Acai fructe de padure provin dintr-un copac de palmier din America de Sud. În timp ce o mâncare tradiţională acolo pentru secole, precum şi un tratament pentru diaree, Acai a devenit popular în Statele Unite că beneficiile sale de sănătate ar trebui.

De ce oamenii iau Acai?

Acai fructe de padure conţin un număr de substanţe care ar putea impulsiona de sănătate. Pentru unul, Acai fructe de padure par să aibă un nivel foarte ridicat de antioxidanti-comparabil cu afine, dar mai mare decât de căpşuni, afine şi alte fructe. În studii de laborator, antioxidanti apar pentru a proteja celulele de daune care pot duce la boli precum cancer, în plus, eventual, direct inhibarea creşterii de anumite tipuri de cancer. Substanţe în Acai fructe de padure poate reduce inflamatia si, eventual, ar putea încetini răspândirea celulelor canceroase. De asemenea, unele studii de laborator de extrase Acai a condus la efecte pozitive asupra vaselor de sânge, care ar putea fi utile pentru multe condiţii diferite medicale.

Acai fructe de padure conţin, de asemenea, sănătoşi acizi graşi, acid oleic, unul dintre uleiurile acelaşi găsite în ulei de măsline.

Cu toate acestea, beneficiile potenţiale ale Acai sunt bazate pe studii de laborator preliminar. Până în prezent, nu ştim gradul de Acai pe beneficiile pentru sănătate este posibil în oameni.

Acai a fost vândut ca un supliment alimentar pentru condiţii de ridicat de colesterol, probleme cardiace, alergiile şi cancer. Aceste utilizări de Acai sunt nedovedite.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula

Acai cât de mult ar trebui să ia?

În timp ce Acai este un tratament nedovedite, are o lungă istorie de folosire în medicina tradiţională, care oferă un ghid corespunzătoare pentru unele dintre utilizările sale.

Puteţi obţine Acai natural din alimente?

Acai fructe este un aliment comune în anumite zone din America de Sud. În SUA, este disponibil în unele magazine alimentare de sănătate şi supermarket-uri. Acai, de asemenea, este un ingredient în unele sucuri, băuturi, băuturi, jeleuri, îngheţată şi alte alimente. Este, de asemenea, utilizat ca un colorant alimentar natural.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula

Care sunt riscurile de a lua Acai?

  • Efecte secundare. Atunci când mâncat ca un aliment, Acai pare a fi în siguranţă. Din moment ce acestea nu au fost bine studiate, efectele secundare tipic de Acai Suplimente nu sunt cunoscute.
  • Riscurile. Este posibil că Acai pot declanşa sau agrava umflarea, hipertensiune arterială, ulcer sau hemoragie intestinală. Dacă utilizaţi Acai, verificaţi cu un medic înainte de a obţine un RMN, deoarece nu există o posibilitate ar putea interfera cu testul.
  • Interacţiuni. Dacă luaţi orice medicamente în mod regulat, discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să utilizaţi suplimente de Acai. Ei ar putea interacţiona cu medicamente over-the-counter ca ibuprofenul şi alte analgezice de AINS, precum şi medicamente pentru durere. Nu luaţi Acai fără primul vorbind cu medicul dumneavoastră dacă sunteţi luaţi cancer de droguri, deoarece acesta ar putea bloca eficacitatea lor. Nu utilizaţi Acai împreună cu alte suplimente antioxidante fără aprobarea medicului dumneavoastră.

Atunci când Acai fructe de padure sunt consumate ca alimente, apar în condiţii de siguranţă. Dar, având în vedere lipsa de dovezi despre siguranţa de suplimente de Acai, acestea nu sunt recomandate pentru copii sau pentru femeile care sunt gravide sau alăptează.

Click aici pentru a cumpara Pure Acai Berry dieta pilula