Si že slišal za acai jagodami? Ali želite vedeti več o zdravstvene koristi acai jagod in jagodičja sok? Acai jagode so zelo touted tržniki, ki pravijo, da je eden od elitne super živil z anti-aging in težo izguba lastnosti. Nekateri proizvajalci uporabljajo acai jagode v kozmetičnih in lepotilnih izdelkov. Vendar pa znanstvene študije podpirajo te terjatve acai koristi?

Kaj je acai jagodami?

Acai berry je inch-long rdečkasto, vijolično sadje. Prihaja iz palme acai (Euterpe oleracea), ki je native v srednjo in Južno Ameriko.

Raziskave o acai jagodami je osredotočena na možno antioksidativno delovanje. Teoretično, da dejavnost lahko pomagajo preprečiti bolezni, ki povzročajo oksidativni stres, kot so bolezni srca in raka.

Kliknite tukaj za nakup čistega Acai jagodami prehrana tabletke

Acai berry je zdravo?

Acai vsebuje več snovi, ki se imenuje antocianov in Flavonoidi.

Antocijanska beseda prihaja iz dveh grških besed, kar pomeni obrat in modro. Antociani so odgovorni za rdeče, vijolične in modre odtenke, v veliko sadja, zelenjave in cvetja. Živila, ki so najbogatejši v antocianov — borovnice, rdečega grozdja, rdeče vino in acai — so zelo močno obarvan, od globoko vijolično do črno.

Antocianov in Flavonoidi so močni antioksidanti, ki pomagajo obrambo telesa pred življenjsko stresorjev. Imajo tudi vlogo v sistem zaščite celic telesa. Prosti radikali so škodljive stranske proizvode, ki se proizvaja v telesu. Jedo prehrana bogata z antioksidanti lahko motijo, staranja in bolezenskega procesa, z nevtralizacijo prostih radikalov.

Z zmanjšanjem rušilno močjo prostih radikalov, antioksidanti, lahko pomaga zmanjšati tveganje za nekatere bolezni, kot so bolezni srca in raka.

Ali so znani zdravstvene koristi acai jagode?

Nekatere študije kažejo, da acai sadno pulpo ima zelo visoko antioksidant zmogljivosti s še bolj antioksidacijskim vsebin kot brusnica, malina, blackberry, jagode ali borovnic. Študije so v teku, čeprav, in žirija je še vedno zunaj.

Ljudje jedo jagode acai za reševanje različnih zdravstvenih pogojev. Vendar doslej, acai jagod so ne znana veličina zdravje koristi, ki je drugačen kot pri drugih podobnih sadje.

Kliknite tukaj za nakup čistega Acai jagodami prehrana tabletke

Lahko acai jagodami povečanje hujšanje?

Znanstveniki so učenje več o funkcionalni moči super živil, kot so acai jagodami. Čeprav acai je nameščenec ki lovi goste v nekaterih hujšanje izdelki, nekaj študije testirali koristi acai pri spodbujanju hujšanje.

Za zdaj, veliko raziskav podpira, jedo prehrana bogata z antioksidanti. Nobenega dvoma ni, da jagode in drugi plodovi so ključni del vse zdrave prehrane, ki spodbuja hujšanje. Žirija še vedno izvajajo na ali obstaja nekaj posebnega o acai je sposobnost shed funtov.

Zakaj so acai jagod uporabljajo v kozmetični izdelki?

Nekaj kozmetike in kozmetični izdelki vsebujejo acai olja v seznam sestavin. To je zato, ker acai olje je powerhouse antioksidantov.

Študije kažejo, da acai olja lahko varna alternativa drugih tropskih olja uporabljajo v kozmetični izdelki kot so obraza in telesa kreme, proti staranju kože zdravljenje, šamponi in balzami in drugih izdelkov. Ko olje acai predelani in shranjeni dolgoročno, nivo antioksidantov ostajajo visoke.

Acai jagode in acai sok nimajo nobenih stranskih učinkov?

Če imate alergije na cvetni prah ali so znani preobčutljivosti na acai jagod ali podobno, morda boste želeli izogniti tega sadja. Ko jedo v zmernih količinah, čeprav acai je verjetno varno.

Kliknite tukaj za nakup čistega Acai jagodami prehrana tabletke