Acai, er en Palme, som er vidt udbredt i den nordlige del af Sydamerika. Dens bær der bruges til medicin.

Folk bruge acai for slidgigt, højt kolesteroltal, impotens (ED), vægttab og fedme, detoksificering og for forbedring af den generelle sundhed. Acai popularitet i Nordamerika efter fremmes ved Dr. Nicholas Perricone som en Superfood for alder-trodser skønhed på the Oprah Winfrey show.

Som en fødevare spises acai berry rå og som en saft. Saften bliver også brugt kommercielt som en drik, ice cream, gelé og likør.

I fremstillingsindustrien bruges acai berry som en naturlig lilla fødevarer farvestof.

Hvordan fungerer det?

Acai indeholder kemikalier, som er antioxidanter. Antioxidanter menes at beskytte kroppen celler fra de skadelige virkninger af kemiske reaktioner med ilt (oxidation). Ifølge nogle undersøgelser har acai mere antioxidantiske indhold end cranberry, hindbær, blackberry, jordbær eller Blåbær.

Klik her for at købe ren Acai Berry kost pille

Utilstrækkeligt bevis for:

  • Arthritis.
  • Højt kolesteroltal.
  • Forbedring af den generelle sundhed.
  • Andre betingelser.

Flere beviser er nødvendige for at bedømme effektiviteten af acai.

ACAI bivirkninger & sikkerhed

Der er ikke tilstrækkelige oplysninger til at vide om acai er sikker. Hvis du er gravid eller ammende, er det bedst at bo på den sikre side og undgå at bruge.

Drikke rå acai saft har været forbundet med udbrud af en sygdom kaldet amerikansk trypanosomiasis eller Chagas sygdom.

ACAI dosering

Acai passende dosis afhænger af flere faktorer såsom brugerens alder, helbred og flere andre betingelser. På dette tidspunkt er der ikke tilstrækkelige videnskabelige oplysninger til at bestemme en passende vifte af doser til acai. Husk på at naturlige produkter ikke altid nødvendigvis sikker og dosering kan være vigtige. Husk at Følg relevante anvisningerne på produktet etiketter og kontakt din farmaceut eller læge eller andre sundhedsmedarbejder før du bruger.

Klik her for at købe ren Acai Berry kost pille

Acai bær sundhedsmæssige fordele

Acai berry er en drue-lignende frugt høstet fra acai palmetræer, som er hjemmehørende regnskove i Sydamerika. Acai bær er bredt udråbt som en såkaldt super mad, med fortalerne hævder, at de er nyttige til en række sundhedsmæssige betænkeligheder, herunder gigt, kræft, vægttab, højt kolesteroltal, impotens, detoksificering og forbedring af den generelle sundhed.

Acai bær kan være en god kilde til antioxidanter, fiber og hjerte-sunde fedtstoffer. Men forskning om acai bær er begrænset, og påstande om de sundhedsmæssige fordele ved acai ikke har bevist.

Mange frugter udover acai bær indeholder antioxidanter og andre næringsstoffer, som er vigtige for din sundhed. Men hvis du ville gerne prøve acai, kontrollere din lokale sundhed mad eller gourmet butikker — acai kan fortæres rå, i tabletform, i drikkevarer som saft, smoothies eller energidrikke eller i andre fødevarer som gelé eller is.

Klik her for at købe ren Acai Berry kost pille