Acai, este un copac de palmier, care este larg distribuit în zona de nord a Americii de Sud. De fructe de padure sunt utilizate pentru a face medicina.

Oamenii folosesc acai pentru osteoartrita, ridicat de colesterol, disfunctia erectila (ED), pierdere în greutate şi de obezitate, detoxifiere şi pentru îmbunătăţirea stării generale de sănătate. Acai a câştigat popularitate în America de Nord după fiind promovat de Dr. Nicholas Perricone ca o super pentru vârstă sfidând frumusete pe Oprah Winfrey show.

Ca un aliment, acai boabe este consumate crude şi ca un suc. Sucul este utilizat în scop comercial ca băutură şi în îngheţată, jeleu şi lichioruri.

În procesul de fabricaţie, acai boabe este utilizat ca un colorant natural alimente violet.

Cum funcţionează?

Acai conţine substanţe chimice care sunt antioxidanti. Antioxidantii sunt gândit pentru a proteja celulele corpului de la efectele dăunătoare ale reacţii chimice cu oxigen (oxidare). După unele de cercetare, acai are mai multe în antioxidanţi decât de afine, zmeura, blackberry, capsuni sau afine.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula

Dovezi insuficiente pentru:

  • Artrita.
  • Ridicat de colesterol.
  • Îmbunătăţirea starea generală de sănătate.
  • Alte condiţii.

Mai multe dovezi este necesar pentru a evalua eficacitatea de acai.

Reacţii adverse ACAI & siguranţă

Nu există suficiente informaţii pentru a şti dacă acai este sigur. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, este mai bine să staţi pe partea de siguranţă şi să evite utilizarea.

Bea suc de acai brut a fost legată de focare de o boală numită American trypanosomiasis sau boala Chagas.

ACAI de dozare

Doză corespunzătoare de acai depinde de mai mulţi factori precum vârsta utilizatorului, sănătate, şi mai multe alte condiţii. În acest moment, nu există suficiente informaţii ştiinţifice pentru a stabili un interval adecvat de doze pentru acai. Ţineţi minte că produsele naturale nu sunt întotdeauna neapărat în condiţii de siguranţă şi doze mari poate fi important. Asiguraţi-vă că urmaţi instrucţiunile relevante pe produs etichetele şi consult farmacistul dumneavoastră sau medic sau alt profesionist înainte de a utiliza de asistenţă medicală.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula

Beneficiile pentru sănătate Acai fructe de padure

Acai boabe este un fruct de struguri, cum ar fi recoltate din palmieri acai, care sunt nativi în pădurile tropicale din America de Sud. Acai fructe de padure sunt larg touted ca un aşa-numitele super-alimente, cu susţinătorii pretinzând că acestea sunt de ajutor pentru o varietate de probleme de sănătate, inclusiv artrita, cancer, pierderea in greutate, colesterol ridicat, disfuncţie erectilă, detoxifiere şi îmbunătăţirea stării generale de sănătate.

Acai fructe de padure pot fi o sursa buna de antioxidanti, fibre şi grăsimi sănătoase pentru inimă. Dar de cercetare pe acai fructe de padure este limitat, şi nu s-au dovedit că cererile despre beneficiile pentru sănătate ale acai.

Multe fructe in afara de acai fructe de padure oferă antioxidanţi şi alţi nutrienţi, care sunt importante pentru sănătatea dumneavoastră. Dar dacă doriţi să încercaţi acai, verifica vă locale de sănătate alimente sau gastronomic magazine-acai pot fi consumate crude, sub formă de comprimate, în băuturi suc, piureuri sau bauturi energizante, sau în alte produse alimentare precum jeleu sau inghetata.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula