Acaí bessen afkomstig zijn van een palmboom in Zuid-Amerika. Terwijl een traditionele voeding er voor eeuwen, evenals een behandeling van diarree, is acaí onlangs populair geworden in de VS vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen.

Waarom nemen mensen acaí?

Acaí bessen bevatten een aantal stoffen die de gezondheid kan bevorderen. Voor een, acaí bessen lijken te hebben zeer hoge niveaus van antioxidanten — vergelijkbaar met veenbessen, maar hoger dan bosbessen, aardbeien, en andere vruchten. Antioxidanten lijken in lab studies, cellen beschermen tegen schade die tot ziekten zoals kanker leiden kan, naast de eventueel rechtstreeks remming van de groei van sommige vormen van kanker. Stoffen in acaí bessen kunnen verminderen ontsteking en de verspreiding van kankercellen eventueel zou kunnen vertragen. Ook, sommige lab studies van acaí fragmenten geleid tot positieve effecten op de bloedvaten die nuttig zijn voor veel verschillende medische voorwaarden zou kunnen zijn.

Acaí bessen bevatten ook een gezonde vetzuren, zoals oliezuur, een van de dezelfde oliën gevonden in olijfolie.

Echter, de potentiële voordelen van acaí zijn gebaseerd op voorlopige lab studies. Tot nu toe, weten we niet de omvang van de acaí mogelijk gezondheidsvoordelen in mensen.

Acaí is verkocht als een voedingssupplement voor aandoeningen zoals hoge cholesterol, hartproblemen, allergieën en kanker. Dit gebruik van acaí is onbewezen.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil

Hoeveel acaí zou u nemen?

Terwijl acaí een onbewezen behandeling is, heeft het een lange geschiedenis van gebruik in de traditionele geneeskunde, met een passende gids voor enkele van de toepassingen.

Kun je acaí natuurlijk van voedingsmiddelen?

Acaí vrucht is een gemeenschappelijk voedsel in sommige gebieden van Zuid-Amerika. In de VS, en is beschikbaar in sommige health food winkels en supermarkten. Acaí is ook een ingrediënt in sommige sappen, dranken, likeuren, gelei, ijs en andere voedingsmiddelen. Het wordt ook gebruikt als een natuurlijke voedsel kleuren.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil

Wat zijn de risico’s van het nemen van acaí?

  • Bijwerkingen. Toen gegeten als een levensmiddel, lijkt acaí te zijn veilig. Aangezien ze al niet goed bestudeerde, zijn de typische bijwerkingen van acaí supplementen niet bekend.
  • Risico’s. Het is mogelijk dat acaí kan veroorzaken of verergeren zwelling, hoge bloeddruk, maagzweren, of intestinale bloeden. Als u acaí gebruikt, controleren met een arts voordat u een MRI, want er is een mogelijkheid dat het kan interfereren met de test.
  • Interacties. Als u regelmatig medicatie neemt, praat met uw arts voordat u start met het gebruik acaí supplementen. Ze kunnen in combinatie met over-the-counter drugs zoals ibuprofen en andere NSAID pijnstillers, evenals de drugs van het voorschrift voor pijn. Neem niet acaí zonder eerste spreken met uw arts als u kanker drugs, omdat het hun effectiviteit kan blokkeren. Gebruik geen acaí samen met andere anti-oxidant supplementen zonder de goedkeuring van uw arts.

Als acaí bessen worden gegeten als voedsel, verschijnen ze veilig. Maar gezien het gebrek aan bewijsmateriaal over de veiligheid van acaí supplementen, ze worden niet aanbevolen voor kinderen of voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil