1. Какво е Акай диета за тези, които не знаят или не са чували за него?

Acai Berry диета включва хранене с ниско калорични и допълване на диета с Acai Бери екстракт, който е палмови плодове, които често се отглежда в Бразилия.

2. Какво прави той за да отслабна?

Няма научни доказателства, че Acai насърчава загуба на тегло. Високата Антиоксидантите в Acai насърчава повишаване здравето като цяло, но загуба на тегло е вероятно се дължи на плацебо ефект и нискокалорийна диета.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери

3. Какви са страничните влияе на плана?

Са свързани със здравето няма странични ефекти с Acai, но те ще насърчава по-малко пари в банковата си сметка. Тези добавки често са скъпи.

4. Какви са ползите?

Acai Berry Диета поставя по-полезни са антиоксиданти в тялото си, която насърчава уелнес.

5. Какво е най-добрата обратна връзка, сте имали от някой, който е на тази диета?

Има много коментари от хора, които са имали загуба на тегло, но по-голямата част от коментарите са за тези, които са били излъгани от свободен опит тип на acai Бери допълнение доставчици. За съжаление acai Бери негодник изобилстват в интернет.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери

6. Колко бързо човек може да очаква да отслабна?

То ще зависи от лицето на придържане към нискокалорийна диета и упражнения, те участват в. Хората, които не се променят хранителните си навици или начин на живот, но просто да acai добавки вероятно ще загубят без тежест.

7. Може да се храните нормално с таблетката?

Не, на acai Бери диета включва, коригиране на калории и част суми.

8. Сте използвали този продукт?

Не, получавам толкова много антиоксиданти от яде цяло, естествени храни, които са много по-достъпни.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери

9. Колко е лесно да остане на този план, когато жена и мъжете са notorous в не става с диети?

Всяка диета, която се върти около някои магия хапче или добавка, обикновено не продължава дълго. Хората или се уморяват от харченето на пари за него, или те се разочароват, когато обеща чудотворно отслабване не е реализирана.

10. Как може някой да се сдобият с тези хапчета днес, за да стартирате програмата?

Хората трябва да бъдат много внимателни, когато купуват acai от. Измами изобилстват, така че се уверете, че acai е закупена от надежден източник. Предлага безплатен пробен период трябва да се избягва, тъй като те винаги идват с улов. При избора на acai марка се уверете, че това е един качествен продукт, съдържащ целия плод.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери

11. Кой го е открил, че acai Бери насърчава загуба на тегло?

Acai е била използвана от векове в Бразилия, но всъщност дава на болния с цел насърчаване на здравето и теглото печалба. Тя стана популярна в САЩ и други западни страни, след като д-р Perricone го споменава в шоуто на Опра Уинфри. Опра каза, че тя е с acai като част от нея план за загуба на тегло.