Acai bogyók származik egy pálmafa, Dél-Amerikában. Míg egy hagyományos ételeket az évszázadok során, valamint a kezelés a hasmenés Acai nemrégiben vált népszerűvé az USA-ban feltételezett egészségügyi előnyei miatt.

Miért az emberek, hogy a Acai?

Acai bogyók tartalmaz számos anyag, amely növeli az egészségügyi. Az egyik, Acai bogyó úgy tűnik, hogy nagyon magas az antioxidáns-hasonló áfonya, de magasabb, mint a fekete áfonya, szamóca és más gyümölcsök. A laboratóriumi vizsgálatok antioxidánsok úgy tűnik, hogy védi a sejteket a károsodástól, hogy vezethet betegségek, mint a rák, amellett, hogy esetleg közvetlenül gátolja a bizonyos típusú rákos. Acai bogyók anyagok csökkentik a gyulladást, és esetleg lassulni a rákos sejtek terjedését. Is néhány laboratóriumi tanulmányok Acai kivonat vezetett pozitív hatásai az erek, hogy hasznos lehet sok különböző orvosi feltételek.

Acai bogyók is tartalmazó egészséges zsírsavak, mint az olajsav, egyik található olívaolaj azonos olajok.

Azonban a potenciális előnyei Acai előzetes laboratóriumi vizsgálatokon alapuló. Eddig nem tudjuk, hogy Acai meg lehetséges egészségügyi előnyei az emberek mértékét.

Acai adtak el, mint étrend-kiegészítő feltételek, mint a magas koleszterinszint, szív problémák, allergiák és a rák. Ezek a felhasználások Acai nem bizonyított.

Kattints ide vásárlás Pure Acai Berry diéta pirula

Mennyi Acai kell venni?

Míg acai nem bizonyított kezelés, van egy hosszú története használata a hagyományos orvoslás, melyik felajánl egy megfelelő vezető néhány használ.

Tud kap Acai természetes élelmiszerek?

Acai gyümölcs egy közös élelmiszer bizonyos részein Dél-Amerikában. Az USA-ban rendelkezésre áll néhány egészségügyi élelmiszer-áruházak és szupermarketek. Acai is egy összetevő a néhány gyümölcslevek, italok, szeszes italok, zselék, fagylaltok és más élelmiszerek. Azt is használják, mint egy természetes ételfesték.

Kattints ide vásárlás Pure Acai Berry diéta pirula

Mik a kockázatok figyelembe Acai?

  • Mellékhatások. Amikor enni, mint egy élelmiszer, Acai úgy tűnik, hogy biztonságos legyen. Mivel nem voltak jól ismert, a tipikus mellékhatások a Acai kiegészítők nem ismertek.
  • Kockázatok. -A ‘ lehetséges, hogy Acai váltják ki, illetve rontja a duzzanat, magas vérnyomás, fekély vagy bélrendszeri vérzés. Használata Acai, ellenőrizze az orvos előtt szerzés egy MRI, mert van lehetőség ez tudna megakadályoz-val a teszt.
  • Kölcsönhatások. Ha bármilyen gyógyszert rendszeresen, beszéljen orvosával, mielőtt használni kezdi az Acai kiegészítők. Ők tudna egymásra hat-val recept nélkül kapható szerekkel, mint az ibuprofen és más NSAID fájdalomcsillapítók, mint a receptre kapható gyógyszerek a fájdalom. Ne szedje a Acai nélkül első beszélt orvosával, ha Önt a rák elleni gyógyszerek, mert tudta blokkolni azok hatékonyságát. Ne használja a Acai, valamint más antioxidáns-kiegészítők orvosa beleegyezése nélkül.

Ha Acai bogyók élelmiszer evett, úgy tűnik, biztonságos. De Acai kiegészítők biztonsággal kapcsolatos bizonyítékok hiánya miatt nem ajánlott gyermekek számára, vagy a nők, akik terhes vagy szoptat.

Kattints ide vásárlás Pure Acai Berry diéta pirula