Έχετε ακούσει για το acai berry; Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη για την υγεία του acai μούρα και σαρκώδεις χυμό; Acai μούρα άκρως είναι αποδεχτό ότι αποτέλεσε υπεύθυνους μάρκετινγκ που λένε είναι μία από τις ελίτ σούπερ τρόφιμα με ιδιότητες απώλεια anti-aging και βάρος. Ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν acai μούρα, καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Αλλά επιστημονικές μελέτες υποστήριξη αυτών των ισχυρισμών του acai οφέλη;

Τι είναι το acai berry;

Το acai berry είναι μια ίντσα-μακράς καστανές, μοβ φρούτων. Προέρχεται από το acai Φοίνικας (Ευτέρπη oleracea), που είναι εγγενείς στην Κεντρική και Νότια Αμερική.

Έρευνα σχετικά με το acai berry επικέντρωσε τις δραστηριότητές του δυνατό αντιοξειδωτικό. Θεωρητικά, αυτή η δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει εμποδίσει ασθένειες που προκαλούνται από οξειδωτική καταπόνηση όπως οι καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν καθαρής Acai Berry δίαιτα χάπι

Το acai berry είναι υγιής;

Acai περιέχει διάφορες ουσίες που ονομάζονται Φλούδας και φλαβονοειδή.

Η λέξη anthocyanin προέρχεται από δύο ελληνικές λέξεις, δηλαδή φυτών και μπλε. Φλούδας είναι υπεύθυνος για το κόκκινο, το μοβ και μπλε αποχρώσεις σε πολλά φρούτα, λαχανικά και άνθη. Τρόφιμα που είναι πλουσιότερη σε Φλούδας — όπως Μύρτιλλα, κόκκινα σταφύλια, κόκκινο κρασί και acai — είναι πολύ έντονα χρωματισμένα, κυμαίνονται από βαθύ μωβ έως μαύρο.

Φλούδας και τα φλαβονοειδή είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύει το Σώμα ενάντια διεπιστημονικού της ζωής του. Παίζουν επίσης ρόλο στο σύστημα προστασίας κυττάρων του οργανισμού. Ελεύθερες ρίζες είναι επιβλαβείς υποπροϊόντα που παράγονται από τον οργανισμό. Τρώγοντας μια δίαιτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά μπορεί να παρεμβαίνει με τη γήρανση και την ασθένεια διαδικασία από εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.

Από εξασθένηση της καταστροφικής δύναμης των ελεύθερων ριζοσπαστών, αντιοξειδωτικά μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος ορισμένων ασθενειών, όπως οι καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο.

Εκεί είναι γνωστά τα οφέλη για την υγεία του acai μούρα;

Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι πολτό φρούτων acai έχει αντιοξειδωτικές πολύ υψηλή χωρητικότητα με ακόμα μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες από cranberry, βατόμουρο, blackberry, φράουλα ή Στιγμάτωση. Μελέτες συνεχίζονται, όμως, και η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω.

Οι άνθρωποι τρώνε το acai μούρα για την αντιμετώπιση διαφόρων υγειονομικών όρων. Αλλά μέχρι στιγμής, acai μούρα έχουν κανένα όφελος για την υγεία γνωστά κάθε διαφορετική από εκείνη των άλλων παρόμοιων φρούτα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν καθαρής Acai Berry δίαιτα χάπι

Να acai μούρα ώθηση απώλεια βάρους;

Οι επιστήμονες να μάθουν περισσότερα για τη λειτουργική εξουσία του σούπερ τροφές, όπως το acai berry. Μολονότι το acai είναι αποδεχτό ότι αποτέλεσε σε ορισμένα προϊόντα απώλειας βάρους, λίγες μελέτες έχουν δοκιμαστεί το όφελος του acai στην προώθηση της απώλειας βάρους.

Για τώρα, πάρα πολύ έρευνα υποστηρίζει ότι τρώγοντας μια δίαιτα πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μούρα και άλλα φρούτα είναι ένα βασικό μέρος κάθε υγιεινού διαιτολογίου προώθηση της απώλειας βάρους. Η κριτική επιτροπή του ακόμα έξω για το αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σχετικά με την ικανότητα του acai να ρίξει περίσσεια λίρες.

Γιατί χρησιμοποιούνται acai μούρα σε προϊόντα ομορφιάς;

Ορισμένα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς περιέχουν acai πετρελαίου στον κατάλογο συστατικών. Αυτό είναι επειδή πετρελαίου acai είναι ένα κομβικό σημείο για τα αντιοξειδωτικά.

Μελέτες δείχνουν ότι acai πετρελαίου μπορεί να είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση σε άλλα τροπικά λάδια που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ομορφιάς όπως προσώπου και κρέμες Σώματος, θεραπείες anti-aging δέρματος, σαμπουάν και κοντίσιονερς και άλλα προϊόντα. Όταν acai πετρελαίου σε επεξεργασία και αποθηκεύονται μακροπρόθεσμα, τα επίπεδα αντιοξειδωτικών παραμένουν υψηλά.

Acai μούρα και χυμό acai διαθέτουν τυχόν παρενέργειες;

Αν έχετε αλλεργίες γύρη ή έχουν μια γνωστή υπερευαισθησία σε acai ή παρόμοια μούρα, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε αυτού του φρούτου. Όταν καταναλώνονται σε μέτριες ποσότητες, όμως, το acai είναι πιθανό ασφαλές.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν καθαρής Acai Berry δίαιτα χάπι