Kaj je Acai jagodami?

Acai je škrlatno jagodami, ki jih najdemo samo v Amazon rainforest. Sadje raste globoko v džungli na palme, ki pogosto stati več kot 25 metrov visok.

Kaj je v Acai Berry?

Acai Berry je izjemno bogata z beljakovin in zdravih maščob Omega 3, 6 in 9, kot tudi vitamini A, C, E, B1, B2 in B3, kalija, kalcija, magnezij, baker in cink.

Zakaj je Acai Berry zdravi?

Acai vsebuje snovi, imenovane antocianov in Flavonoidi. Antociani so odgovorni za vijolično barvo Acai jagode. Antociani najdemo tudi v drugih darkpurple ali črna sadje, kot so borovnice ali rdečega grozdja.

Antocianov in Flavonoidi so močni antioksidanti, ki ščitijo telo pred zunanjimi udarci. Pa prav tako igrajo pomembno vlogo v celici zaščita procesov.

Prehrana, bogata z antioksidanti upočasni proces staranja in z nevtralizacijo prostih radikalov, pomaga v boju proti nekaterim boleznim. Z oslabitvijo destruktivno silo prostih radikalov, antioksidanti, lahko pomaga zmanjšati tveganje za bolezni srca in nekatere vrste raka.

Kliknite tukaj za nakup AcaiPlus iz uradne strani

Kako podpira Acai Berry hujšanje?

Kemikalije v Acai Berry pospešitev metabolizma, zmanjšanje apetita in povečanje energije. Povečanje energije je pomemben del kakršne koli obdelave izgubo teže, saj omogoča, da narediš več telesne aktivnosti.

Katero prehransko dopolnilo, ki vsebuje Acai Berry je vredno poskusiti?

Acai Berry, sama je Zmogljiva hujšanje lastnosti. Vendar pa, Acai Berry lahko še bolj učinkovita v povezavi z drugimi sestavinami, ki podpirajo hujšanje.

Če načrtujete za povečanje vaše teže izguba zdravljenje z Acai jagodami, priporočamo uporabo AcaiPlus, ker vsebuje ne le Acai jagodami, temveč tudi druge sestavine, ki podpirajo hujšanje.

Pogosta Acai Berry vprašanja in odgovori

Kaj je Acai jagodami?

Je rdečkasto vijolično sadje, ki raste na acai palme in je približno cola dolg. Drevo je native v srednjo in Južno Ameriko in eden od Najpogostejša mesta drevesa najdemo je v porečju reke Amazonke.

Kaj naredi to Berry zdravi?

Jagode so superfood zaradi celuloze jagodičja, ki je napolnjena z ogromno antioksidanti, aminokisline in esencialne maščobne kisline.

Kakšne vrste antioksidantov, maščobnih kislin in vitaminov so v Acai jagode?

Tam velike količine antioksidantov, oleinska kislina, linolne kisline, ki so omega maščobne kisline, kalcija, vitaminov C, E, D in K.

Jagode lahko Najdeno in jedel sveže?

Eating acai jagodičja sveže, ne živijo na območju, kjer rastejo drevesa je nemogoče. Jagode so kvarljiva blago, ki morajo biti pojeden v 24 urah po tem, so me pobrali. Namesto jagod najdemo zamrznitev posušene, v prahu in v dopolnilih.

Kliknite tukaj za nakup AcaiPlus iz uradne strani

Je to sadje kot zdrav kot borovnice?

Te jagode so tako zdravi kot borovnice, saj imajo celo več zdravstvenih lastnosti, ki jih uvrščen višje od borovnice v prehrani. Imajo več antioksidantov kot mnoge druge jagode, vključno brusnica, malina, blackberry in jagode.

Ni bilo študij, ali so vse informacije o sadje, kaj ljudje mislijo?

Tam je bilo nekaj študij, s številnimi osredotočena na antioksidativne lastnosti in različnih bolezenskih stanj, jagode lahko pomaga pri preprečevanju bolezni. Študije so se osredotočile na nekaterih zdravstvenih pogojev tudi, zaradi količine maščobnih kislin in drugih lastnosti, ki lahko pomaga pri preprečevanju bolezni srca in visok holesterol.

Lahko uporaba Acai Berry pomaga pri zniževanju holesterola?

Jagode imajo visoko raven vitamina C in E, in višjo raven mononenasičene oleinske kisline od drugih živil. Imajo tudi maščobne kisline, ki je bistvenega pomena za izboljšanje funkcije cell. Prav tako vsebujejo phytoserols in vsebuje veliko vlaknin. Vse te lastnosti lahko pomagajo pri pomaga znižati holesterol. Oleinska kislina, ki je enkrat nenasičene omega-9 kislina in linolna kislina večkrat nenasičene omega 6 kisline pomoč zniževati LDL holesterola, medtem ko ohranja zdravo raven HDL pomaga pri zniževanju holesterola.

Kliknite tukaj za nakup AcaiPlus iz uradne strani

Je sadje dobro pomagajo izgubiti težo?

Ko jagode se uporabljajo skupaj z zdravo prehrano, lahko pomagajo k izgubi teže s povečanjem počasno presnovo in povečanje energije. Antioksidanti, vitamini, maščobne kisline in druge koristi za zdravje, ustanavljati v sadje iz palme acai so varnejša, kot veliko prehrane izdelkov, ki se uporabljajo pri izgubi teže in nima slabega zdravja učinkov.

Je resnica hujšanje prevara?

Better Business Bureau je dejal, da gostje so bili conned v sprejemajo brezplačne vzorce dopolnil za hujšanje, ki je vključevala kupca se prijavili v mesečni posvetovanje storitev prehrane in fitnes. Kupci niso mogli videti pogoji sporazuma pred izpolnjevanjem svoje podatke za prejemanje brezplačni vzorec. Oseba, ki je bil obtožen potem drago mesečno naročnino za to storitev. Eden od drugih delov tega uporabljal televizijske osebnosti, kot so Oprah in Rachael Ray, ki pravijo, na spletnih straneh ni bilo njihovo dovoljenje za njihovo uporabo. Predlog z BBB je, da preberete pogoje uporabe na dnu strani in bodite previdni, ko uporabljate digitalni podpis.

Ne pomaga preprečiti raka?

Veliko količino antioksidantov v jagodami lahko pomaga v boju proti prostih radikalov v telesu, ki so bili povezani v študij s prispevanjem k raku.

Ne pomagajo preprečiti bolezni srca?

Jagode lahko pomaga preprečiti bolezni srca, saj je omega maščobnih kislin, antioksidantov in vitaminov C in E lahko pomagajo telesu, da deluje bolje in bodo pomagali izboljšati promet. To pomeni, da srce ni treba delo tako težko.

Kliknite tukaj za nakup AcaiPlus iz uradne strani

Lahko te jagode pomagajo preprečiti staranja?

Porabljene redno lastnosti v jagode lahko pomaga koži se zdravi po videzu, ker to je skrbeli od znotraj navzven. Obstajajo kozmetike, ki uporabljajo olje iz sadja, za spodbujanje zdravja na zunaj telesa. Te jagode imajo 10-kratni količini antioksidantov kot rdeče grozdje in vsebujejo tudi vitamin E, ki je znano, da spodbujanje zdravo kožo in kalcija. Vsebnost maščobnih kislin v jagode pomaga prodrejo celične membrane, kar kožo suppler.

Ne uporaba Acai jagode spodbuja več energije?

Antioksidanti, vitamini in maščobne kisline delo na način, v telesu, ki bo pomagala zagotoviti energijo, ki je pravi energije, za razliko od kaj izhaja kofein ali energetske pijače. Tiste bo izbruh energije, ki bo trajala kratkem času, vendar zagotavlja telesu s bistvenih hranilnih snovi bo dan dolg energije.

To lahko poveča presnovo?

Ja, lastnosti v jagode lahko poveča presnovo na način, ki je zdrava in zato lahko tudi pomaga spodbujati hujšanje. Poveča metabolizem, pomeni, da bodo živila porabljene hitreje obdelani in da bo posledico manj maščobe, shranjene v telesu.

Ali to izboljša krvni obtok?

Je možno, da visoko antioksidacijskim ravneh v jagode lahko pomagajo izboljšati krvni obtok, ker je bistvenega pomena za telo so antioksidanti uravnavajo krvni obtok v telesu. Jagode vsebujejo antocianov in študije so pokazale, da to ščiti telo pred oksidacijo LDL in ščiti integriteto endotelijskih celicah, ki črto stene krvnih žil. Pomagajo tudi pri ohranjanju kapilarne celovitost in ki vodi do boljšo cirkulacijo v telesu.

Kliknite tukaj za nakup AcaiPlus iz uradne strani