Τι είναι το Acai Berry;

Το Acai είναι ένα μοβ μαλακών απύρηνων καρπών που μπορεί μόνο να βρεθεί στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Ο καρπός μεγαλώνει βαθιά στη ζούγκλα σε φοίνικες που συχνά στέκονται πάνω από 25 μέτρα ύψος.

Τι είναι το Acai Berry;

Acai Berry είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη Ωμέγα 3, 6 και 9, καθώς και βιταμίνες Α, C, E, B1, B2 και B3, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, χαλκό και ψευδάργυρο.

Γιατί είναι υγιή Acai Berry;

Acai περιέχει ουσίες αποκαλούμενες Φλούδας και φλαβονοειδή. Φλούδας είναι υπεύθυνοι για το μωβ χρώμα του Acai μούρα. Φλούδας μπορούν επίσης να βρεθούν σε άλλες darkpurple ή μαύρα φρούτα όπως Μύρτιλλα ή κόκκινα σταφύλια.

Φλούδας και τα φλαβονοειδή είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τον οργανισμό κατά των εξωτερικών τονίζει. Παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στο κελί προστασία διεργασίες.

Μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και, από εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά στην καταπολέμηση ορισμένων ασθενειών. Από εξασθενεί την καταστρεπτική δύναμη των ελεύθερων ριζοσπαστών, αντιοξειδωτικά μπορεί να σας βοηθήσει μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων και ορισμένων μορφών καρκίνου.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το AcaiPlus από το επίσημο site

Πως υποστηρίζει το Acai Berry απώλεια βάρους;

Χημικές ουσίες που περιέχονται σε Acai Berry επιτάχυνση μεταβολισμού, μείωση της όρεξης και τόνωση ενέργειας. Αύξηση της ενέργειας είναι ένα σημαντικό μέρος της κάθε θεραπείας απώλεια βάρους καθώς σας επιτρέπει να κάνουν περισσότερη σωματική δραστηριότητα.

Ποια συμπλήρωμα διατροφής που περιέχουν Acai Berry αξίζει μια προσπάθεια;

Acai Berry, η ίδια έχει ισχυρό αδυνάτισμα ιδιότητες. Ωστόσο, το Acai Berry μπορεί να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικοί όταν συνδυαστούν με άλλα συστατικά που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους.

Εάν σχεδιάζετε να ενισχύσει σας θεραπεία απώλειας βάρους με Acai Berry, προτείνουμε τη χρήση AcaiPlus, επειδή περιέχει όχι μόνο το Acai berry, αλλά και άλλων συστατικών που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους.

Κοινή Acai Berry ερωτήσεις και απαντήσεις

Τι είναι το Acai Berry;

Πρόκειται για ένα κοκκινωπό μοβ φρούτων που αναπτύσσεται σχετικά με το acai Φοίνικας και είναι εδώ και καιρό περίπου μιας ίντσας. Το δέντρο είναι εγγενής στην Κεντρική και Νότια Αμερική και είναι μία από τις πιο κοινές θέσεις που το δέντρο βρίσκεται στη λεκάνη του Αμαζονίου.

Τι κάνει το υγιές αυτό Berry?

Τα μούρα αποτελούν μια «superfood,» λόγω πούλπας μαλακών απύρηνων καρπών που γεμίζεται με ένα τεράστιο ποσό αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και λιπαρά οξέα.

Τι τύπο του αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιταμίνες είναι το Acai μούρα;

Εκεί υψηλά ποσά αντιοξειδωτικά, ελαϊκό οξύ, λινελαϊκά οξέα που είναι Ωμέγα λιπαρά οξέα, ασβέστιο, βιταμίνες C, E, D και K.

Μπορεί να τα μούρα είναι Found και τρώγεται φρέσκο;

Τρώει το acai μούρα νωπά, χωρίς να ζουν σε μια περιοχή όπου μεγαλώνουν τα δέντρα είναι αδύνατο. Τα μούρα είναι ευπαθή προϊόντα που πρέπει να τρώγονται εντός 24 ωρών μετά την επιβίβαση. Αντίθετα οι καρποί βρίσκονται πάγωμα αποξηραμένα, σε σκόνη και σε συμπληρώματα διατροφής.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το AcaiPlus από το επίσημο site

Είναι καρπός αυτού ως καλή κατάσταση ως Μύρτιλλα;

Αυτά τα μούρα είναι όσο πιο υγιεινά ως Μύρτιλλα, δεδομένου ότι έχουν ακόμη περισσότερο την υγεία ιδιότητες, οι οποίες κάνουν, ανώτερη από Μύρτιλλα κατατάσσονται στη διατροφή. Έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό, τι πολλές άλλες μούρα, συμπεριλαμβανομένων cranberry, βατόμουρο, blackberry και φράουλα.

Έχουν υπάρξει μελέτες που έγιναν ή είναι όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα φρούτα τι σκέφτονται;

Έχουν υπάρξει κάποιες μελέτες που έγιναν, με πολλές επικεντρώθηκε σε τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τις διάφορες συνθήκες υγιεινής τα μούρα μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών. Μελέτες έχουν επικεντρωθεί σε κάποιες προϋποθέσεις υγείας επίσης, λόγω των ποσών των λιπαρών οξέων και άλλες ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της υψηλής χοληστερόλης και καρδιακές παθήσεις.

Μπορεί να βοηθήσει χρησιμοποιώντας Acai Berry μειώνουν τη χοληστερόλη;

Οι καρποί έχουν ένα υψηλό επίπεδο της βιταμίνης C και E, και ένα υψηλότερο επίπεδο μονοακόρεστα ελαϊκό οξύ από οποιαδήποτε άλλα τρόφιμα. Έχουν επίσης λιπαρό οξύ, που είναι ουσιώδης για τη βελτίωση της η συνάρτηση cell. Επίσης, περιέχει phytoserols και είναι υψηλό στην ίνα. Όλες αυτές οι ιδιότητες μπορεί να βοηθήσει να βοηθήσει να μειώσει την υψηλή χοληστερόλη. Το ελαϊκό οξύ, που είναι ένα οξύ Ωμέγα-9 μονοακόρεστα και λινελαϊκού οξέος σε πολυακόρεστα Ωμέγα-6 οξέος βοήθεια να μειώσει την LDL χοληστερόλη, ενώ τη διατήρηση υγιών επιπέδων HDL βοηθά στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το AcaiPlus από το επίσημο site

Είναι καλά τα φρούτα για να σας βοηθήσουν χάσετε βάρος;

Όταν οι καρποί χρησιμοποιούνται μαζί με μια υγιεινή διατροφή, μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση απώλεια βάρους με αύξηση αργό μεταβολισμό και την αύξηση της ενέργειας. Τα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, λιπαρά οξέα και άλλα οφέλη υγείας που βρέθηκαν σε ο καρπός από το δέντρο palm acai είναι ασφαλέστερα, από πολλά από τα προϊόντα διατροφής που χρησιμοποιούνται στην απώλεια βάρους και να μην έχουν κακή υγεία επιπτώσεις.

Υπάρχει κάποια αλήθεια για την απάτη απώλεια βάρους;

Το Better Business Bureau είπε ότι ήταν κορόιδεψαν τους πελάτες για να δεχτεί δωρεάν δείγματα συμπληρωμάτων για να χάσετε βάρος, τα οποία περιλαμβάνονται στον πελάτη να υπογράψει σε μια μηνιαία λειτουργία διαβούλευση δίαιτα και καταλληλότητας. Οι πελάτες δεν ήταν σε θέση να δείτε τους όρους της συμφωνίας πριν από τη συμπλήρωση των πληροφοριών τους να λάβουν το δωρεάν δείγμα. Το πρόσωπο που κατηγορήθηκε στη συνέχεια ένα ακριβό μηνιαία χρέωση για αυτήν την υπηρεσία. Ένα από τα άλλα τμήματα του παρόντος χρησιμοποιούσε τηλεόραση προσωπικότητες όπως η Oprah και Rachael Ray, που λένε τους δικτυακούς τόπους δεν είχαν το δικαίωμα τους να τις χρησιμοποιήσουν. Η πρόταση από το BBB είναι να διαβάσετε τους όρους της υπηρεσίας στο κάτω μέρος της σελίδας και να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε μια ψηφιακή υπογραφή.

Δεν βοηθούν πρόληψη καρκίνου;

Το υψηλό ποσό των αντιοξειδωτικά που περιέχονται στον καρπό μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών στον οργανισμό, που έχουν συνδεθεί σε μελέτες με συμβάλλουν σε καρκίνο.

Δεν βοηθούν αποτροπή καρδιακών παθήσεων;

Τα μούρα βοηθά στην αποτροπή καρδιακών παθήσεων, από το Ωμέγα λιπαρά οξέα, τα αντιοξειδωτικά και βιταμίνες C και E, μπορεί να βοηθήσει το Σώμα να λειτουργήσει καλύτερα και θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η κυκλοφορία. Αυτό θα σημαίνει ότι η καρδιά χρειάζεται να λειτουργούν ως σκληρό.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το AcaiPlus από το επίσημο site

Μπορεί αυτά τα μούρα βοήθεια πρόληψη τίτλων;

Καταναλώνονται σε τακτική βάση τις ιδιότητες στον καρπό μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να υγιή εμφάνιση, επειδή αυτό είναι φροντίζονται από μέσα προς τα έξω. Υπάρχουν καλλυντικών προϊόντων που χρησιμοποιούν το λάδι από το φρούτο, για την προώθηση της υγείας στην εξωτερική πλευρά του Σώματος. Αυτά τα μούρα έχουν 10 φορές το ποσό του αντιοξειδωτικά από τα κόκκινα σταφύλια και επίσης περιέχει βιταμίνη Ε, που είναι γνωστή για την προώθηση της υγιούς δέρματος και ασβέστιο. Η περιεκτικότητα λιπαρών οξέων στον καρπό σας βοηθά να διαπεράσει την κυτταρική μεμβράνη, καθιστώντας το δέρμα suppler.

Does χρησιμοποιώντας Acai μούρα προώθηση περισσότερη ενέργεια;

Τα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα που λειτουργούν με τρόπο στο Σώμα που θα σας βοηθήσουν να παρέχει ενέργεια που είναι πραγματική ενέργειας, σε αντίθεση με ό, τι προέρχεται από την καφεΐνη ή ενέργειας ποτών. Αυτές θα παρέχουν καταιγισμός της ενέργειας που θα διαρκέσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά παρέχουν στον οργανισμό με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες θα παράσχει μακρά ημέρα ενέργειας.

Μπορεί να σε αύξηση μεταβολισμού;

Ναι, τις ιδιότητες στον καρπό να αυξήσουν μεταβολισμό κατά τρόπον ώστε να είναι υγιή και αυτός είναι ο λόγος μπορεί επίσης να βοηθήσει να προωθήσει την απώλεια βάρους. Αύξηση μεταβολισμού, θα σημαίνει ότι οι τροφές που καταναλώνονται θα υφίστανται επεξεργασία γρηγορότερα και που θα οδηγήσει σε λιγότερο λίπος που αποθηκεύονται από τον οργανισμό.

Αυτό βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος;

Είναι πιθανό ότι τα υψηλά αντιοξειδωτικά επίπεδα στον καρπό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, δεδομένου ότι είναι απαραίτητο για τον οργανισμό να έχει αντιοξειδωτικά να ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος στο Σώμα. Οι καρποί περιέχουν Φλούδας και μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό βοηθά στην προστασία του οργανισμού από την οξείδωση της LDL και προστατεύει την ακεραιότητα της την endothelial κύτταρα που γεμίζουν τους τοίχους αγγείο. Συμβάλλουν επίσης στη διατήρηση της ακεραιότητας τριχοειδή και που οδηγεί σε καλύτερη κυκλοφορία στο Σώμα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το AcaiPlus από το επίσημο site