Lehet látott-afrikai Mango híreket e pop up hirdetéseket vagy szerepelt a Dr. Oz Show. Tehát mi is pontosan a zümmögés körülbelül, és ez valóban segít Önnek a fogyásban?

A fogyás kiegészítés, a húsos nyugat-afrikai gyümölcsöt Irvingia gabonensis (más néven afrikai mango) magok kivonatokból készült képes, hogy segítsen csökkenti a testzsír tömeg és még a koleszterin és a leptin szintje túlsúlyos tárgyak, a közelmúltban készített tanulmány a Lapjában lipid, az egészség és betegség dicsérték.

-Afrikai mango volt egy vágott, sok törzsek Kamerun és Nigéria, és ezek a törzsek egyik jellemzője a karcsú épít, valamint a szív-és érrendszeri betegségek, alacsony előfordulási mondja Julius Oben, PhD., az egyik elsődleges a kutatók, a tanulmány és egy docens a táplálkozási biokémiai Egyetem Yaoundé Kamerun.

Kattintson ide, hogy tovább körülbelül afrikai Mango

A tények az afrikai Mango fogyás

Szerint a tanulmány, tantárgyak, aki 150 mg az afrikai mango mag kivonat kétszer egy nap, azt mutatta, jelentős javulása a testsúly, testzsír, és derék kerületet, valamint egy csavarodás-ból számok azt mutatják, szív egészsége, beleértve a plazma összkoleszterin, LDL-koleszterin, vércukorszint, C – reaktív protein, adiponectin és a leptin szintje – minden a diéta vagy a testmozgás rutin megváltoztatása nélkül. További tanulmány kimutatta, hasonló eredményeket, témák fogyás (körülbelül 8-10 kiló) anélkül, hogy más életmódbeli változások.

A jó hír az, hogy, eddig, nem káros mellékhatások számoltak. Ez a kivonat egy étel amit birtokol elfogyaszt-évszázadon át elég nagy mennyiségben (a napi fogyasztás több mint 10 éve az egyes törzsek jelentések), a Dr. Oben mondja. Nincs negatív eddigi szóló jelentéseket. Azonban egyes jelentések fokozott libidó felhívták a figyelmemet a felhasználók VitaLean az UK. A kiegészítő, amely segít shed fontot, és úgy érzi, szexisebb? Nekünk jól hangzik! De ez túl szép, hogy igaz legyen?

Miközben a vizsgálati alanyok kezdeti javulás úgy találta, több kutatás el kell látni, ha folyamatos pótlása eredményeznek, minden további előnyöket. Tény, hogy Tanya Edwards, MD, M.Ed., (az egyik a Dr. Oz kapcsolattartók) írta a blogjában, hogy amikor megpróbált a kiegészítés, magát, ő elvesztette az első hét font, de volt nem folyamatosan veszít a további használatát (és észrevesz ugyanaz a páciensei).

Kattintson ide vásárolni a legjobb afrikai Mango

Kell próbálnia afrikai mangó kivonatot?

Míg néhány kezdeti előny abban, hogy a kiegészítő léphetnek fel, az még nem dőlt el a függetlenül attól, hogy a hatások tart, vagy ha Ön továbbra is az eredmények rendszeres használattal.

Ha ön akar-hoz teszt ez ki teérted, győződjön meg róla, valójában úgynevezett kivonatot tartalmazó termékek keresni IGOB131. sok kiegészíti a piacon nem, még akkor is, ha ők címkével ellátott mint afrikai mango.

Kattintson ide vásárolni a legjobb afrikai Mango