Вземанията на бързо и без усилие отслабване бързо правят тази добавка за малко популярни. Но всъщност работи? Научете всички факти за Малинов кетон и ако той ще работи за вас.

Напоследък много от вас са ме питат за Малинов кетони и способността им да се свие чудо мазнини. В крайна сметка той е получаване вълнение на медийно внимание. Хранителна добавка е изтъквани като загуба на мазнини номер едно чудо, но това е истина? Малина кетони са най-новото оръжие в Арсенал срещу излишната мазнина? Може да купувате наистина просто изгаряне на мазнини в бутилка?

Знаменитост лекари и отслабване гуру така са хвалят предимствата на Малина кетон, най-новите чудо лекува в офанзива. Добавката е станал толкова популярен, че магазини за здравословни храни дори имате проблеми, в крак с търсенето. Но наистина работи? Четете за доброто, лошото и грозното на това предполагам вълшебно хапче.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

Какво е Малина кетон?

Малина кетон е ароматни съединения, открити в малини, когато погълнат във високи дози, се казва, за да се увеличи производството на тялото на адипонектин, протеин, използван за регулиране на метаболизма, както и на тялото, разграждане на мастни депа. За да поемат препоръчителната 100-милиграм доза трябва да се отразят тези промени, обаче, един ще трябва да консумират 90 паунда на малини на ден. Като резултат съединението се произвежда по синтетичен път в лаборатории и консумирани в таблетна форма.

Ефектите на Малина кетон

Според д-р Мехмет Оз – на Америка (и Опра Уинфри) любимите лекар стругар телевизионна звезда-Малина кетон е нищо повече от загуба на тегло чудо. Свързвайки ефекта на Малина кетон на мастните клетки към тази на течен азот на балони, д-р Оз обещава, че, когато се използва във връзка с балансирана диета и упражнения, добавката ще доведе до драматични физически промени. Според д-р Оз, Малина кетон същество трикове тялото си мислят, че това е тънък.

Как Малинов кетон производителите твърдят, че помага за отслабване

Според твърденията на производителите Малина кетони регулира адипонектин хормон, който се стреми да присъства на по-ниски нива при хора със затлъстяване, отколкото тези без нея. Някои изследвания показват, че увеличаване на адипонектин нива може да помогне лечение на инсулин проблеми като диабет тип 2 и Метаболитен синдром чрез увеличаване на инсулиновата чувствителност. Инсулиновата резистентност е ключов фактор за затлъстяване, диабет тип 2 и Метаболитен синдром. Малина кетони може също да урежда норадреналин, който може да предизвика леко покачване на телесната температура.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

Нищо ново за Малинов кетони

Малина кетон добавки са били около продължение на години. В действителност те сте били търгувани международно от 1960. Вместо това това е всички hype, който е нов, като производителите се опитват да парични средства в желанието на хората да опитате нещо да отслабна.

Малина кетон изследвания

Твърденията за Малинов кетони изглежда да възникнат от две малки гризачи проучвания. В първото проучване изследователите показа ефективността на веществото в потулването на натрупване в мъжки мишки. В секунда, което е проведено върху една малка извадка от мишки, Малина кетон изглежда да предотврати натрупване на мастна тъкан при мишки хранени богата на мазнини диета. До този момент няма човешки проучвания съществуват, показващ ефективността на Малина кетони за загуба на мазнини при хората, въпреки че анекдотични доказателства изглежда да се предполага, че може да бъде полезна в някои случаи.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

Как превежда гризач проучвания на хората?

Според Джонс Хопкинс медицински, мишка и човешки геноми са около 85 % същото, което е защо мишки са толкова често се използва като първоначална база за изучаване човешката биология, генетика и заболявания. Това означава, че някои констатации в гризачи ще са съвместими с констатации при хората, а други не. В крайна сметка най-определяне на как успешно добавка ще бъде при хора може да дойде само от внимателно контролирани, специализирани, научни изследвания. Малина кетони все още трябва да отговарят на този стандарт. Гризачи проучвания не са подкрепени от солидни изследвания, нито е нерегулиран това вещество изучено при хора да се определи противопоказания и потенциалните странични ефекти.

Ами анекдотични доказателства?

Докато научни изследвания са обективни, анекдотични доклади не може да се счита обективни доказателства, защото те са базирани на субективни човешки отчитане. Тези доказателства могат да бъдат засегнати от hype, очаквания и потвърждение пристрастия, което го прави не са непременно валидни. Анекдотични доказателства може да бъде отлична основа за формиране на проверими хипотеза, но само контролираните научни човешкото изследване може да се определи една истинска корелация между Малина кетони и загуба на тегло.

Може да се установи положителна корелация между Малина кетони и загуба на човешки тегло по това време.

Други вземания

В резултат на последните медии успех Малина кетони някои производители добавят други претенции към техния продукт, както и. Един, който съм виждал доста е, че Малина кетони са против стареене. Докато е вярно, те съдържат антиоксиданти, които борят свободните радикали, това е голям участък да им се обадя против стареене чудо. Ако искате да се бори със застаряващото население, ядат превъзходното растение базирани диета с естествени антиоксиданти, както и че не оставя много запушване отпадъци в тялото си. Просто не се опитват да го купя единствено с хапче.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

Малко контрол

FDA ставки Малина кетони като дроб (общопризнати за безопасни); Въпреки това Агенцията не е тествана, нито подкрепя някой от тегло загуба исканията за Малинов кетон. Много производители включват и други съставки в техните добавки, като норепинефрин (което може да повиши кръвното налягане), hoodia, капсаицин, кофеин и други възможни термогенни (изгаряне на мазнини) съставки. Тези съставки могат да имат множество негативни и вероятно опасни, странични ефекти.

Потенциални опасности

Не са включени в hype са потенциални опасности от Малина кетони. Тъй като те регулират тялото на освобождаването на норепинефрин, той причинява скок в телесната температура, която може да доведе до временно метаболитни увеличение. За съжаление както и повишаване на телесната температура, норепинефрин може също повиши кръвното налягане и сърдечната честота. Хората с диабет, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, ХОББ и астма трябва да избягват Малинов кетони, което може да влоши по-горе условия.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

Долната линия

Долната линия на повечето продукти на чудо комисионер за загуба на тегло-включително Малинов кетони — е, че те са трикове. Не ми харесва трикове. Докато толкова много хора ще по-скоро купуват добавка а не променя това, което яде, не е чудо хапче за загуба на тегло, и харчите парите си за такъв е, в най-добрия, загуба на пари. В най-лошия тези хапчета могат да имат странични ефекти и нерегулиран съставки, които могат да навредят на здравето си.

Най-добрият начин да отслабнете, да го държа на разстояние и да бъдат здрави е да ядат храната на цели, естествени храни в умерени и получи редовни упражнения. Не е нужно да се присъедини към скъпи фитнес – можете да се жив 30 минути пеша пет дни седмично или развиват дома йога практика.

Докато гризачи изследвания може да изглежда обещаващ на Малина кетони, е далеч от убедително. Няма човешки проучвания съществуват, че може да обратно на тези твърдения. Не губете парите си на трик без доказана ефективност, проверени от мащабни контролирани научни проучвания за човека.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus

След загуба на тегло

Докато аз разбирам желанието да отслабнете, там е не чудо продукт, който ще направи това да се случи за вас. Загуба на тегло трябва да бъде част от една цялостна програма за по-добро, по-живи здраве. Дори ако Чудото продукт може действително да ви помогне стопи паунда без усилие, ако продължавате да ядете преработени храни, захар и химикали, тогава ще видите много малко подобрение на здравето си. Красота Detox система предлага програма, която се фокусира върху вашето добро здраве, с контрол на теглото и увеличаване красота като неизбежен резултат. Хранене цялата натурални храни и живот здравословен начин на живот е най-добрият начин да се подобри, как изглеждаш и усещане.

Щракнете тук, за да купуват Raspberry Ketone Plus