Acai, a pálmafa, amely széles körben elterjedt, Dél-Amerika északi részén. A bogyók használják, hogy gyógyszert.

Ember használja acai, osteoarthritis, magas koleszterinszint, merevedési zavar (ED), fogyás és elhízás, méregtelenítés, és az általános egészség javítása. Után egyre inkább előtérbe kerül, Dr. Nicholas Perricone, mint Észak-Amerika népszerűsége Acai egy szuperétel kora-dacolva a szépség az Oprah Winfrey show.

Az élelmiszer, mint a acai berry nyersen, és mint egy gyümölcslé. A gyümölcslé is használják kereskedelmileg italként és fagylalt, zselé és likőrök.

A gyártás, acai bogyó használják természetes lila élelmiszer színezőanyag.

Hogyan működik?

Acai tartalmaz vegyi anyagok, amelyek antioxidánsok. Antioxidánsokat úgy gondolják, hogy védik a sejtek oxigén (oxidáció) kémiai reakciók káros hatásaitól. Egyes kutatások szerint acai már több antioxidáns tartalma mint áfonya, málna, szeder, eper, vagy áfonya.

Kattints ide vásárlás Pure Acai Berry diéta pirula

Nincs elegendő bizonyíték:

  • Ízületi gyulladás.
  • Magas koleszterinszint.
  • Általános egészség javítása.
  • Egyéb feltételek.

Több bizonyítékra van szükség ahhoz, hogy a acai hatékonyságát.

ACAI mellékhatások & biztonsági

Nincs elég információ-hoz tud ha acai a biztonságos. Ha Ön terhes vagy szoptat,-a ‘ legjobb-hoz marad-ra biztos oldal, és ne használja.

Nyers acai juice fogyasztása összefüggésbe hozták a betegség, az úgynevezett amerikai trypanosomiasis vagy Chagas betegség kitörése.

ACAI adagolás

A megfelelő adagot az acai függ több tényezőtől, például a felhasználó kor, az egészség és a számos egyéb feltételek. Ebben az időben van nem elég tudományos információ meghatározásához megfelelő skálájának adag acai. Ne feledje, hogy természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és adagokat fontos lehet. Lenni persze-hoz megfelelő kövessétek a termék címkéjén, és konzultál a gyógyszerész vagy orvos vagy más egészségügyi szakember, mielőtt használná.

Kattints ide vásárlás Pure Acai Berry diéta pirula

Acai bogyók egészségügyi ellátásokra

Az acai bogyó egy mint a szőlő-gyümölcs betakarított acai pálma fák, melyik van bennszülött-hoz Dél-amerikai esőerdők. Acai bogyók széles körben lóversenytippeket egy úgynevezett szuper élelmiszer, a támogatói azt állítva, hogy ezek hasznosak a különböző egészségügyi problémák, beleértve az ízületi gyulladás, rák, fogyás, magas koleszterinszint, merevedési zavar, méregtelenítés, és általános egészség javítása.

Acai bogyók lehet egy jó forrása az antioxidánsok, a rost és a szív egészséges zsírok. De kutatásokat, acai bogyók, és azt állítja, az egészségügyi ellátások a acai még nem bizonyított.

Acai bogyók emellett sok gyümölcsöt biztosítani antioxidánsok és más tápanyagok, hogy fontos az Ön egészsége. De ha tetszene neked-hoz megpróbál acai, ellenőrizze a helyi egészségügyi élelmiszer vagy ínyenc üzletek – acai nyers, tabletta formában, italok, mint a juice, Smoothie vagy energia italok vagy egyéb élelmiszeripari termékek, mint a lekvár vagy fagylalt fogyasztható.

Kattints ide vásárlás Pure Acai Berry diéta pirula