Acai, on palmu, joka on levinnyt laajalti Pohjois-alueella Etelä-Amerikassa. Sen marjat käytetään lääke.

Ihmiset käyttää acai nivelrikko, korkea kolesteroli, erektiohäiriöt (ED), laihtuminen ja lihavuus, katkaisuhoito ja parantaa yleistä terveydentilaa. Acai saavuttanut suosiota Pohjois-Amerikassa jälkeen edistämä Tri Nicholas Perricone Superfood iän uhmaa kauneus Oprah Winfrey Show.

Ruokaa acai marja on syönyt raaka ja mehua. Mehu käytetään myös kaupallisesti, juomana ja jäätelö, hyytelö ja liköörit.

Valmistus, acai marja on käytetty luonnon violetti ruoka väriaineet.

Miten se toimii?

Acai sisältää kemikaaleja, jotka ovat antioksidantteja. Antioksidantit uskotaan suojella kehon solujen kemiallisia reaktioita hapella (hapettuminen) haittavaikutukset. Joidenkin tutkimusten mukaan acai on enemmän antioksidanttipitoisuus kuin karpalo, vadelma, Karhunvatukka, mansikka tai mustikka.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri

Riittävää näyttöä:

  • Niveltulehdus.
  • Korkea kolesteroli.
  • Parantaa yleistä terveydentilaa.
  • Muita ehtoja.

Lisänäyttöä tarvitaan luokitus tehokkuutta acai.

ACAI sivuvaikutuksia & turvallisuus

Ei ole tarpeeksi tietoa tietää acai on turvallinen. Jos olet raskaana tai imetät, on parasta pysyä turvallisella puolella ja välttämään.

Juominen raaka acai-mehu on yhteydessä taudin eli amerikkalainen trypanosomiaasi tai Chagasin tauti.

ACAI annostelu

Acai sopiva annos riippuu monista tekijöistä kuten käyttäjän ikä, terveys ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellisiä tietoja erilaisia annoksia acai. Pidä mielessä, että luonnolliset tuotteet eivät aina ole välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista asiaa ohjeiden tuotemerkintöjen ja ota apteekkiin tai lääkärin tai muun hoitohenkilökuntaan ennen käyttöä.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri

Acai marjat terveyshyödyt

Acai marja on viinirypäle-kuten hedelmät korjattu acai palmuja, jotka ovat kotoisin sademetsien Etelä-Amerikassa. Acai marjat ovat laajalti mainostetut kuin niin sanotut super ruokaa kannattajat väittävät, että ne ovat avuksi erilaisia terveysongelmia, kuten niveltulehdus, syöpää, laihtuminen, korkea kolesteroli, erektiohäiriöt, vieroitus ja parantaa yleistä terveydentilaa.

Acai marjat voi olla hyvä lähde antioksidantteja, kuitua ja sydän-terveellisiä rasvoja. Mutta tutkimus acai marjat on rajoitettu ja väitteitä terveyshyödyt acai ei ole todistettu.

Monet hedelmät lisäksi acai marjat antavat antioksidantteja ja muita ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä terveydelle. Mutta jos haluat kokeilla acai, Tarkista paikallinen tai gourmet myymälöissä — acai Syödään raakana, tabletteina, juomat, mehu, smoothie tai energiajuomia tai muiden elintarvikkeiden, kuten hyytelö tai jäätelöä.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri