Acai, is een palmboom die wordt op grote schaal verspreid in het noorden van Zuid-Amerika. De bessen worden gebruikt te maken van de geneeskunde.

Mensen gebruiken acai voor artrose, hoog cholesterolgehalte, erectiele dysfunctie (ED), verlies van het gewicht en obesitas, ontgifting, en voor het verbeteren van de algemene gezondheid. Acai populair in Noord-Amerika na wordt bevorderd door Dr Nicholas Perricone als een Superfood voor leeftijd tarten schoonheid op de Oprah Winfrey show.

Als een levensmiddel is de acai berry rauw en als een SAP gegeten. Het SAP wordt ook commercieel gebruikt als een drank en ijs, gelei en likeuren.

In de verwerkende industrie, wordt acaibes gebruikt als een natuurlijke paars voedsel kleurstof.

Hoe werkt het?

Acai bevat chemische stoffen die antioxidanten zijn. Antioxidanten worden verondersteld lichaamscellen beschermen tegen de schadelijke gevolgen van chemische reacties met zuurstof (oxidatie). Volgens wat onderzoek heeft acai meer anti-oxidant inhoud dan cranberry, framboos, blackberry, aardbei of bosbes.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil

Onvoldoende bewijs voor:

  • Artritis.
  • Hoog cholesterolgehalte.
  • Algemene gezondheid verbeteren.
  • Andere voorwaarden.

Meer bewijs nodig is om te beoordelen van de effectiviteit van acai.

ACAI bijwerkingen & veiligheid

Er is niet genoeg informatie om te weten als acai veilig is. Als u zwanger of borstvoeding geven bent, is het best op de veilige kant te blijven en te voorkomen dat gebruik.

Drinken van rauwe acai sap is gekoppeld aan de uitbraken van een ziekte genaamd Amerikaanse Trypanosomiase of de ziekte van Chagas.

ACAI dosering

De juiste dosis van acai is afhankelijk van verschillende factoren zoals de gebruiker leeftijd, gezondheid en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke gegevens om te bepalen van een passend aantal doses voor acai. Houd in gedachten dat natuurlijke producten niet altijd noodzakelijkerwijs veilig zijn en doseringen van belang kunnen zijn. Zorg ervoor dat relevante aanwijzingen te volgen op etiketten en Raadpleeg uw apotheker of arts of andere zorgprofessional alvorens het te gebruiken.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil

Acai bessen voordelen voor de gezondheid

De acaibes is een druif-achtige vrucht geoogst uit de acai palmbomen, die inheems in de regenwouden van Zuid-Amerika zijn. Acai bessen zijn alom aangeprezen als een zogenaamde super voedsel met voorstanders beweren dat ze nuttig voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen zijn, met inbegrip van artritis, kanker, verlies van het gewicht, hoog cholesterolgehalte, erectiele disfunctie, ontgifting en algemene gezondheid verbeteren.

Acai bessen kunnen een goede bron van antioxidanten, vezels en hart-gezonde vetten zijn. Maar onderzoek naar acai bessen beperkt is, en beweringen over de gezondheidsvoordelen van acai nog niet bewezen.

Veel vruchten naast acai bessen bieden antioxidanten en andere voedingsstoffen die belangrijk voor uw gezondheid zijn. Maar als u proberen acai willen zou, controleren uw lokale health food of gastronomische winkels — acai rauw, in tabletvorm, in dranken zoals SAP, smoothies of energy drinks of in andere voedingsproducten zoals gelei of ijs kan worden verbruikt.

Klik hier om te kopen Pure Acai Berry dieetpil