Heb je gehoord over de acai berry? Wilt u meer weten over de gezondheidsvoordelen van acai bessen en bessen sap? Acai bessen zijn zeer geworven door marketeers die zeggen dat het een van de elite super voedingsmiddelen met anti-veroudert en gewicht verlies eigenschappen. Sommige fabrikanten gebruiken acai bessen in cosmetica en producten van de schoonheid. Maar wetenschappelijke studies ondersteunen deze claims van acaibes voordelen?

Wat is de acai berry?

De acaibes is een inch lange rode, paarse vrucht. Het komt uit de acai palmboom (Euterpe oleracea), die afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika is.

Onderzoek op de acai berry is gericht op de mogelijke anti-oxidant activiteit. Theoretisch, kan deze activiteit helpen voorkomen van ziekten veroorzaakt door oxidatieve stress, zoals hart-en vaatziekten en kanker.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil

Is de acai berry gezond?

Acai bevat verschillende stoffen genaamd anthocyanen en flavonoïden.

Het woord anthocyanin komt van twee Griekse woorden betekenis plant en blauw. Anthocyanen zijn verantwoordelijk voor de rode, paarse en blauwe tinten in vele vruchten, groenten en bloemen. Voedingsmiddelen die rijkste in anthocyanen zijn — zoals bosbessen, rode druiven, rode wijn en acai — zijn zeer sterk gekleurde, variërend van deep purple naar zwart.

Anthocyanen en flavonoïden zijn krachtige antioxidanten die helpen het lichaam tegen life’s stressoren verdedigen. Zij spelen ook een rol in het lichaam van de cel beschermingssysteem. Vrije radicalen zijn schadelijke bijproducten geproduceerd door het lichaam. Eten van een dieet rijk aan antioxidanten kan interfereren met veroudering en het ziekteproces door vrije radicalen te neutraliseren.

Door de vermindering van de vernietigende kracht van vrije radicalen, kunnen antioxidanten helpen het risico van sommige ziekten, zoals hart-en vaatziekten en kanker.

Zijn er voordelen voor de gezondheid van acai bessen bekend?

Sommige studies tonen aan dat acai vruchtvlees een zeer hoge anti-oxidant capaciteit met nog meer anti-oxidant inhoud dan cranberry, framboos, blackberry, aardbei of bosbes heeft. Studies zijn lopende, hoewel, en de jury is nog steeds uit.

Mensen eten acai bessen aan verschillende gezondheidsvoorschriften. Maar tot nu toe, acai bessen hebben geen bekende gezondheid ten goede komen dat is anders dan die van andere soortgelijke vruchten.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil

Kan acai bessen boost weight loss?

Wetenschappers zijn het leren van meer over het functionele vermogen van super voedingsmiddelen, zoals de acai bessen. Hoewel acai wordt geworven in sommige gewichtsverlies producten, hebben weinig studies de voordelen van acai getest bij de bevordering van gewichtsverlies.

Voor nu, veel van het onderzoek ondersteunt het eten van een dieet rijk aan antioxidanten. Er is geen twijfel dat bessen en andere vruchten zijn een essentieel onderdeel van een gezond dieet bevordering van gewichtsverlies. De jury nog uit over de vraag of er is iets bijzonders over acai de mogelijkheid om bovenmatige ponden schuur.

Waarom zijn acai bessen gebruikt in producten van de schoonheid?

Sommige cosmetica en beauty producten bevatten acai olie in de lijst van ingrediënten. Dat komt omdat de acai olie is een powerhouse van anti-oxidanten.

Studies tonen aan dat acai olie een veilig alternatief voor andere tropische oliën die worden gebruikt in producten van de schoonheid zoals gezicht en lichaam crèmes, Anti-veroudert huid therapieën, shampoos en conditioners en andere producten kan worden. Wanneer acai olie wordt verwerkt en op lange termijn opgeslagen, de anti-oxidant ligt nog altijd hoog.

Acai bessen en acai sap hebben geen bijwerkingen?

Als u stuifmeel allergieën hebt of een bekende overgevoeligheid voor acai of soortgelijke bessen hebben, kunt voorkomen dat deze vrucht. Toen gegeten in matige hoeveelheden, hoewel, is acai waarschijnlijk veilig.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil