Ai auzit despre acai berry? Vrei să ştii mai multe despre beneficiile pentru sănătate ale acai boabe şi suc de boabe? Acai fructe de padure sunt foarte touted de marketing care spun că este unul dintre elita super alimente cu proprietăţi anti-imbatranire şi greutate pierdere. Unii producători utilizarea acai fructe de padure în produsele cosmetice şi produse de frumusete. Dar studiile științifice acceptă aceste afirmaţii de acai beneficiile?

Ce este acai berry?

Acai boabe este un inch lung-roşu, violet fructe. Vine de la copac de palmier acai (Euterpe oleracea), care este originar din centrală şi America de Sud.

Cercetare pe acai berry-a concentrat activitatea antioxidantă posibil. Teoretic, această activitate poate ajuta la prevenirea bolilor cauzate de stresul oxidativ, cum ar fi boli de inima si cancer.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula

Acai boabe este sănătos?

Acai conţine mai multe substanţe numite antociani si flavonoide.

Antociani Cuvântul provine din două cuvinte greceşti sensul de plante şi albastru. Antocianii sunt responsabile pentru nuanţe de roşu, violet şi albastru în multe fructe, legume şi flori. Alimente care sunt bogate în antociani — ca afine, struguri roşii, vin roşu şi acai — sunt foarte puternic colorate, variind de la deep purple la negru.

Antocianii şi flavonoide sunt antioxidanti puternici care ajuta apără organismul împotriva vieţii factorii de stres. Ei au, de asemenea, un rol în sistemul de protecţie a celulelor organismului. Radicalii liberi sunt nocive produse secundare produse de organism. O alimentaţie bogată în antioxidanţi pot interfera cu îmbătrânirea şi procesul de boala de neutralizare a radicalilor liberi.

De diminuarea puterii distructive a radicalilor liberi, antioxidanţii poate ajuta la reducerea riscului de unele boli, cum ar fi boli de inima si cancer.

Nu sunt cunoscute beneficiile pentru sănătate ale acai fructe de padure?

Unele studii arată că pulpa de fructe acai are o capacitate foarte ridicat de antioxidanţi cu antioxidanţi chiar mai mult decât de afine, zmeura, blackberry, capsuni sau afine. Studiile sunt în curs de desfăşurare, deşi, şi juriul este încă afară.

Oamenii mănâncă acai fructe de padure pentru a aborda diferitele condiții de sănătate. Dar până în prezent, acai fructe de padure au nici un beneficiu de sănătate cunoscut, care este diferit decât alte fructe similare.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula

Pot acai fructe de padure impuls pierdere în greutate?

Oamenii de ştiinţă sunt de învăţare mai multe despre puterea funcţionale super alimente, cum ar fi acai boabe. Deşi acai este touted în unele produse pierdere în greutate, câteva studii au testat în beneficiul de acai în promovarea pierdere în greutate.

De acum, o mulţime de cercetare susţine o dieta bogata in antioxidanti. Există nici o îndoială că boabe şi alte fructe sunt o parte esenţială din orice dieta sanatoasa promova pierderea in greutate. Juriul încă pe dacă este ceva special despre acai pe capacitatea de a vărsat excesul de kilograme.

De ce sunt acai fructe de padure folosite în produse de frumusete?

Unele produse cosmetice şi produse de frumusete contin ulei de acai în lista de ingrediente. Că este, deoarece ulei de acai este un powerhouse de antioxidanti.

Studiile arată că acai ulei poate fi o alternativă sigură la alte uleiuri tropicale utilizate în produse de înfrumuseţare precum facial şi corp creme, terapii anti-imbatranire a pielii, şampoane şi balsamuri şi alte produse. Când ulei de acai este prelucrate şi stocate pe termen lung, niveluri antioxidante rămân ridicate.

Acai fructe de padure şi acai suc au efecte secundare?

Dacă aveţi alergii la polen sau au o hipersensibilitate cunoscută la acai sau fructe similare, poate doriţi să evita acest fruct. Atunci când consumate în cantităţi moderate, deşi, acai este probabil sigur.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula