Acai, är en Palm som är vitt spridd i området norra Sydamerika. Dess bär används för att göra medicin.

Människor använder acai för artros, högt kolesterol, Erektil dysfunktion (ED), viktförlust och fetma, avgiftning, och förbättra allmänna hälsa. Acai popularitet i Nordamerika efter som främjas av Dr. Nicholas Perricone som en Superfood för ålder-trotsar skönhet på the Oprah Winfrey show.

Som livsmedel äts acai berry råa och en juice. Saften används också kommersiellt som dryck och glass, gelé och likörer.

I tillverkningsindustrin används acai berry som en naturlig lila livsmedel färgämne.

Hur fungerar det?

Acai innehåller kemikalier som är antioxidanter. Antioxidanter tros skydda kroppen cellerna från de skadliga effekterna av kemiska reaktioner med syre (oxidation). Enligt viss forskning har acai mer antioxidant innehåll än Tranbär, hallon, blackberry, jordgubbar eller blåbär.

Klicka här för att köpa ren Acai Berry Diet piller

Otillräckliga bevis för:

  • Artrit.
  • Högt kolesterol.
  • Förbättra allmänna hälsa.
  • Andra villkor.

Fler bevis behövs för att betygsätta effektiviteten av acai.

ACAI biverkningar & säkerhet

Det finns inte tillräckligt med information för att veta om acai är säker. Om du är gravid eller ammande, är det bäst att stanna på den säkra sidan och undvika användning.

Dricka rå acai juice har kopplats till utbrott av en sjukdom som kallas amerikansk trypanosomiasis eller Chagas sjukdom.

ACAI dosering

Den lämpliga dosen av acai beror på flera faktorer som användarens ålder, hälsa och flera andra villkor. För tillfället finns det inte tillräckligt vetenskaplig information för att avgöra ett lämpligt antal doser för acai. Tänk på att naturliga produkter är inte alltid nödvändigtvis säkra och doser kan vara viktigt. Glöm inte att följa relevanta anvisningar på produkten etiketter och rådfråga ditt apotek eller läkare eller annan professionell innan du använder vården.

Klicka här för att köpa ren Acai Berry Diet piller

Acai bär hälsofördelar

Acai berry är en druva-liknande frukt skördas från acai palmträd, som är inbyggt i regnskogen i Sydamerika. Acai bär är allmänt marknadsförs som en så kallade super mat, med förespråkare hävdar att de är användbara för olika typer av hälsoproblem, inklusive artrit, cancer, viktminskning, högt kolesterol, Erektil dysfunktion, avgiftning och förbättra allmänna hälsa.

Acai bär kan vara en bra källa till antioxidanter, fiber och hjärtat-hälsosamma fetter. Men forskning om acai bär är begränsad, och påståenden om hälsofördelarna med acai har inte bevisats.

Många frukter förutom acai bär ger antioxidanter och andra näringsämnen som är viktiga för din hälsa. Men om du vill prova acai, kontrollera din lokala hälsokost eller gourmet butiker – acai kan konsumeras råa, i tablettform, i drycker som juice, smoothies och energidrycker eller i andra livsmedel som gelé eller Glass.

Klicka här för att köpa ren Acai Berry Diet piller