Acai marjat tulevat palmu, Etelä-Amerikassa. Vaikka perinteistä ruokaa siellä vuosisatoja sekä hoitoon ripuli, Acai on viime aikoina tullut suosittu Yhdysvalloissa koska oletetut terveyshyödyt.

Miksi ihmiset ottavat Acai?

Acai marjat sisältävät tiettyjä aineita, jotka voisivat parantaa terveyttä. Yhden, acai marjat näyttävät erittäin korkea antioksidantteja-verrattavissa karpaloita, mutta korkeammat mustikoita, mansikoita ja muut hedelmät. Laboratorio tutkimukset antioksidantteja näyttävät suojaa soluja vaurioilta, jotka voivat aiheuttaa sairauksia, kuten syöpää, lisäksi mahdollisesti suoraan bakteereiden kasvua joidenkin syöpätyyppien. Aineiden acai marjat voi vähentää tulehdusta ja voisi mahdollisesti hidastaa syöpäsolujen leviämiseen. Myös jotkut laboratorio-tutkimukset, Acai otteita johti myönteisiä vaikutuksia verisuonia, jotka voivat olla hyödyllisiä monien eri sairauksia.

Acai marjat sisältävät terveellisiä rasvahappoja kuten öljyhappoa, yksi samat öljyt oli oliiviöljyssä.

Mahdolliset edut Acai perustuvat alustavaan laboratorio tutkimukset. Toistaiseksi ei tiedetä määrin Acai n terveysvaikutuksia ihmisissä.

Acai on myyty ravintolisänä olosuhteet, kuten korkea kolesteroli, sydänongelmia, allergioita ja syöpä. Näiden käyttö Acai on todistettu.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri

Kuinka paljon Acai on otettava?

Acai on todistettu hoito, se on pitkä historia käyttöä perinteisen lääketieteen, joka tarjoaa asianmukaiset oppaan jossain sen käytön.

Voit saada Acai luonnollisesti elintarvikkeita?

Acai hedelmä on että joillakin alueilla Etelä-Amerikassa. USA on saatavilla luontaistuotekaupoista ja supermarketeissa. Acai on myös joitakin mehut, juomia, alkoholijuomia, hyytelöt, jäätelöt ja muut elintarvikkeet ainesosa. Sitä käytetään myös natural elintarvikeväri.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri

Mitkä ovat riskit ottaen Acai?

  • Sivuvaikutuksia. Kun syödään ruokaa Acai näyttää olevan turvallinen. Koska ne eivät ole hyvin tutkittu, tyypillisiä sivuvaikutuksia acai täydentää ei tunneta.
  • Riskejä. On mahdollista, että acai voi laukaista tai pahentaa turvotusta, korkea verenpaine, haavaumia tai suoliston verenvuoto. Jos käytät Acai, Tarkista lääkäriltäsi ennen saada MK, koska mahdollisuus voisi häiritä testi.
  • Vuorovaikutusta. Jos otat jotain lääkettä säännöllisesti, puhua lääkärille, ennen kuin alat käyttää acai täydentää. Ne voivat vuorovaikutuksessa over-the-counter lääkkeitä kuten ibuprofeeni ja muut NSAID-kipulääkkeet sekä reseptilääkkeitä kipuun. Älä ota Acai puhumatta ensimmäinen lääkäriltä jos olet syöpälääkkeet, koska se voisi estää niiden tehokkuutta. Älä käytä Acai yhdessä muiden antioksidanttina täydentää ilman lääkärin lupaa.

Kun acai marjoja syödään ruoka, ne näkyvät turvallinen. Mutta koska todisteita acai täydentää turvallisuudesta, niitä ei suositella lapsille ja naisille jotka ovat raskaana tai imettävät.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri