Как да изберете най-добрите Maqui Бери прахове, сокове и добавки

Доказателствата, подкрепа на здравето и храненето ползите от патагонски Maqui Бери е резултат от години на задълбочени медицински и научни изследвания. Заключенията от изследването са публикувани за западната медицинска общност и здравните последици за дълбоко лилаво Бери включват лечение, детоксикация и свойства за превенция на хронична болест.

Maqui Бери антиоксидант нива са 2 – 3 пъти по-силен от Acai Бери, 3 пъти по-силен от нар и Goji плодове и 5 пъти по-силен от боровинки или червено вино.

Сега, нови Maqui здравни продукти са получили толкова много медицински и медиите внимание, потребителите трябва да знаят как да купуват недвижими Maqui продукти с реална здравето обезщетения без жертва на стандартите имитации, заливане на пазара.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт

Има само изберете няколко съоръжения, които са оборудвани да произвеждат истински, сертифицирани органични Maqui Superberry продукти в етични и устойчив начин. Тъй като те нарани и ферментира лесно, зърната се обработват веднага след прибиране на реколтата. Те са рафинирани и филтрирани да направи чисто пулпове и концентрати за спортни напитки и сокове, и те са замразително изсушен и филтрирани да направи прахове и хранителни добавки.

Maqui Бери сокове

Maqui Бери сокове и спортни напитки са популярни вкус и удобство. Концентрати препоръча унция на 2-3 порции на ден и това ги прави чудесно допълнение към вкусните, здрави плодове и ягодоплодни шейкове. Спортни напитки често се разреждат с вода, захари и други концентрат от плодов сок, но ако сте ги питейна, вие получавате някои superberry ползи за здравето.

Maqui Бери прах

Maqui Бери прахове са малко по-за предпочитане, защото те са произведени от лиофилизирани горски плодове. Freeze-drying процес запазва Бери в целия му форма, като му ползи за здравето, запазени в най-силното им състояние. Много малко прах са 100 % чист Maqui и много съдържат добавки и пълнители да сложите по-големи опаковки на пазара. Maqui прах често се използват по същия начин се използват протеин на прах – те често се добавят към шейкове и шейкове, за да повиши енергия, тегло загуба и ползи за здравето.

Maqui Бери добавки

Maqui Бери добавки и хапчета са получили най-много внимание и подкрепа от научната общност и се докладват да предложи най-добрия резултат за парите си. Изработен от напълно запазени и цяло лиофилизирани плодове, най-добрите добавки имат 100 % непроменено и чисто Maqui. Тъй като капсули хранителна добавка и хапчета са малки и компактни, те не се нуждаят пълнители или добавки да се разрежда на тяхната ефикасност. Безспорно по-удобен дори от сок, получавате пълен дневната си доза на Maqui Superberry в едно лесно поглъщат.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт

Нова Maqui добавка, която е спечелила много внимание и една огромна репутация в кратък период от време той е бил на пазара е допълнение на Ultimate Maqui Berry . Създателите на продукта са взели хранителна добавка за качество и обслужване на клиенти подкрепа на изцяло ново ниво.

Какво определя Ultimate Maqui Berry отделно от нейните конкуренцията е фактът, че техните добавки са направени от 100 % чист, органични Maqui, устойчиво отглеждат и прибират в относително недокоснати Патагония района на Чили и Аржентина.

Техните съоръжения са сред малкото, които са сертифицирани и оборудвани за производството на най-високата потенция замразително изсушен Maqui. Техните добавки съдържат без пълнител или добавки, само 1800mg на неподправено, мощни Maqui. Подкрепена от пълна клиент поддръжка и 100 % парите обратно гаранция, Ultimate Maqui Berry получава гласуване за най-добър нов продукт супер Maqui Бери налични на пазара.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт

Maqui Бери – супер плодове

Maqui Бери е нова-намерени супер плод, който е открит съвсем наскоро и се признати за най-силните нови антиоксидант Бери това е до 3 пъти по-силна от Acai Бери.

Maqui плодове са местни за Valdivian умерените гори на Чили и съседните региони на Южна Аржентина и следователно защо те не са били открити за обща употреба от съвременните дни общество до неотдавна, обаче, тези плодове са били консумирани от местни племена са били яденето на Maqui плодове след 1800 ′ s, е документирано в 1844 че туземците използва maqui да подготви chicha, като може да препраща във физически Атлас по история и политика на Чили .

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт

Ползите от Maqui плодове за човешкото тяло

Тези плодове са много богати на съдържание на антиоксиданти и може да се използва за да конфитюр или сок, защото им вкусни вкус, като те лесно да консумират за ползите от антиоксиданти и други ползи за здравето.

Ограничени изследвания, която е проведено за да се разбере съдържанието на антиоксиданти в Maqui Бери заключи, че средният антиоксидант оценка на тези плодове е около 820, в сравнение с Acai плодове оценен на 160-300, следвана непосредствено от боровинки в 61.

Първите няколко парчета от изследване на ползите от Maqui Бери са в!

Първите клинични изследвания, провеждани за опознаването на ползите от тези плодове до заключението, че тези плодове могат да помогнат тип 2 диабет страдащите.

Държавата на Северна Каролина и университета Рутгерс наскоро проведено проучване, където те проучват потенциалните ползи от Maqui плодове за диабет тип 2. Те провеждат изследвания на затлъстелите мишки с диабет тип 2 и ги поставя на високо съдържание на мазнини диета и го допълва с Maqui Бери екстракт. Резултатите са удивителни.

Изследователи откриха, след 7 седмици на тази диета и използване Maqui плодове, двете глюкозен толеранс и кръвната захар на гладно са значително подобрена. Не само това, но те също погледна в различни антоцианини и D3S5G или delphinidin 3-sambobioside-5-глюкозид и открива още една полза.

Тези плодове са били обсъждани дори наскоро от популярна медицина ловец шоу по Фокс Нюз, той обяснява произхода на maqui плодове и защо ние трябва да започне включването на екстракт от тези плодове в да ни всеки ден хранене и диети за подобряване на нашите антиоксидант нива и да регулират и подобряване на глюкозния толеранс.

Присъдата е вън, maqui Бери е наистина супер плод на 2012 и той популярността на този нов Бери антиоксидант помита света от буря.

Аз силно препоръчвам ви да опитате, включващи maqui Бери допълнение в към вашата диета, за да се гарантира, че тялото ви става оптималното разположение да ви помогне да живеят по-здравословен живот и да помогне да се предотврати потенциални заболявания и заболявания, по-лесно антиоксиданти.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт