Какво е Acai Бери?

Acai е лилаво Бери, които могат да бъдат открити само в тропическите гори на Амазонка. Плодът расте дълбоко в джунглата на палмови дървета, които често стоят над 25 метра височина.

Какво е в Acai Бери?

Acai Бери е изключително богата на протеин и здравословни мазнини Омега 3, 6 и 9, както и витамини A, C, E, B1, B2 и B3, калий, калций, магнезий, мед и цинк.

Защо Acai Бери е здравословно?

Acai съдържа вещества, наречени антоцианини и флавоноиди. Антоцианините са отговорни за цвят на Acai плодове. Антоцианини също могат да бъдат намерени в други darkpurple или черни плодове като боровинки или червено грозде.

Антоцианини и Флавоноидите са мощни антиоксиданти, които помагат за защита на тялото срещу външно натоварване. Те също играят значителна роля в клетка, защита на процеси.

Диета, богата на антиоксиданти забавя процеса на стареене и, като неутрализира свободните радикали, помага в борбата срещу някои болести. Чрез отслабване на разрушителната сила на свободните радикали, антиоксиданти може да намали риска от сърдечни заболявания и някои видове рак.

Щракнете тук, за да купуват AcaiPlus от официалния сайт

Как поддържа Acai Berry Отслабване?

Химични вещества, съдържащи се в Acai Бери ускори метаболизма, намаляване на апетита и повишаване на енергийната. Увеличаване на енергия е важна част от всяко лечение за загуба на тегло, тъй като тя ви позволява да направите повече физическа активност.

Коя хранителна добавка, съдържащи Acai Бери струва да опитате?

Самата Acai Бери има мощен Отслабване свойства. Обаче Acai Бери може да бъде още по-ефективно, когато се комбинира с други съставки, които поддържат загуба на тегло.

Ако планирате да се подобри вашето тегло загуба лечение с Acai Бери, ние препоръчваме да използвате AcaiPlus, защото тя съдържа не само на Acai Бери, но и други съставки, които поддържат загуба на тегло.

Общи Acai Бери въпроси и отговори

Какво е Acai Бери?

Тя е червеникаво лилаво плод, който расте на палмово дърво acai и е около един инч дълъг. Дървото е роден в Централна и Южна Америка и един от най-честите места, дървото се намира е в басейна на Амазонка.

Какво прави този здравословен Бери?

Зърната са супер поради целулоза Бери, който е изпълнен с огромно количество антиоксиданти, аминокиселини и есенциални мастни киселини.

Какъв тип на антиоксиданти, мастни киселини и витамини са в Acai плодове?

Има големи количества антиоксиданти, олеинова киселина, линоленова киселини, които са Омега мастни киселини, калций, витамини C, E, D и к.

Зърната може да бъде намерени и консумират пресни?

Яденето на acai плодове, пресни, без да се живее в една област, където растат дърветата е невъзможно. Зърната са тленен, които трябва да се консумират до 24 часа след като се качват. Вместо това зърната се намират замразява сушени, прах и в добавки.

Щракнете тук, за да купуват AcaiPlus от официалния сайт

Е този плод като здрави като боровинки?

Тези плодове са по-здравословен като боровинки, тъй като те имат още повече здравето свойства, които да ги класират по-високо от боровинки в храненето. Те имат повече антиоксиданти от много други плодове, включително червена боровинка, Малина, къпина и ягода.

Там са проучвания, направено или е цялата информация за плода, какво мислят?

Налице са някои проучвания, направено, с много фокусирани върху Антиоксидантните свойства и различните условия на здравето, зърната може да успеете да помогне за предотвратяване на заболяване. Проучванията са фокусирани върху някои санитарни условия, също така, поради размерите на мастни киселини и други свойства, които могат да помогнат в предотвратяването на висок холестерол и сърдечни заболявания.

Може да използвате Acai Бери помогне за понижаване на холестерола?

Плодовете имат високо ниво на витамин С и Е и по-високо ниво на мононенаситени олеинова киселина от друга храна. Те също имат мастна киселина, която е от съществено значение за подобряване на функцията cell. Те също така съдържат phytoserols и са богати на фибри. Всички тези свойства да подпомага намалили висок холестерол. Олеинова киселина, която е мононенаситени Омега-9 киселина и линоленова киселина, омега-6 полиненаситени киселина помощ за понижаване на LDL холестерол, докато поддържане на здравословни нива на HDL помага за понижаване нивата на холестерола.

Щракнете тук, за да купуват AcaiPlus от официалния сайт

Е плодовете добре да ви помогне да губят тегло?

Когато плодовете се използват заедно със здравословна диета, те могат да помогнат за насърчаване на загуба на тегло чрез увеличаване на бавен метаболизъм и увеличаване енергия. Антиоксиданти, витамини, мастни киселини и други ползи за здравето, в плодовете от acai палми са по-безопасни, отколкото много от диетични продукти, които се използват в загуба на тегло и нямат проблеми със здравето ефекти.

Има ли истина на измамата на загуба на тегло?

По-добро бизнес бюро каза, че потребителите са били conned в приемането на безплатни мостри на тези добавки за отслабване, която включва клиента се регистрирали в месечна диета и фитнес услуга консултации. Клиентите не са били в състояние да видите условията на споразумението преди попълване на тяхната информация да получат безплатна проба. Лицето след това е натоварен скъпи месечна такса за тази услуга. Един от другите части на това е използвал телевизионни личности като Опра и Рейчъл Рей, които казват, че сайтовете не са разрешение да ги използват. Предложение от BBB е да прочетете условията за ползване в долната част на страницата и да бъдете внимателни, когато използвате цифров подпис.

Има ли тя да помогне предотврати рак?

Голямо количество антиоксиданти, съдържащи се в зърната може да помогне за борба свободните радикали в тялото, които са били свързани в изследвания с принос към рак.

Има ли тя да помогне предотвратяване на сърдечни заболявания?

Зърната може да помогне за предотвратяване на сърдечни заболявания, тъй като на Омега мастни киселини, антиоксиданти и витамини С и Е да помогне на тялото да функционира по-добре и те ще помогнат за подобряване на кръвообращението. Това ще означава, че сърцето не е необходимо да работят като трудно.

Щракнете тук, за да купуват AcaiPlus от официалния сайт

Може ли тези плодове помогне предотвратяване на стареене?

Консумирани редовно свойствата в плода може да помогне на кожата, бъдат здрави във външния вид, защото тя е се грижи от отвътре навън. Има козметика, които използват масло от плодове, за насърчаване на здравето от външната страна на тялото. Тези плодове имат 10 пъти размера на антиоксиданти от червено грозде и също така съдържа витамин Е, който е известен за насърчаване на здрава кожа и калций. Съдържанието на мастни киселини в плода помага да проникнат клетъчната мембрана направи suppler кожата.

Дали използвате Acai плодове насърчаване на повече енергия?

Антиоксиданти, витамини и мастни киселини работят по начин, в тялото, които ще ви помогне да осигури енергия, която е истинска енергия, за разлика от това, което е получено от кофеин или енергийни напитки. Тези, които ще предоставят изблик на енергия, която ще продължи за кратък период от време, но предоставяне на тялото с основни хранителни вещества ще осигури енергия на ден.

Може да увеличи метаболизма?

Да, свойствата в плода може да увеличи метаболизма по начин, който е здрав и това е защо тя също може да помогне за насърчаване на загуба на тегло. Повишен метаболизъм, ще означава, че консумират храни ще се обработват по-бързо и това ще доведе до по-малко мазнини, се съхранява от органа.

Се подобри циркулацията на кръвта?

Това е възможно, че високите антиоксидант нива в плода може да помогне за подобряване на кръвообращението, тъй като това е от съществено значение за тялото да има антиоксиданти да регулира циркулацията на кръвта в тялото. Плодовете съдържат антоцианини и проучванията показват, че това помага за защита на тялото от окисление на LDL и защитава целостта на ендотелните клетки, които линия на стените на кръвоносните съдове. Те също помагат за поддържане на целостта на капилярите и това води до по-добра циркулация в тялото.

Щракнете тук, за да купуват AcaiPlus от официалния сайт