Har du hørt om acai berry? Vil du vide mere om de sundhedsmæssige fordele ved acai bær og berry saft? Acai bær er særdeles udråbt af marketingfolk, der siger det er en af de elite super fødevarer med anti-aging og vægt tab egenskaber. Nogle producenter bruge acai bær i kosmetik og skønhedsprodukter. Men videnskabelige undersøgelser støtter disse påstande acai fordele?

Hvad er acai berry?

Acai berry er en tomme-lange rødlig, violette frugter. Det kommer fra acai palm træet (Euterpe oleracea), som er indfødte til Central- og Sydamerika.

Forskning om acai berry har fokuseret på dens mulige antioxiderende aktivitet. Teorien, at aktiviteten kan forhindre sygdomme forårsaget af oxidative stress som hjertesygdomme og kræft.

Klik her for at købe ren Acai Berry kost pille

Er acai berry sundt?

Acai indeholder flere stoffer kaldet Anthocyaniner (drueskalsfarve) og Flavonoider.

Ordet Antocyanin kommer fra to græske ord betyder plante og blå. Anthocyaniner (drueskalsfarve) er ansvarlig for de røde, lilla og blå nuancer i mange frugter, grøntsager og blomster. Fødevarer, der er rigeste i Anthocyaniner (drueskalsfarve) — som Blåbær, røde druer, rødvin og acai — er meget stærkt farvede, lige fra deep purple til sort.

Anthocyaniner (drueskalsfarve) og Flavonoider er kraftige antioxidanter, der hjælper med forsvare kroppen mod livets stressfaktorer. De spiller også en rolle i kroppens celle beskyttelsessystem. Frie radikaler er skadelige biprodukter fremstillet af kroppen. Spise en kost rig på antioxidanter kan kollidere med aldring og sygdom processen ved at neutralisere frie radikaler.

Antioxidanter kan reducere risikoen for visse sygdomme, hjertesygdomme og kræft ved at mindske den ødelæggende effekt af frie radikaler.

Kendes der sundhedsmæssige fordele ved acai bær?

Nogle undersøgelser viser, at acai frugten papirmasse har en meget høj antioxidant kapacitet med endnu mere indhold af antioxidanter end cranberry, hindbær, blackberry, jordbær eller Blåbær. Undersøgelser er løbende, men, og juryen er stadig ud.

Folk spiser acai bær for at løse forskellige sundhedsmæssige betingelser. Men hidtil har acai bær har ingen kendte sundhed fordel, der er anderledes end for andre lignende frugter.

Klik her for at købe ren Acai Berry kost pille

Kan acai bær boost vægttab?

Forskere lærer mere om super levnedsmidler, såsom acai berry funktionelle magt. Selvom acai er udråbt i nogle vægt tab produkter, har få undersøgelser testet fordelen ved acai fremmer vægttab.

Masser af forskning understøtter nu spise en kost rig på antioxidanter. Der er ingen tvivl om at bær og andre frugter er en central del af enhver sund kost fremmer vægttab. Juryen stadig ud om, hvorvidt der er noget specielt om acai’s evne til at kaste overskydende pund.

Hvorfor er acai bær anvendes i skønhedsprodukter?

Nogle kosmetik og skønhedsprodukter indeholder acai olie på ingrediens listen. Det skyldes, at acai olie er et kraftcenter for antioxidanter.

Undersøgelser viser, at acai olie kan være et sikkert alternativ til andre tropiske olier, der anvendes i skønhedsprodukter som ansigtsbehandling og organ cremer, anti-aging hud terapier, shampoo og jordbehandlingsmidler, og andre produkter. Når acai olie er behandles og lagres på langt sigt, stadig de antioxiderende høj.

Har acai bær og acai saft eventuelle bivirkninger?

Hvis du har pollen allergi eller have en kendt overfølsomhed acai eller lignende bær, kan du undgå denne frugt. Når spises i moderate mængder, men er acai sandsynligt sikkert.

Klik her for at købe ren Acai Berry kost pille