Du kan have set nyheder om afrikansk Mango på disse pop up-reklamer eller på Dr. Oz showet. Så hvad er alle brummer om, og kan det virkelig hjælpe dig med at tabe?

Vægttab tillægget, fremstillet af ekstrakter af frø af den kødfulde vestafrikanske frugt Irvingia gabonensis (også kendt som afrikansk mango), er at blive rost for sin evne til at hjælpe med at reducere kropsfedt, vægt og endda kolesterol og leptin niveau hos overvægtige forsøgspersoner, ifølge en nylig undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet lipider i sundhed og sygdom.

Afrikanske mango var en hæfteklamme for mange stammer i Cameroun og Nigeria, og et karakteristisk træk ved disse stammer er deres slim build, såvel som forekomsten af hjerte-kar-sygdom, lav siger Julius Oben, Ph.d.., en af de primære forskere i undersøgelsen og lektor i ernæring Biokemi ved universitetet i Yaoundé i Cameroun.

Klik her for at læse mere om afrikanske Mango

Fakta om afrikansk Mango til vægttab

Ifølge undersøgelsen, emner, der tog 150 mg af dette afrikanske mango frø ekstrakt to gange om dagen viste betydelige forbedringer i deres kropsvægt, kropsfedt, og taljen omkreds samt en rµkke tal, der angiver bedre hjerte sundhed, herunder plasma total kolesterol, LDL kolesterol, blod glukose, C – reaktiv protein, adiponectin og leptin niveauer – alt sammen uden at ændre deres kost eller udøve rutine. Flere undersøgelser har vist lignende resultater, med emner at tabe vægt (ca 8-10 pund) uden at andre livsstilsændringer.

De gode nyheder er der, hidtil er ingen bivirkninger blevet rapporteret. Dette er et uddrag af en fødevare, der er blevet forbrugt i århundreder i temmelig store mængder (rapporter om daglige forbrug i mere end ti år i visse stammer), Dr. Oben siger. Vi ikke har nogen rapporter af negativer til dato. Men nogle rapporter om øget libido har gjort opmærksom på brugere af VitaLean i UK. et supplement, der hjælper dig med at kaste pund og føler sexede? Lyder godt til os! Men er det alt for godt til at være sandt?

Mens test emner fandt indledende forbedringer, forskning mere skal gøres for at se, hvis kontinuerlig supplementation ville give nogen ekstra fordele. I virkeligheden, Tanya Edwards, MD, M.Ed., (en af Dr. Oz korrespondenter) skrev på hendes blog, da hun prøvede supplementet selv, hun tabte et indledende syv pund, men ikke holde mister med fortsatte brug (og bemærket det samme med hendes patienter).

Klik her for at købe bedste afrikanske Mango

Skulle du prøve afrikansk Mango ekstrakt?

Mens du kan opleve nogle indledende fordel drage supplement, juryen voterer stadig på effekterne holder eller ej, eller hvis du vil fortsætte med at se resultater med regelmæssig brug.

Hvis du vil teste det ud selv, Husk at kigge efter produkter, der faktisk indeholde partiallicensen kaldet IGOB131. mange kosttilskud på markedet ikke, selvom de er mærket som afrikansk mango.

Klik her for at købe bedste afrikanske Mango