Чували ли сте за acai Бери? Искате ли да научите повече за ползите за здравето на acai плодове и ягодоплодни сок? Acai плодове са силно, изтъквани от търговци, които казват, че това е един от най-елитните супер храни с анти-стареене и тегло загуба свойства. Някои производители използват acai плодове в козметиката и продукти за красота. Но научни изследвания подкрепа на тези твърдения на acai обезщетения?

Какво е acai Бери?

Acai Бери е плодове, червеникав, лилав инча дълго. Тя идва от acai палмово дърво (Euterpe oleracea), който е роден в Централна и Южна Америка.

Изследване на acai Бери е съсредоточена върху дейността му антиоксидантно възможни. Теоретично тази дейност може да помогне за предотвратяване на болести, причинени от оксидативен стрес като сърдечни заболявания и рак.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери хапчета

В acai Бери е здравословно?

Acai съдържа няколко вещества, наречени антоцианини и флавоноиди.

Думата антоцианин идва от две гръцки думи, означаващи растение и син. Антоцианините са отговорни за червено, лилаво и синьо нюанси в много плодове, зеленчуци и цветя. Храни, които са най-богатите в антоцианини — като боровинки, червено грозде, червено вино, както и acai — са много силно оцветени, вариращи от Дийп Пърпъл до черно.

Антоцианини и Флавоноидите са мощни антиоксиданти, които помагат за защита на тялото срещу стресови фактори на живота. Те също играят роля в система за защита на клетките на тялото. Свободните радикали са вредни странични продукти, произведени от организма. Хранене диета, богата на антиоксиданти може да попречи с остаряването и процеса на болестта чрез неутрализиране на свободните радикали.

Чрез намаляване на разрушителната сила на свободните радикали, антиоксиданти може да намали риска от някои заболявания, като сърдечни заболявания и рак.

Там са известни ползи за здравето на acai плодове?

Някои изследвания показват, че acai плодове пулп е с много висок антиоксидантен капацитет с още повече антиоксидант съдържание от червена боровинка, Малина, къпина, ягода или боровинки. Проучванията са в ход, макар и журито е все още навън.

Хората ядат acai плодове за справяне с различни здравни условия. Но досега, acai плодове са не зная здраве полза, която е по-различно от това на други подобни плодове.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери хапчета

Може ли загуба на тегло на acai плодове тласък?

Учените се научи повече за функционалната сила на супер храни, като acai Бери. Въпреки, че acai е изтъквани в някои продукти за отслабване, няколко проучвания са тествани в полза на acai за насърчаване на загуба на тегло.

За сега много изследвания подкрепя ядат диета, богата на антиоксиданти. Няма съмнение, че плодове и други плодове са основна част от всяка здравословна диета, насърчаване на загуба на тегло. На журито все още за това, дали има нещо специално за acai на способността да хвърли излишните килограми.

Защо acai плодове се използват в продукти за красота?

Някои козметика и красота продукти съдържат acai масло в списъка на съставките. Това е защото acai масло е източник на власт на антиоксиданти.

Проучванията показват, че acai масло може да бъде безопасна алтернатива на други тропически масла, използвани в козметични продукти, като лицето и крем, против стареене на кожата терапии, шампоани и балсами и други продукти. Когато acai масло се обработва и съхранява дългосрочна, на антиоксидант нива остават високи.

Acai плодове и acai сок имате някакви странични ефекти?

Ако има цветен прашец алергии или имат известна свръхчувствителност към acai или подобни плодове, може да искате да избегнете този плод. Когато се яде в умерени количества, обаче, acai е вероятно безопасно.

Щракнете тук, за да купя чисто Acai Бери хапчета