U hebt het nieuws over Afrikaanse Mango gezien op deze pop-up advertenties of featured on the Show Dr Oz. Dus wat precies is de buzz over, en kan het echt helpen u gewicht verliezen?

Dit verlies van het gewicht supplement, gemaakt van extracten van de zaden van de vlezige West-Afrikaanse fruit Irvingia gabonensis (ook bekend als Afrikaanse mango), geprezen voor haar vermogen om te helpen verminderen lichaamsvet, gewicht, en zelfs cholesterol en leptine niveaus in overgewicht onderwerpen, volgens een recente studie gepubliceerd in het tijdschrift lipiden in gezondheid en ziekte.

Afrikaanse mango was een nietje voor vele stammen in Kameroen en Nigeria, en een van de kenmerken van deze stammen is hun slanke bouwen, evenals lage incidentie van hart-en vaatziekten, zegt Julius Oben, PhD., een van de primaire onderzoekers in de studie en een universitair hoofddocent van de voeding biochemie aan de Universiteit van Yaoundé in Kameroen.

Klik hier om meer te lezen over Afrikaanse Mango

De feiten over Afrikaanse Mango voor Weight Loss

Volgens de studie, onderwerpen die nam 150 mg van deze Afrikaanse mango zaad extract twee keer per dag bleek aanzienlijke verbeteringen in hun lichaamsgewicht, vet, en tailleomtrek, evenals een hele reeks getallen die aangeven van betere gezondheid van het hart, met inbegrip van plasma totaal cholesterol, LDL-cholesterol, glucose van het bloed, C – reactief proteïne, adiponectin en leptine niveaus — zonder hun dieet of oefening routine. Aanvullende studies hebben aangetoond vergelijkbare resultaten, met onderwerpen verliezen van gewicht (ongeveer 8-10 pond) zonder andere veranderingen in levensstijl te maken.

Het goede nieuws is dat, tot nu toe zijn geen negatieve bijwerkingen gemeld. Dit is een uittreksel uit een voedsel dat eeuwenlang in vrij grote hoeveelheden (verslagen van dagelijkse consumptie voor meer dan 10 jaar in bepaalde stammen), heeft zijn verbruikt Dr. Oben zegt. Eventuele meldingen van negatieven tot op heden hebben we niet. Maar sommige rapporten van verhoogde libido aan mijn aandacht is gebracht door de gebruikers van VitaLean in het UK. een supplement dat u helpt schuur pond en het gevoel meer sex-appeal? Klinkt goed voor ons! Maar is het te mooi om waar te zijn?

Terwijl testonderwerpen vond eerste verbeteringen, onderzoek meer moet worden gedaan om te zien als continu suppletie eventuele extra voordelen zou opleveren. In feite, Tanya Edwards, MD, M.Ed. (een van Dr Oz’s correspondenten) schreef op haar blog dat toen ze de toeslag zelf probeerde, ze verloor een eerste zeven pond, maar niet blijf met verliezen deed verdere gebruik (en merkte het zelfde met haar patiënten).

Klik hier om te kopen van de beste Afrikaanse Mango

Moet u proberen Afrikaanse Mango Extract?

Terwijl sommige eerste voordeel van het nemen van het supplement optreden kunnen, is de jury nog steeds op al dan niet de effecten zal duren of als u blijven zal om resultaten bij regelmatig gebruik te zien.

Als u testen het uit voor jezelf wilt, moet u om te zoeken naar producten die eigenlijk het extract genaamd bevatten IGOB131. veel supplementen op de markt niet, ook al worden ze aangeduid als Afrikaanse mango.

Klik hier om te kopen van de beste Afrikaanse Mango