технологиите залепени към нашите компютри/телевизори и усложнено от бясна скорост от живота.

Ние сме загубили връзка с природата и това, което е наистина смислено и съществено значение за живота и по този начин търсят удовлетворение от бързи храни, безсмислен развлечения и други отвличащи вниманието фактори. Нашата маса унищожителен, материалистичен начин на живот фуражи от непрестанни deluged на негативни новини създаде климат на страх и апатия, която не само заплашва здравето ни, тя също заплашва нашето оцеляване чрез систематично унищожаване на нашите планетарни екосистема нашата система за поддръжка на живота.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Detox от официален сайт