Poate au văzut la ştiri despre African Mango pe acele pop-up de anunţuri sau prezentate pe Dr. Oz Show. Deci, ce este exact toate buzz despre, şi poate chiar ajuta să piardă în greutate?

Acest supliment pierderea în greutate, din extracte din seminţe de fructe cărnoase din Africa de Vest Irvingia gabonensis (mango, de asemenea, cunoscut sub numele de Africa), este fiind lăudat pentru abilitatea sa de a ajuta la reducerea ţesutului adipos, greutate şi chiar de colesterol şi leptina niveluri în subiecte supraponderali, potrivit unui studiu recent publicat în revista lipide în sănătate şi boală.

African mango a fost un discontinue pentru multe triburi în Camerun și Nigeria, şi o caracteristică a acestor triburi este lor slim clădire, precum şi incidenţă scăzută a bolilor cardiovasculare, spune Julius Oben, PhD., unul dintre cercetători primar în studiu şi un profesor de Biochimie nutriţionale la Universitatea de Yaoundé în Camerun.

Click aici pentru a citi mai multe despre African Mango

Faptele pe Mango African pentru pierderea în greutate

Potrivit studiului, subiecţii care au luat 150 mg de acest extract de seminţe de African mango de două ori pe zi a arătat îmbunătăţiri semnificative în greutatea lor corporală, grasime, şi circumferinta taliei, precum şi o mulţime de numere care indica o sănătate mai bună inima, inclusiv plasma colesterol total, LDL colesterol, glucoza din sânge, proteinei C – reactive, adiponectin, şi leptina — toate fără schimbarea lor dietă sau exerciţiu de rutină. Studiile suplimentare au demonstrat rezultate similare, cu subiecte pierderea în greutate (aproximativ 8-10 lire) fără efectuarea altor modificări stil de viaţă.

Vestea bună este că, până în prezent, nu are efecte secundare adverse au fost raportate. Acesta este un extras dintr-un aliment care a fost consumată timp de secole în cantităţi destul de mare (rapoarte de consumul zilnic de peste 10 ani în anumite triburi), Dr. Oben spune. Noi nu avem nici rapoarte negative la data. Cu toate acestea unele rapoarte de creşterea libidoului au fost aduse în atenţia mea de utilizatori de VitaLean în UK. un supliment, care vă ajută să verse de lire sterline şi se simt mai sexy? Suna bine pentru noi! Dar este prea frumos să fie adevărat?

În timp ce subiecţii testaţi au găsit iniţială de îmbunătăţiri, mai mult de cercetare trebuie să fie făcut pentru a vedea dacă continuă suplimentarea ar da orice beneficii suplimentare. De fapt, M.Ed. Tanya Edwards, MD, (unul dintre corespondenţii de Dr. Oz) a scris pe blogul său că atunci când ea a încercat supliment însăşi, a pierdut o iniţială de şapte de kilograme, dar nu păstra pierde cu a continuat utilizarea (şi am observat la fel cu ei pacienţi).

Click aici pentru a cumpara cele mai bune de Mango African

Ar trebui să încercaţi Extract de African Mango?

În timp ce pot apărea unele beneficii iniţială de a lua supliment, juriul este încă pe dacă este sau nu va dura efectele sau dacă veţi continua pentru a vedea rezultatele cu utilizarea regulată.

Dacă doriţi să testaţi-l pentru tine, asiguraţi-vă că pentru a căuta produse care conţin de fapt extract numit IGOB131. nu multe suplimente de pe piaţă, chiar dacă acestea sunt etichetate ca African mango.

Click aici pentru a cumpara cele mai bune de Mango African