Oletteko kuulleet acai marja? Haluatko tietää enemmän terveyshyödyt acai marjat ja marjamehua? Acai marjat ovat erittäin mainostetut markkinoijat, jotka sanovat, on yksi eliitin super foods anti-aging ja paino tappio ominaisuuksia. Jotkut valmistajat käyttävät acai marjat kosmetiikka-ja kauneustuotteita. Mutta tieteellisiä tutkimuksia tueksi acai etuja?

Mikä on acai marja?

Acai marja on tuuman pitkä punaruskea, purple hedelmät. Kyse on acai palmu (Euterpe oleracea), joka on kotoisin Keski- ja Etelä-Amerikassa.

Acai marja tutkimus on keskittynyt sen mahdollista antioksidantti. Teoriassa että toiminta voi auttaa ehkäisemään sairauksien aiheuttama Oksidatiivinen stressi, kuten sydänsairauksien ja syövän.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri

Onko acai marja terve?

Acai sisältää useita aineita kutsutaan Antosyaanit ja flavonoideja.

Sana Antosyaania tulee kahdesta kreikan sanoista kasvi- ja sininen. Antosyaanit ovat vastuussa punainen, lila ja sininen sävyjä paljon hedelmiä, vihanneksia ja kukkia. Elintarvikkeita, jotka ovat rikkain Antosyaanit — kuten mustikat, punaiset viinirypäleet, punaviiniä ja acai — ovat hyvin voimakkaasti värillinen, aina syvä lila musta.

Antosyaanit ja flavonoidit ovat voimakkaita antioksidantteja, joka suojaa kehoa elämän stressitekijöitä. Niillä on myös merkitystä elimistön solujen suojajärjestelmä. Vapaat radikaalit ovat haitallisia sivutuotteet, jotka on tuotettu kehossa. Ruokavalion runsaasti antioksidantteja voi haitata ikääntyminen ja sairaudesta neutralisoimalla vapaita radikaaleja.

Pienentämällä tuhovoima vapaiden radikaalien antioksidantteja voi vähentää joidenkin sairauksien, kuten sydänsairauksien ja syövän riskiä.

Terveyshyödyt acai marjat siellä tiedetään?

Jotkut tutkimukset osoittavat, että acai hedelmälihaa on erittäin korkea antioksidantti kapasiteetti vieläkin antioksidanttipitoisuus kuin karpalo, vadelma, Karhunvatukka, mansikka tai mustikka. Tutkimukset ovat kesken, vaikka, ja tuomaristo on edelleen rikki.

Ihmiset syövät acai marjat, käsitellä eri terveyden edellytyksiä. Mutta toistaiseksi acai marjat on tunnettu hyvinvointi etuutta, joka on erilaiselta kuin muut samanlaisia hedelmiä.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri

Voi acai marjat edistää laihtuminen?

Tutkijat ovat oppimaan lisää super elintarvikkeita, kuten acai marja toiminnallinen voima. Vaikka acai on mainostetut joitakin laihtuminen tuotteet, harvat tutkimukset testannut hyötyä acai edistää laihtuminen.

Nyt paljon tutkimusta tukee, ruokavalion runsaasti antioksidantteja. Ole epäilystäkään siitä, että marjat ja muut hedelmät ovat keskeinen osa terveellistä ruokavaliota, edistää laihtuminen. Tuomariston vielä ulos siitä on jotain erikoista acai on kyky eroon ylimääräistä kiloa.

Miksi acai marjat käytetään kauneudenhoitotuotteet?

Kosmetiikka ja kauneudenhoitotuotteet sisältävät acai öljyä tuoteselosteen. Tämä johtuu siitä, että acai öljy on voimanpesä antioksidantteja.

Tutkimukset osoittavat, että acai öljy voi olla turvallinen vaihtoehto muiden trooppisten öljyt, kauneudenhoitotuotteet, kuten kasvojen ja kehon voiteet, anti-ikääntyminen ihon hoito, shampoot ja hoitoaineet ja muita tuotteita. Kun acai öljy käsitellään ja varastoidaan pitkään, antioksidantti tasot pysyvät korkeina.

Acai marjat ja mehu acai on sivuvaikutuksia?

Jos siitepöly allergioita tai on tunnettu yliherkkyys acai tai samanlaisia marjoja, voit välttää tämän hedelmä. Kun syödään kohtalaisia määriä acai on kuitenkin todennäköisesti tallelokero.

Klikkaa tästä ostaa puhdasta Acai marja ruokavalion pilleri